- 3 Nisan 2014
- 36.065
- 146.958
-
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
ay aynı yerden ben de listeliyordum:) hatta hopi ile yeni paracık da kazanabilir.beymen 75 tl
beymen 146 tl
beymen club 111 tl
beymen 150 tl
bunları örnek olsun diye ekledim. neyi nereden alacağını bilirsen 2 bine bir çok şey alabilirsin. morhipo nun beymen kampanyasından bunlar.
Oo kendisini bir görseniz sizin saydığınız markalar ve daha nicelerini eminim markete giderken bile giyiyordur diyeceğim ama o kadın markete gitmiyordur yageçen fendi çantasını yere koydu gözüm seğirdi
Zaten gerçekten bu parayla gidip yine zaradan falan alıcam nerden alıcam başka yine beğenmezse bana biraz daha para versinsizin dediğiniz markalara da bir bakayım
Machka nın indirimli kısmından etek alabilirsiniz bence hoş duruyor. 150tl
Beymen ya da Network gömlek 250tl
İpekyol
ay aynı yerden ben de listeliyordum:) hatta hopi ile yeni paracık da kazanabilir.
Beymen, machka(ipekyol outletlerde uygun) ve guess mantıklı. Guess brandroom da indirimde.
Iyi de hadi o kol dugmelerini, takimlari alamayan insan ne yapsin? Alamiyor diye ihtiyaç duydugu bir iste de calismasin mi? Stajyer çocuk var diyor. Şimdi yana yakila düşünüyordur. Niye bu sekilcilik? Niye bu üst tabaka olma gayreti? Kapitalizm dedikleri bu işte. Herkesi markalasmaya yonlendiriyorlar. Diyorum ki guzel giyinmesi için illa marka giymesine gerek yok. Paspal sekilde gideni herkes uygun dille uyarsin. Ama zaten düzgün, özenli giyiyorsa kendi gibi bu kadar "zengin" olmayan birine niye mobbing baskı yapiyor? Soylenmesi, uyari verilmesi bana göre de onur kırıcı
Valla kılık kıyafete göre adam olunacaksa hiç olunmasın. Bunu yapan da izin veren de doğru bir sey yapmiyor. Sadece bunu diyorumTabiki çalışsın, çalışmalı.
Bu yuzden beklentisini anladığımı ama o bütçeyi komik bulduğumu söyledim bende...
güzel ve özenli giyinmek bazen yetmiyor maalesef.
Bu benim onayladığım bir şey degil, gelinen nokta.
Bazı mekanlarda bile düzgün hizmet alabilmek için şöyle bir süzerler sizi...
bu da Onur kırıcı.
ama yapılıyor maalesef. İş Yerinde de bu kızın işini çabasını, becerisini ölçene kadar gelen giden, bu şekilde bir izlenimle başlamak işini kolaylaştırır.