İşyeri, kılık kıyafet, kokoş patron

Machka nın indirimli kısmından etek alabilirsiniz bence hoş duruyor. 150tl
Beymen ya da Network gömlek 250tl
İpekyol
beymen 75 tl

beymen 146 tl

beymen club 111 tl

beymen 150 tl

bunları örnek olsun diye ekledim. neyi nereden alacağını bilirsen 2 bine bir çok şey alabilirsin. morhipo nun beymen kampanyasından bunlar.
ay aynı yerden ben de listeliyordum:) hatta hopi ile yeni paracık da kazanabilir.
Beymen, machka(ipekyol outletlerde uygun) ve guess mantıklı. Guess brandroom da indirimde.

Burada çok verip veriştiren olmuş ama patronlarının haklı olduğu konular var. Elinden geldiğince kibar olarak söylemiş. Üstelik para da vermiş.

Zira biz Türk milleti olarak bir dükkana girdiğimizde, eğer içi lüks değilse ödediğimiz hesap çok gelir. Ama içi son derece lüks, iyi giyimli kibar insanlar tarafından muamele görürsek, bir suya 5 lira veririz gıkımız çıkmaz. Yani görünüş önemli ticarette.

Verdiği paraya gelince önerim, 2 tane topuklu al, iş yerine zulala, başka ayakkabıyla gelip iş yerinde ayakkabını değiştir. dışarıda giyme. Böylece daha yeni görünür. Kıyafet konusunda da patrona sorun sizce bu verdiğiniz parayla hangi markalara bakmalıyım diye. Öneri vermezse Networkde %70 indirim oluyor bazen. Sezon sonlarına denk getir indirimden al. Kıyafeti tamamlayan aksesuarlardır. Kemer, ayakkabı, tamamlayıcı ürünler önemli.

Ha kadın güvendiği bir dükkan sahibine al bu çalışanlarımı giydir donat, sonra benimle hesaplaşırsın dese ve alınanları iş yeri kıyafeti olarak nitelese daha hoş olurdu.

Ben anlamadım staj kaç ay sürüyor ki zaten 3 ay gecmis?
Staj süresince de ücret ödediler galiba size, ne kadar ödüyorlar ki bu kadar kendi gibi giyinmesi bekliyor ben anlamadım.

Bu kadar falcı bacı gibi kullanildigin yerde umarım bilgilerin de artıyordur. Zira bu kadınla zor gibi

zara dan örnek verirken bile fahiş fiyatlardan bahsedilmiş. zara 240 etek alacağıma beymenden 2 tane alırım:)
guess pek ofis için uygun değil bence elbiseleri düğüne gider gibi:))
ama dediğin gibi sürekli kampanya oluyor brandroom da da..

Verdigi para "elit"durusuna yakismis mi hic? :)
Hali,tavrı çok avam!
Bir söyleyis sekli olur ki kilik kiyafetten ziyade hal ve tavrinla alıp götürürsün.
Elit olmak ve asalet öncelikle tavirlarda esastir.
Istegi makul karsilanabilir ama öyle bir ifade edersin ki ne kirici,ne de görgüsüz olursun!
Kılık,kıyafet tamamlayıcıdır.Fazla para verdigi magazalarin bununla alakali bir de okulu,egitimi olabilse keske..
Beymen,network,vakko harici kesmez bu hatunu.
Zara'nin ürünleri görünürde albenili ama kalitede sevmiyorum.
Indirimleri,özellikle bu magazalarin internet sitelerini takibe al.Uygulamalari telefonuna yükle isyerinin standartlari dogrultusunda güzel bir cizgi olusturacagina inaniyorum Trauma.

Son düzenleme:
Patronlarınız sırf ego, sırf gösteriş...
Böyle rezalet bir uyarı olabilir mi? Ne görgüsüzlük...

Ben patronunuz adına utandım. İş yerlerinin giyim kuralı olur. Ona uyarsın, uymalısın. Ama "pahası az geldi, kalitesi düşük geldi, sana para vereyim de daha kalitelisini, daha pahalısını al?" Bu nedir yav? Cidden rezalet. İsterse multimilyoner olsun, bunun zenginlikle alakası yok. Görgüsüzlük, çiğlik bu. Ben olsam kendime başka iş arar, bulur bulmaz ayrılırdım oradan. Size saygıları yok bunların.

Tam kızacakken tamam şimdi oldu dedim :) hiç üzülmeyin hatta yılda 2 kere kıyafet ikramiyesi isteyin kadın parayı yatırmış o şekilde şık istiyorsa şık olmalısınız. Öncelikle kombin örneklerine bakın ona göre parçalar bulup alın şık bluzler etekler vs ama açıkça ifade edin şık görmek istiyorsa ona göre ikramiyesini de versin.

Zara,mango gibi mağazalara bile ultra zam geldi stajyer maaşıyla nasıl lüks giyineceksin? Düzgün ve ütülü giyindikten sonra karışmaya ne hakkı var ki. Hem verdiği para cidden komik 2000 tl ile mi gardrop yenileyecekmişsin?
Çok istiyorsa seni alışverişe çıkarsın öyle gardrop yeniletsin. Alışverişi başkasına yaptırıyor sanırım,fiyatlardan bi haber olduğuna göre.

Adeta şeytan marka giyerdeki meryl streep gibi kadın. Tüzün massimo dutti falan güzel markalar zaten, iyi kötü bir maaşım olmasına rağmen ben buralardan alışveriş yapamıyorum artık. 2000 tl ile chanel beklemesin zaten patron teyze, chima journey tüzünden devam, güzel parçalar alabilirsin bu parayla

Tabiki çalışsın, çalışmalı.
Bu yuzden beklentisini anladığımı ama o bütçeyi komik bulduğumu söyledim bende...
güzel ve özenli giyinmek bazen yetmiyor maalesef.
Bu benim onayladığım bir şey degil, gelinen nokta.
Bazı mekanlarda bile düzgün hizmet alabilmek için şöyle bir süzerler sizi...
bu da Onur kırıcı.
ama yapılıyor maalesef. İş Yerinde de bu kızın işini çabasını, becerisini ölçene kadar gelen giden, bu şekilde bir izlenimle başlamak işini kolaylaştırır.

2000 tl ile ne yapacagimi bilemedim .Beni bir magazaya yönlendirin faturayi size yollasinlar deseydiniz .
2000 tl lik ne olur Allah askina sevgili über patroncuk .

Valla kılık kıyafete göre adam olunacaksa hiç olunmasın. Bunu yapan da izin veren de doğru bir sey yapmiyor. Sadece bunu diyorum

Ben patronun üslubunun ve beklentisinin abartı olduğunu düşünmüyorum. Maalesef devir etiket devri ve buna önem veren çok fazla insan var . Çalıştığınız iş yeri bunu gerektiriyor olabilir. Ama tabi bunun için kıyafet mağazası çeki verebilirdi patronunuz . Mesela a-b-c mağazalarında geçerli olmak üzere , daha yüksek bir meblağ 5 bin gibi daha mantıklı olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…