• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işyerinde sıcak süt içmek için....

dipsiz kuyu

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
2.364
5.090
358
39
merhaba hanımlar benimki dert değil ama benim için dert oldu ben çalışıyorum ve hipoglisemi hastasıyım ayrıca diyet de yapıyorum. Meyveyi süt yada yoğurtla birlikte tüketiyorum hipodan dolayı yalnız ben sütü soğuk içemiyorum midem bulanıyo ısıtıp içine tarçın yada kahve katarak içmeyi seviyorum. İş yerinde sütü ısıtabilmem için fikirleriniz var mı süt ısıtıcısı diye bişeyler var ama tam olarak nasıl bişey onu anlayamadım. Şimdiden teşekkürler.

Canım kaçta içiyorsun sütü? Eğer saat 10 gibi içiyorsan sabah ısıtıp termosa koyup getirebilirsin. O saate kadar sıcak kalır diye düşünüyorum.
Ama eğer daha geç içiyorsan tekli elektrikli ocaklar var. Ondan alsan birde cezve alırsın. Gerekli oldukça kullanırsın. Hatta diyet yemeklerini bile ısıtırsın.

Türk kahvesi makineleri, şu cezve gibi olanlarından var fişe takılıyor, çok köpürtüyor, kaynak içemezsiniz ama ısıtabilirsiniz onunla. Varsa eğer, mikrodalgada ısıtabilirsiniz.

Elektrikli cezveler var. Sık sık marketlere de geliyor. Ama süt yağlı olduğı için dibine yapışıyor. Temizlemek zor olabilir.

Termosla getirin ise.
Ayrica pastorize edilmis sutu veya kaynatilmis sogutulmus sutu tekrar isitmak icin en dogru yontem benmari usuludur haberiniz olsun. Ocakta cezvede vs isitilan sutlerde bakteri urer

Kücük bir iki bardaklik kettlelar sa var ondan da alabilirsin

Canım kaçta içiyorsun sütü? Eğer saat 10 gibi içiyorsan sabah ısıtıp termosa koyup getirebilirsin. O saate kadar sıcak kalır diye düşünüyorum.
Ama eğer daha geç içiyorsan tekli elektrikli ocaklar var. Ondan alsan birde cezve alırsın. Gerekli oldukça kullanırsın. Hatta diyet yemeklerini bile ısıtırsın.
Canım ikindi zamanı içiyorum sütü elektrikli ocak olayındanda korkuyom yangın falan bişi olursa diye :(

Türk kahvesi makineleri, şu cezve gibi olanlarından var fişe takılıyor, çok köpürtüyor, kaynak içemezsiniz ama ısıtabilirsiniz onunla. Varsa eğer, mikrodalgada ısıtabilirsiniz.
Aklıma geldi kahve makinesi ama googleden baktımda onda ısınmaz diyorlar çabuk ısıttığı için dibi tutuyomuş evde deneyim diyom ama bu seferde makineyi bozarsam diye çekiniyom

Osmanlı ocagi diye bişey var netten bak isini görür... ben bahçede cayi sıcak tutsun diye cok kullandim .. ozel yakit jeli var yakiyorusn o kadar

Back
X