İşyeri, kılık kıyafet, kokoş patron

Meğer sen kahveci başı olmuşsun
Eee süslü falcı ol istiyor öyleyse

Anlattığınıza bakılırsa Ipekyol patronunuza LCW gibi gelir. İşiniz bir hayli zor bir de 2000 mi ayırmış? Hem ucuz olacak hem marka...
Boyner mağazalarına bir göz atın derim. Bir de morhipoda dünya markalarının indirimleri oluyor, en azından birkaç şık fular, aksesuar bulabilirsiniz.
Yoksa 2.el dışında 2000liraya birkaç markalı takım çok zor...

Bu konuyu sadece ben mi onur kırıcı buldum? Eğer giyiminiz büronun imajını zedeliyorsa keşke daha uygun birini işe alsaymış. Stajyere böyle bir öneriyle gitmek saçmalık bana göre. Ben olsam parayı almaz ve işi bırakırdım. Üstelik şu an insanları kılık kıyafetine göre yargılayan veya yargılanmasını normal karşılayan birine hizmet ediyorsunuz o büroda çalışarak. Ne bileyim ya benim midem kaldırmazdı bu konuşmadan sonra orada çalışmayı. Başka büro illa ki bulursunuz çok şükür hukuk bürosundan bol bir şey yok memlekette.

Çıkmayı düşünmüyorum, bu parayla ne yapayım diyorsanız da 2000 lirayla patronunuzun bahsettiği seviyede bir markadan takım alamazsınız. Patronunuz da bunu bildiğine göre bence marka veya kalite değil de tarz imasında bulunmuş biraz. Bence onun giydiği tarz bir şeyler bakın ucuz yollusundan. Ya da canınız ne istiyorsa onu alın mis gibi keriz parası işte.^^ Ay sinirimi bozdu kadın.

Zaten iş kıyafetlerimi özetleyecek olursam siyah kalem eteğim var bi tane sütlü kahve kalem eteğim var 2 tane kalem elbisem var 4 tane pantolonum var krem, siyah, kahve, lacivert bir de bunların üstüne giyecek bluz, gömlek tarzı şeylerim var ayakkabı olarak da bi tane yüksek topuklu stiletto bir tane kısa kalın topuklu, bir tane de 6-7 cm topuklu ayakkabı aldım adam olana çok bile bence ya ama patronuma yetmedi bu arada meghan cidden bayağı iyi giyiniyo dizide

Bir ara ben de satın alma asistanıydım. Eti, ülker vs. ile direkt bağlantılı çalışıyorduk. Maaşım 5.000 TL civarıydı stajyer olduğum halde. Bir gömleğe mecburen 500 TL veriyordum. Gelen kişi kıyafetimin markasına göre konuşuyordu. 250 TL verince onların istediği, 500 TL verince benim istediğim oluyordu. Ye kürküm ye dünyası..

2000 TL sizden beklediği alışveriş için az olmuş. Belki de birlikte gitmeyi de teklif etmeliydiniz. Çizginizi sade buluyor olabilir.

Yani ben böyle söylemesini açıkçası çok sallamadım çok vizyon sahibi bi kadın değil zaten. Bana paramı versin işi öğretsin yeter. Tarzımı da biraz değiştirmeye çalışıcam bakalım beğendirebilecek miyim kendimi

20 dosya mı

Nasıl yer orası

İki stajyer ne iş yapıyor

Trilyonluk dosya var da tahsilat var mı

Adam başı 100 dosya olan 50 avukat çalışan büroda 3-4 stajyer fazla geliyordu
Mezun olan stajyeri habire icra dairesine gönderiyolar bana da dava dilekçesi düzenlettiriyorlar, telefon ettiriyorlar, kahve yaptırıyorlar fal baktırıyorlar, fotokopi çektiriyorlar o 3 milyonu da dilekçede görmüştüm

2 bın tl nelere yeter bır baktım

yetmıyor

500 tl
400 tl
180 tl (500 den dusmus )
150 tl (400 den dusmus )
490 tl
gomlek 115 tl

Paraya kıy bir tane Beymen'den bilindik bir tasarımcının elbisesini al, her gün onu giy o zaman hahaha üniforma gibi. Sorarsa da, "Size layık olabilmek için en kalitelisini aldım ama param anca yetti" dersin. Avukatlık bürosunda mı çalışıyorsun Vogue'da mı belli değil ayol.

Üf harbiden ya müvekkillerin de suratımı gördüğü yok bu arada ben ya kahve yapıyorumdur ya da fotokopi çekiyorumdur müvekkil gelince

Üf harbiden ya müvekkillerin de suratımı gördüğü yok bu arada ben ya kahve yapıyorumdur ya da fotokopi çekiyorumdur müvekkil gelince

Kıyamam ya, zaten stajyer avukatları ofisboy gibi kullanıyorlar hep. Benim kardeşim de hukuk okuyor, staj zamanı nolur böyle bir yer bulmasın ya bari kıyafet olayından yırtalım hahsjsjs.

Utanç verici!Bunu yapan kişi meslektaşına yapıyor.Bir stajyerimiz vardı.Dünya iyisi,çalışkan bir o kadar zeki bir çocuk.Çok gariban.Zar zor okumuş,bitirmiş fakülteyi.Anne baba ölmüş babaanne büyütmüş yok canıyla.Kışın o donduran soğuklarda incecik bir parkası vardı.İçim içimi yedi günlerce orda burda ağladım ofiste.Daha gireli 1 ay olmuş gel maaşına zam yapıyoruz desen anlayacak.İddiaya girdim saçma sapan bir şeyden bilerek kaybedip güzel bir manto aldım.Yine de burkuldu paketi açınca anladı ezildi.Hep yaradır o çocuk benim içşmde.Ne bileyim öyle anlattım işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…