- 10 Kasım 2014
- 8.944
- 15.759
- 44
-
- Konu Sahibi vesikaliyarim
Bunu aşacağımızı sanmıyorum.Çünkü kadın evlenir hamilelik olur, dogum izni olur, sıkıntı yaşarsa izinden sonra işten ayrılır, sonra 2. Olur yine aynı durum vs. Derken erkekler her ne kadar bu gibi durumlarda izin alsalarda mesai durumları onlar için sıkıntı olmuyor, ev yemek derdi çocuk derdi hala ve hala kadının üstünde çünkü.Erkekler kadınlara göre daha rahat. Kafaları da rahat, gamsızlar çünkü. Biz kadınlar herşeyi düşünüyoruz. Herşeyi kafaya takıyoruz
Değil evet biliyorum ama kurunun yanında yaş da yanıyor işte. Genelleme yapılıyor.Ama yazdım...bekarım yine aynı sorunlar var...cocukla ilgili değil direkt
söylüyoruz öyle temizliyor zatenNiye soylemiyorsunuz peki
İşte bu yüzden kadınlar birbirini tutmuyor ki erkek amirler tutsun çok haklısınız.Mühendisi bankacısı farketmiyor ki...Aynı...Erkekler hemen toplanıp mangallar maçlar ama ben kadınlara desem toplanalım kimbilir her biri ne olmazlarla gelir...Hepsinin ev işi, kocası, kv ziyareti, kimi de istemez işyerinde gordugu kişiyi dısarda görmek..Ama erkekler hop evli de olsa gelirim abi , whats app gruplarında sabahtan aksama dek hsonu planlarını konusurlar, oyle mi yapsak sunu mu alsak, kaç araba gitsek vs...
Şahsen ben artık kadınlarla bişiler yapmayı denemeyi bile bıraktım zamanında cok kazık yemişliğim vardır
Kadınlar duygularını işe çok net yansıtıyor. Erkekler bu anlamda çok daha profesyonel.
Erkeklerle daha iyi anlaşıyorum.
Kadınlarla da çalıştım ama gerçekten nazları, niyazları bitmiyor.
İşyeri değişikliği yapın. Değişiklik her zaman gençleştirir.
Kadınlar iş yerinde birbirini asla kollamıyor. Kıskançlık diz boyu.
Ama kadın amir erkek memurla, erkek amir kadın memurla daha iyi çalışıyor. Kadın amir erkek memura bir şey diyemiyor. Kadın memurlara ise mobbing, kıskançlık. Erkek amir de erkek memuru cidden eziyor. Kavgaya gider gerilim varsa. Erkek amir kadın memura bir şey diyemiyor, taciz, hakaret vs şeylerden korktuğu için.
Aslında erkek amirle çalışmak kadın amirle çalışmaktan daha iyidir. seviyeli bir iş diyaloğu kurulur ortamda. erkek dayanışması iyi hoş da dönen muhabbetler leş olur. biraz daha dayanın. kadın ağırlıklı birimdeyim. kadın amirlerin birbirine duyduğu kıskançlık ve aralarındaki rekabetin altında biz eziliyoruz. dedikodu gırla.Bu ne kız tekerleme gibi :) anlamadım
Ne yazık ki o zaman da evlenir işten ayrılır algısı olabilir. Çünkü evlendiği gibi işten ayrılan çok kadın var. Ya da eşi uzakta çalışıyordur eşi işi bırakmaz ama genelde kadın işi bırakıp onun yanına gider evlenince. Bu şekilde de oluyor. Ben işim gereği böyle şeyler fark etmedim işyerinde ama toplum normlarını düşününce haklı olduğunuza eminim.Ama yazdım...bekarım yine aynı sorunlar var...cocukla ilgili değil direkt
Aynen.kadınlarla daha çok sorun yaşanması ki kadinlar bile kadınlara iş yaptırmak istemiyor.birde evli ise çocuk sorumluluğu da kadında oluyor..çocuk iş hayatını etkiliyor....geç saatte kadar çalışmak yada iş seyahatleri sorun olabilir...her ortamda erkekler daha rahat,kadınlar çekingen olabiliyor..Sorun sadece erkek dayanişmasi degil, kadinlar erkeklerin yarisi kadar birbirlerine iyi olsa boyle olmaz.
Benim kayda değer bir iş deneyimim yok ama kisa donem iş hayatimda bile kadinlarla daha çok sorun yaşamistim.
bendw kadın yöneticyle çalıştım çok ayrıntıya takılırdı erkek ile çalışmak daha iyi aslaaaa kadın yönetici ile çalışmak istemem birde takıntılı ve huysuz ise cehenneme kadar yolu var eğer bir kadın yönetici bunu bana söylettiriyorsa yönetmesin kadın kadına da eziyet etmesin bu kadın yöneticilerde erkeğe sırnaşıyor kadına eziyet ediyorErkeklerle daha iyi anlaşıyorum.
Kadınlarla da çalıştım ama gerçekten nazları, niyazları bitmiyor.