İşyeri, kılık kıyafet, kokoş patron

Tabi ki ben de zaten fiziği düzgünse diye belirttim.ama herkes bu pantolon olmaz giyilmez çok spor kurumsal bir yere yakışmaz deyince garibime gitti.
Bence de pantolon gayet şık duruyor. Şu zamanda klasik kesim kumaşlar artık çok sıkıcı duruyor bence. Bu gayet güzel bir seçim. Üstelik bu kızcağız daha öğrenci yahu el insaf dedim baktıkça.
Bir de anladım ki kurumsallık kiiiiim ben kim:) kesinlikle uyuşmuyoruz burdaki tarzla

Arkadaş açık kahve giymiş ve nasıl kombinledi bilmiyoruz ama bizim kurumda giyilmiyor mesela (banka). Giydiğimiz pantolonlar kumaş düz kesim sigaret denilenlerden ya da yüksek bel hafif geniş paça olanlardan. Kurumsal giyim kültürü oldukça sıkıdır.

Ben de baya iyi bir şey verecek sandım 2 bin ile ne alabilirsiniz ki o çok üst tabaka mağazalardan, neyse bol şans:)

of ben senin restoranı merak ediyorum zaten Ankaradaysa geleceğim :)

Aslinda haklisiniz zor degil tabi, ama hani bazi seyler icten gelir ya, indirim kovalamak da oyle benim icin, bir yapsam iki yapsam sonra birakiyorum:) Mailime bir suru indirim mesaji geliyor, bazen bakiyorum.

2bin tl az degilmi? Lcw defactodan dandik kiyafet alsaniz hemen anlasilir zara mangoyu da begenmiyor ...unlu alisveris sitesinde klasik kiyafetler indirimdeydi baktinizmi? Bu arada ben kiyafet bulamiyorum begenemiyorum nasil aliyorsunuz karar verip

Özel mesaj kapalı senin
Bir türlü bansız karşılayamıyoruz :))
Sen yaz, sanırım benimki aktif
:)

Zara iş dünyasına uygun değil oraya bakmayın.
Sizin bakacağınız yerler Vakko , chima , İpekyol , twist , roman buralar klasik iş dünyasına uygundur fiyatları da 300 e bi elbise alırsınız 200 e bir çanta en azından sizi idare edecek birşeyleriniz olabilir diye düşünüyorum

ya biz bazen gidiyoduk öyle sizin calistiginiz tarzdaki mekanlara ogrenciyken ama ozentilikten degil çevre vs
Disardan görünce bak bak suna bak allahin fakiri nasıl da gelmiş diyo musunuz

Olur mu oyle sey :))) biz de sonucta alti ustu maasli calisanlariz.
Ama bos kutu isteyenlere cok guluyoruz.
En buyuk boy bos pasta kutusu istiyorlar.
Mekanda paylasilan seylere surekli bakarim instadan. Bi bakiyorum kiz kendisine surpriz pasta alinmis gibi fotograf koyuyor :) anlamli sozler falan....

yok artık :) yazık yahu millet şaşırmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…