İşyeri, kılık kıyafet, kokoş patron

Kızlar işteyim yorumlarınızı okuduma ama hepsini şu an cevaplayamıyorum patronumla konuştum sanırım giydiklerimi fazla klasik buluyor. Yaşın henüz genç biraz daha renkli, şık, göz dolduracak şeyler sana daha çok yakışır mesela forever new’a bak muhakkak dedi. Galiba daha renkli elbiseler falan alcam beğendim bikaç tane. Sizin önerdiklerinize de akşam eve gidince bakıcam teşekkürlerrr

Bilirim böyle zengin ama zevksiz hatunları markaları bağırdır gözümüze sokarlar ama yine zevksiz yine zevksiz senin yapacağın zevkine güvendiğin yaşıtın arkadaşınla alışverişe gitmek
Benden nefret falan mı ediyorsunuz acaba ya bence zevksiz değil giydiklerim sadece patronum fazla klasik bulmuş

Yazdığım gibi gömlek var seni 60 yaşında gibi gösterir gömlek var seni Madonna gibi gösterir
İyi de bunu öyle bir söylüyorsunuz ki “zevksizsin” “zengin ama zevksiz” “zevksiz hatun” “arkadaşınla çık” “sen parayla düzelmezsin”
Bi küfretmediğiniz kaldı yani. Nereden biliyorsunuz ayrıca kıyafetlerimin zevksiz olduğunu? Resmen mideniz bulana bulana yorum yazıyorsunuz. Yaranıza tuz falan mı bastım yoksa bana karşı kişisel bir kin mi güdüyorsunuz? Yorumlarınız tammm olarak böyle görünüyor çünkü. Öneriden ziyade aşağılıyorsunuz insanı. Çok ayıp

Konu açtın bende seni aydınlattım kızım bu kibir ne onuda zenginlerden mi edindin?

Konu açtın bende seni aydınlattım kızım bu kibir ne onuda zenginlerden mi edindin?
Konu açtım siz beni aydınlatmadınız, aşağıladınız. Ayrıca bir insanın tutup beni zevksiz diye aşağılamasına izin vermiyorsam bu benim kibrimden değil kendime verdiğim değerdendir. Ayrıca onu da zenginlerden mi öğrendin nedir yahu ne bu mahalle ağzı??

çok alıngansan konu açmayacaktın

E sen bu kadarcik parayla patronunun kastettigi markalardan bi gomlek alirsin, belki bir de pantolon. Hep onlari mi giyicen

çok alıngansan konu açmayacaktın
Ben çok alıngan değilim, size alınıp gücenmedim. Sizin hadsizliğinize sinirlendim. Bundan böyle bir insanı bu şekilde hakir görmeye çalışırken iki kez düşünürsünüz. Umarım mahalle ağzınızı da bir an evvel düzeltirsiniz

E sen bu kadarcik parayla patronunun kastettigi markalardan bi gomlek alirsin, belki bir de pantolon. Hep onlari mi giyicen
Forever new’la boyneri önerdi bana bugün. Benim kıyafetlerim ya nude ya siyah beyaz ya da kahverengi çok klasikler yani. Birazcık daha renkli şeyler almamı istiyor galiba bu isteğini derhal yerine getireceğim

Forever new’la boyneri önerdi bana bugün. Benim kıyafetlerim ya nude ya siyah beyaz ya da kahverengi çok klasikler yani. Birazcık daha renkli şeyler almamı istiyor galiba bu isteğini derhal yerine getireceğim
mesela akbank da çalışanların kahve rengi giyinmesini yasak seçtiğiniz ren kler sıkıcı yaşınızı yansıt mıyorsunuz sanırım sorun bu

Çok elit muhitlerin çok elit ablası hesabıma para yatırdı diyince ben de birşey sandım .o parayla anca bir elbise alır -ki o da çok isteğin gibi olmaz - ondan sonra hergün yıkar ütüler giyersin .dalga mı geçiyor bu kadın :) keşke para yerine "ben sizin gibi güzel kıyafetler bulamayabilirim ,bedenim şu, siz sipariş eder misiniz "deseydin .bakalım ne alacakti elito kokolo. .sinirlerim zıpladı ..ben çok asagilanmis hisseder orayı terkederim .insanlar kıyafetiyle ağırlanır kişiliğiyle uğurlanir

Gönlünü ferah tut lütfen üstümde askıda durduğundan çok daha güzel durur hepsi sapık gibi de yorum yapıp durma kendini küçük düşürüyorsun
ben kendimden memnunum, memnun olmayan sensin, yardıma çağırdın geldik ama eleştiriye açık değilsin bu huyun ileride evliliğine mal olur

kahverengı ve nude renklerı asla kıyafetde tercıh etmemeye calıs bence de
guvensız renklerdendır
ozellıkle sızın sektor ıcın
kırmızı , mercan rengı , lacıvert , parlament mavısı, pudra pembe , turkuaz renklerı cok ıyı olur guven veren renklerdır bunlar
kahve tonlarını genelde kutuphane ve muzelerde kullanırlar dıkkat ettıysenız , bu renklerın yogun oldugu yerde ınsanlar ısını cabuk bıtırır hızlı hareket ederler - etsınler dıye. renklerın önemı buyuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…