-
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
Tabi ki ben de zaten fiziği düzgünse diye belirttim.ama herkes bu pantolon olmaz giyilmez çok spor kurumsal bir yere yakışmaz deyince garibime gitti.boy 170 ustuyse ve zayıfsa gıyen harıka duruyor ben denedım mesela bu yaz hiç yakışmadı giyene bağlı tamamen bazı kıyafetler
Bence de pantolon gayet şık duruyor. Şu zamanda klasik kesim kumaşlar artık çok sıkıcı duruyor bence. Bu gayet güzel bir seçim. Üstelik bu kızcağız daha öğrenci yahu el insaf dedim baktıkça.Tabi ki ben de zaten fiziği düzgünse diye belirttim.ama herkes bu pantolon olmaz giyilmez çok spor kurumsal bir yere yakışmaz deyince garibime gitti.
Arkadaşın meşhur çok eleştiri alan kurumsal bir yerde giyilmez denilen pantolonunun hemen hemen aynısı.benim anlamadığım bu pantolonun nesi var ki.şık bir bluzla topuklu ayakkabıyla fizik de güzelse çok hoş durabilecek iş ortamında da giyilebilecek bir pantolon.Eki Görüntüle 2185874
o elbiselerin hepsi yazlık tatil elbisesi öldürmüşsün konseptiAy hoşuma gittiler napiyim, resmi kurumda nasıl giyinilir bilmiyorum sanırım
Allahtan banka-büro gibi yerlerle alakam yoko elbiselerin hepsi yazlık tatil elbisesi öldürmüşsün konsepti
Biz bir dilim keki 38 liraya bir fincan kahveyi 30 liraya satinca tabi gelen kesim de ona gore oluyor. Herhangi bi sorun yasadiklarinda karsilarinda ezilmeyelim diye sirket bize biraz iyi bakiyor :) arkadasim alb... diye baslayan bankada. Onun kuponu oluyor ara ara ama ne kadarlik vs bilmem. Yine 1 takim alsa kardir
Aslinda haklisiniz zor degil tabi, ama hani bazi seyler icten gelir ya, indirim kovalamak da oyle benim icin, bir yapsam iki yapsam sonra birakiyorum:) Mailime bir suru indirim mesaji geliyor, bazen bakiyorum.İndirim kovalamak çok zor değil ki, yaz indirimleri haziranda başlar kış indirimleri aralıkta:) Bu kadar basit. Markaların internet sitelerine üye olun zaten istemediğiniz kadar çok kampanya, indirim maili düşüyor.
of ben senin restoranı merak ediyorum zaten Ankaradaysa geleceğim :)
big chefs mi acepof ben senin restoranı merak ediyorum zaten Ankaradaysa geleceğim :)
Özel mesaj kapalı senin3 ay önce bir büroda stajyer olarak işe başladım. Bir karı koca çalışıyor bir de benle birlikte bir stajyer çocuk daha. Büronun olduğu muhit çok lüks bir muhit zaten canım patronlarım da aşırı zengin allah arttırsın. Ben zaten işe başlar başlamaz gittim kendime resmi sayılabilecek kumaş pantolon gömlek topuklu ayakkabı vs aldım. Sonra da paramı aldıkça yine gidip kendime ofis tarzı kıyafetler aldım. Yani bunları da tüzün, mango ayarında yerlerden aldım indirimde de bikaç parça zaradan massimo duttiden falan aldım. Yani öyle über klas yerlerden alışveriş yapamamış olsam da kendi çapımda beni idare edecek kadar güzel ve bence kaliteli şeyler aldım. Zaten işe giderken de muhakkak topuklu ayakkabı giyerim, saçlarım hep düzgündür, makyajımı yaparım tırnaklarım hep ojelidir vs. Zira bunları daha işe başlamadan kadın olan patronum biiiir bir anlattı bana ben de okey dedim. Bu arada biz adli tatilde de çalıştık ama çok fazla müvekkil gelmedi zaten o dönem şimdi adli tatil bitti. Bugün (cumartesi cumartesi sabahın 6 buçuğunda evden çıkıp 8de mesaiye başlamış olduğum gün yani -tabi asla bundan gocunmuyorum, gocunuyor da olabilirim-) kadın olan patronumla diyaloğumuzu aktaracğım size:
Patronum: trauma biliyorsun adli tatil bitti müvekkiller artık daha fazla gelecek acaba kendine daha “kaliteli” takımlar mı alsan?
Canım kendim: ne önerirsiniz
Patronum: biliyosun bizim müvekkil çevremiz son derece üst tabaka, kıyafetlerin çok güzel yaşına uygun ama ucuz görünüyorlar büronun imajına aykırı
Zavallı kendim(o esnada üstümü başımı inceliyorumdur): yani ben kıyafetlerimi güzel buluyorum aslında ama zaten bütçeme uygun olan kıyafetler de bunlar (bu arada efenim kendisi öyle pahalı markalar giyiniyor ki 21 yıllık minnoş ömrümde daha o mağazaların önünden geçmedim)
Patronum: istersen alışveriş yapman için sana biraz ikramiye verebiliriz (ne ikramiyesi verecen ikramiye verceğin mayışıma zam yap kadınnnn diyemedim)
Yerin dibine geçesice ben: tamam
Madem bana yok yere para vermek istiyor tabi ki de bunu kabul ettim. Zaten erkek patronum da aynı konuşmayı diğer erkek stajyere yapmış git kendine kaliteli takım elbiseler al demiş çocuğa. Kadın da akşam 10 gibi aradı “canım hesabına parayı yatırdım” dedi telefondan baktım 2000 lira yatırmış.
Neyse çok uzun oldu ama olay biraz canımı sıktığı için anlatıp dertleşmek istedim. Bir de ben şimdi bu parayla napcam ya
Bir deee, benim kıyafetlerim son derece klasik ve düz şeylerdi. Acaba yine ofis tarzı ama klasiklikten biraz daha uzak şeyler alsam “elit tabaka müvekkillerimizin” göz zevkine hitap eder miyim
ya biz bazen gidiyoduk öyle sizin calistiginiz tarzdaki mekanlara ogrenciyken ama ozentilikten degil çevre vsIstanbul :)
ya biz bazen gidiyoduk öyle sizin calistiginiz tarzdaki mekanlara ogrenciyken ama ozentilikten degil çevre vs
Disardan görünce bak bak suna bak allahin fakiri nasıl da gelmiş diyo musunuz
yok artık :) yazık yahu millet şaşırmışOlur mu oyle sey :))) biz de sonucta alti ustu maasli calisanlariz.
Ama bos kutu isteyenlere cok guluyoruz.
En buyuk boy bos pasta kutusu istiyorlar.
Mekanda paylasilan seylere surekli bakarim instadan. Bi bakiyorum kiz kendisine surpriz pasta alinmis gibi fotograf koyuyor :) anlamli sozler falan....
yok ya oranın fiyatlar astronomik değil çok fazla. Bence başka yerbig chefs mi acep