İşyeri, kılık kıyafet, kokoş patron

2000 lira az vermiş. O parayla çanta alamasın. Onların elit ! Onun istediği gibi bir gardorop için en az 20 000 gözden çıkarmalı. Ayaklarına bakmayacakmı bu elit tabakanın forslu insanları. Üç kuruşluk ayakkabı mı giyeceksin. Bence patronların verdikleri para kadar konuşsunlar. 2000 lirayla mucize beklemesinler.

O 2000’in üzerine konu sahibinin de aynı tutarı ekleyip alışveriş yapmasını beklemiş bence işyeri sahibi.
Valla kusura bakmasin da cok ucuk bir istek bu eger öyleyse. Yaninda çalıştırdigi ve kimbilir ne kadar maas verdigi stajyer avukatin ust segment yerlerden alisveris yapmasini istiyorsa ona gore kesenin ağzını acacak. Ama kadinin beklentisi bu belli ki, 2bin tl yle adam akilli dolap yenilenmeyecegini biliyordur sonucta.

Çok yakın bir arkadaşım sizin gibi bir büroda stajyerlik yapıyordu. Gerizekalı patronu da benzer şeyleri demişti. Benzer bi bütçe vermişti aynı şekilde. Network sitesinde outlet bölümü var gömlekler etekler pantolonlar çok ciddi indirime giriyor. Ancak öyle tatmin olmuştu benim arkadaşın lüzumsuz patronu. Size de network öneririm. Bu bütçeyle beymen falan zor çünkü.

Kız da aynı şekilde zara mango giyiyordu ama bunun gibiler zara mangoyu bi lcw gibi görüyorlar.

Sende avukat stajyer misin.Bence,senin için çok güzel bir iş.ona göre çevren oluşur.Demekki tarzını beğenmiyor.onemli olan pahalı almak değil,yakışanı giymek.guzel elbise türlerinden giyebilirsin.ofis tarzı diz üstü.saclarina umre yaptırabilirsin.Resim atsan,fikir daha güzel verilir.

Kalk kız git kendine 2 tane takım al 1000 liradan kadında ki zevke bak kendini ne zannediyorsa terbiyesiz

Gerçi işte çalışma stilleri farklı onlarda bir yerde haklılar bilemedim

beni cok güldürdünüz.Cok da dogru söylemissiniz.Yapilacak tek sey bu aslinda.

şartmı orda çalışmanız

Morhipo ve 1v1y sitelerine bakın. Morhipoda Beymen sürekli indirimde oluyor. Mesela şuan Beymen çantalar 180tl sitede. İndirimlerde iyi markalardan güzel şeyler alabilirsiniz.

Ayni şeyi düşündüm. Artik insanlar paraya tamah eder olmus. Cok sacma bir muhabbet. Çok saçma bir beklenti. İşini doğru düzgün yapiyorsan kiyafete niye bakiyor. Kaldi ki adini bilmedigim o kadar marka kiyafet giyip de kisiligi bes para etmezse, kibirliyse kiyafetleri başına çalınsin. Gunaha da girmek istemiyorum ama bana boyle bir sey denilse zoruma giderdi. "Insanlari kiyafetine gore yargilayan bir yerde çalışmak istemiyorum" derdim.

Ayrica soyleyim herkesin gözünü bir avuc toprak dolduracak. O markalar sonradan işine yarayacak mi görsün bakalim ne diyeyim.

Aynen bende hiç garipsemedim napsaydı kızı işten mi çıkarsaydı para vermiş alışveriş için git maaşınlada al dememiş

Cok sukur bugun de bi sözde 'zengin'in adina utandik. Ben bu lafların imasini bile bi calisanima edemem. Allah bildigi gibi yapsin bu insanlari. Dunyevi seylerden gözleri dönmüş. Ayrica 2bin liraya orta halli etek pantolon gomlek ceket alabilirsin birer tane anca. Armaniden babet al sadece onla git işe bence :)

Insanlar ancak kisiligiyle kendini, baskalarini tatmin edemezse markalaşmaya çalışır. Yani bir şekilde kanitlamak gibi bir şey. Guzel, kaliteli giyinmeyi herkes ister. Illa bende dahil herkesin marka kiyafeti olur. Ama hepsi marka olacak, şundan aşağı giymem diyeni ben saçma buluyorum. Insan pazardan alır kendine yakistirir. Baskasi gider en pahalı yerden alır yakistiramaz. Ayrıca "Ben ne insan gördüm, üstünde elbise yoktu,
Ne elbiseler gördüm, içinde insan yoktu" der bir sair

Neyse çok uzun oldu ama olay biraz canımı sıktığı için anlatıp dertleşmek istedim. Bir de ben şimdi bu parayla napcam ya

parayı al, maaşını da bekle onu da al, işten ayrıl. Bir ikincisi 2 bin lira denişsin yukarıda değil mi yanlış okumadım, (dönüp bakamayacağım) o parayla ancak iki gömlek bir pantolon alınır lüks mağazalardan, sona ne yapacaksın her ay aldığın parayı kıyafete mi yatıracaksın? Yoksa hep aynı şeyi mi giyeceksin? İşin altından çıkmak zor, çok elitlerse efendim o parayla bir şey olmayacağını bilirler...

Neyse ben öğretmenim özel bir kurumda Mavi'den aldığım gömlekleri giyiyorum. Çok spor takılmadığım sürece kafam rahat. Bir daha ki sefere bu paraya bu alınıyordu dersin işin içinden çıkarsın.

Bence şart belli ki kaliteli bir iş yeri cv sinde çok iyi durur hele bu zamanda iş bulmuş böyle bir konuda işten çıkmak delilik heralde çok mu dizi izliyoruz fakir ama gururlu kız
fakir falan değilsinde, hakkaten patronların başka bir dünyada yaşıyor...o zaman zengin aile çocuklarından stajyer seçselermiş...madem giyim bu kadar önemli, çalışanlarına karşılıksız vericek giyim ücretlerini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…