İşyeri, kılık kıyafet, kokoş patron

Satın almak istediğiniz takımın fotoğrafını patronunuza atın. Onay verirse alın.

ben kendimden memnunum, memnun olmayan sensin, yardıma çağırdın geldik ama eleştiriye açık değilsin bu huyun ileride evliliğine mal olur
Yazdığın yorumlarda bana yardımcı olabilecek herhangi bir şey gördün mü acaba zevksizsin diye başımın etini yemek haricinde? Ben eleştiriye açık değilsem sen ol, ben boşanırsam sen boşanma olur mu? Ayrıca konuyu benim evliliğime nasıl getirdin ya alakasız sonuç çıkarma safsatası...

Sen evlimisin kiz?

Bence giydigin bi kac parcayi koy fikir versinler sana. Olay markada mi gercekten zevkinde mi anlasilir

herşey birbiriyle alakalıdır giyim zevkinden çok şeyi analiz edebilirsin

Amma abarttınız olayı . Böyle şeyler olur hukuk ofislerinde . Stajyere söyler patronu ne var bunda . Üstelik parasınıda vermiş. Oda beklemiyor onun Vakkodan falan giyinmesini zaten. Yine aynı tip yerlerden fakat daha yaşına yakışanı giy demiş.

Ben senin konundan çıkıyorum kendini biraz törpüle, anlayışlı ol
Mütevazi ol
Kayıp edecek birşey in olmaz yaklaşımların liseli kız gibi

Canim Adil ısiktan git guzel seyler al. Haber spikerlerini bile orrdan giydiriyorlar ben cok sık bluzler mesela kalem elbiseler kalem etekler aliyorum ordan mesele etek ceket takilar var inanilmaz . Bayilicaksin bence bir bak derim.

Forever new’la boyneri önerdi bana bugün. Benim kıyafetlerim ya nude ya siyah beyaz ya da kahverengi çok klasikler yani. Birazcık daha renkli şeyler almamı istiyor galiba bu isteğini derhal yerine getireceğim

Forever New'dan mezuniyet elbisemi almıştım 2 sene evvel 300 lira para bayılmıştım hey gidi. Pahalı, çok da güzel şeyler var ama öyle takım stili pek yok orada gibi hatırlıyorum.

herşey birbiriyle alakalıdır giyim zevkinden çok şeyi analiz edebilirsin
Bak anladı ya gıcık olduğumu ölene kadar giyim zevkimden bahsedersin artık

Ben senin konundan çıkıyorum kendini biraz törpüle, anlayışlı ol
Mütevazi ol
Kayıp edecek birşey in olmaz yaklaşımların liseli kız gibi
Mütevazliğin kelime anlamından haberin var mı ya? Konuyla alakası yok da. Senin yaklaşımın da kusura bakma da kenar mahalle dilberi gibi. Bu halinle gelip bana moda tavsiyesi vermen tuhaf

Eklentiler

• F8D9B0C9-8506-4FBE-BEB5-72C37A1922F1.png
    170,7 KB · Görüntüleme: 313
  • 1D1B7E8E-059C-4B64-9C24-43C4126F0D11.png
    165,6 KB · Görüntüleme: 317
Forever New'dan mezuniyet elbisemi almıştım 2 sene evvel 300 lira para bayılmıştım hey gidi. Pahalı, çok da güzel şeyler var ama öyle takım stili pek yok orada gibi hatırlıyorum.
O da böyle benim canlı canlı elbiseler giymemi istiyormuş “göz dolduran” cinsten

çok alıngansan konu açmayacaktın

İyi de ablacım sen kızın ne giydiğini bilmiyorsun ki. Valla bana yazdı ama yazdıkları siyah eteğim var, sütlü kahve eteğim var falan. Ben buradan giydiği modelleri, yaptığı kombinleri nasıl anlayabilirim? Hepimizin dolabında olabilecek şeylerden kızın zevksiz olduğunu nasıl çıkarabildin, bir de alınganlık yaptın diye üste çıkmışsın. Kız zevksiz falan değil sadece patronu giyim tarzını yaşına göre olgun buluyor bence, daha cicili bicili giyin demiş. Demek ki hep siyah, kahverengi kombinler yaptığı için yaşına yakıştıramadı, olabilir. Kızı neden bilip bilmeden zevksiz diye aşağılıyorsun hem de birden fazla kez yazmışsın. Kimbilir senden kaç yaş küçük bir kıza yaptığın ayıp, kusura bakma.

O da böyle benim canlı canlı elbiseler giymemi istiyormuş “göz dolduran” cinsten

Demek ki fazla "silik" buldu seni. :) Çok güzel elbiseler var orada, indirime falan girdiyse kaçırma al. 2 sene önce aldığım elbise hala taş gibi yani, kaliteli de kumaşları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…