- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.804
-
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
Ben bu pantolonlari cok begeniyorum..Şunun kahvesi ya o kadar da kötü durmuyo krem rengi bluz bi de altın rengi takıyla shshs yani bence sjdjd
Şunun kahvesi ya o kadar da kötü durmuyo krem rengi bluz bi de altın rengi takıyla shshs yani bence sjdjd
Ema bu tarz dan diye yazıyor ama kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ayrıca mahalle dilberi hos olmamış apla olarak tavsiye kimseye yakışmiyorBak anladı ya gıcık olduğumu ölene kadar giyim zevkimden bahsedersin artık
Mütevazliğin kelime anlamından haberin var mı ya? Konuyla alakası yok da. Senin yaklaşımın da kusura bakma da kenar mahalle dilberi gibi. Bu halinle gelip bana moda tavsiyesi vermen tuhaf
Bu kibri zenginlerden mi öğrendin gibi bi cümle kurmuştu ona istinaden dedimEma bu tarz dan diye yazıyor ama kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ayrıca mahalle dilberi hos olmamış apla olarak tavsiye kimseye yakışmiyor
Yok ya ufağım dahaSen evlimisin kiz?
Şu indirimde değil de 2 tane elbise alayım ordan diye düşündüm zaten 1000 lira falan ediyoDemek ki fazla "silik" buldu seni. :) Çok güzel elbiseler var orada, indirime falan girdiyse kaçırma al. 2 sene önce aldığım elbise hala taş gibi yani, kaliteli de kumaşları.
Fiziğin iyiyse bunlarla heba etmeŞunun kahvesi ya o kadar da kötü durmuyo krem rengi bluz bi de altın rengi takıyla shshs yani bence sjdjd
Uğraşmaz ki
canım bunlar cıdden olmaz :)Şunun kahvesi ya o kadar da kötü durmuyo krem rengi bluz bi de altın rengi takıyla shshs yani bence sjdjd