Merhaba herkese, ben bir ay önce bebeğim 5,5 aylıkken işe başladım. İlk günden beri de işyerinde iki kez sütümü sağıyorum. Düne kadar hep aklımı kurcalayan birşey vardı. Sabah evden pompayı temiz getiriyorum ama ilk seferden sonra yıkamam gerekiyor ve bunu tuvaletlerin de bulunduğu lavaboda sıvı sabunla yapıyorum. Hiç içime sinmiyordu ama başka yıkayacak yer de yoktu.
Dün internette gezinirken kullandığım pompa markasının sitesinde elektirikli kısım hariç tüm pompanın yedeğinin ayrıca satıldığını gördüm ve hemen sipariş ettim.
Şimdi sabah evden iki takımı da temiz getireceğim. İki sağmada da evde temiz yıknamış pompayı kullanacağım. Tabi iki takım olunca sağdığım sütü pompanın biberonundan poşete aktarmam da gerekmeyecek, o şekilde dolaba koyup daha önce yaptığım gibi buz aküleri ile eve götüreceğim.
Evde de biberonlara boşaltır dolaba koyarım, pompa setlerini güzelce yıkar ertesi güne hazır ederim.
Bir yandan da daha tasarruflu, yedek pompa seti 45 TL. E zaten en ucuz süt poşetinin 20lisi 25 TL. İki kutu poşetten daha ucuz yani.
Tavsiye babından paylaşmak istedim.