İşyerinde Bu Normal mi?

cidden var böyle insanlar tek tük karşılaşsakta!!! kendine güveni özgüveni sıfır olan,aynı şekilde karşısındakinede güvenmeyen ve belkide yaşadığı olumsuzlukların üzerini örtmek için başkalarına iftira atan kişiler..yazıkkkkkk...

Allahım kadın tam ruh hastasıymış senden istediği şey de hiç normal değildi zaten sebebi de buymuş demek ki
iyi ki ordan çıkmışsın kurtulmuşsun canım geçmiş olsun
umarım yakın zamanda iyi bir iş bulursun

Bende eczaneciyim onlarca doktor tanırım ilk defa böyle birşey duyuyorum şaka gibi diş için oraya gelen kişi senin bacaklarına mı bakacak Allah aşkına canının derdinde şaka gibi

Bunu sonradan okudum inanmıyorum ya yok artık kadın gerçekten ruh hastasıymış !!!

terbiyesiz bende son durumu şimdi okudum delinin zoruna bak al o zaman bir adam yanına onunla çalış kocan gay değilse tabii millet senden zorlamı iş istedi pis kadın çok iyi yapmışsın hasta kadının yanından ayrılmakla canım

Son düzenleme:
kendisi giysin.

eminim hastalar sizin için değil doktor için gidiyorlardır oraya. kendisinin giymesi daha etkili olur.

hem hastalar doktorla daha fazla vakit geçiriyor.

millet o kadar para verip bacak görmeyecekler hem çok bacak görmek isteyen varsa zaten oraya gitmez.

modernliğin çıplakla aynı anlamda olduğunu sanan kişinin doktor olması ne kadar acı bence yenı iş arayın

Yuhhh! O kadına söyleyecek söz bile bulamıyorum.Ruh hastası ya.Canım sen niye üzüyorsun ki canını.O kişinin ayıbı bu sayende çoğu kişide tanımış oldu kadını (annenin arkadaşı mesela o da mutlaka o doktora gitmek isteyenleri uyaracaktır.) Ruh hastası bir kadına katlandın sadece işin dolayısıyla o kadar.Kendini yıpratıp,kötü hissetme boşuna.Kurtulmuşsun...Umarım çok daha iyi bir iş bulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…