İşyeri, kılık kıyafet, kokoş patron

kesinlikle. bi de dediğiniz gibi ortamdan kaynaklı. ben muhasebeciyim kesinlikle insanları aşağılamıyorum yanlış anlaşılmasın da, şuan şoförlerle muhatabım bundan önce ki işimde inşaatçılarla muhatap oluyordum. ben zara giysem ne farkeder sosyeteden giysem ne farkeder :)

2000 lira ile senin saydığın mağazalardan bir haftalık kombin ancak zor çıkar. bunun ayakkabısı, çantası, aksesuarı vs... onun dediği mağazalar nereler ki, daha lüks olacak bi de 2000 liraya bi sürü şey alınacak? bence git sor, madem bu parayı bana kıyafet için verdiniz, nerelere gitmeliyim, yol gösterin de.

Benim yerime de giyin Jean kazak falan olur mu valla özledim öyle giyinmeyi, klasik giyim eziyetli birde, eteğine dikkat et, topukluyla ayağın acır, aman yakam açılmasın eytttt yeter be diyesim geliyor bazen

Patron moda ikonası falan olmasını beklemiyor bence, ki bekleyemez zaten, ama beli bağlı şalvar pantolonla da gelmesini istemiyor haklı olarak, bir kaç kombin çıkar ortaya gayet gidip çok pahalı markalardan zaten alamaz ki biz de alamıyoruz.

Ha bir de şu an Network de falan mesela indirim var, maksimum takımlar 500 tl ye falan alınabiliyor.

iyi de kız şalvar pantolonla mı gitmiş?

Sana Forover New'den 2bin Tl'lik alışveriş yaptım
Bunların hepsi 'İndirim' kısmından ve gördüğün gibi 7 parça var. Elbise tarzı alman daha kurtarıcı olur, senin daha sade bir tarzın var sanırım ama patronun cıvıl cıvıl şeyler görmek istiyor hem şık hem işe uygun :) Bunlar sadece fikir, tulumlara bayıldım çok şıklar bence, kesinlikle siteye bakmalısın

YAPMAYIN AMA....

Bunlar çok güzel ama kurumsal bir ortama değil havuz başına falan uygun

YAPMAYIN AMA....

Bunlar çok güzel ama kurumsal bir ortama değil havuz başına falan uygun

Yaşına uygun giyin demiş iş sahibesi. Arkadaş yeterince ciddi giyindiğine göre birazcık daha rahat giyinebilir gibi geldi tabi avukatlık büroları bunları kaldıramaz diyorsanız bilemem
Ama tulumlarım hala çok şık olduklarını düşünüyorum :))

Konu sahibi niye ban yemiş ki? Reklam mı yaptı? Konu sahibi yasaklanınca sebebini öğrensek de ona göre yorum yapsak.

Şıklığına diyeceğim yok hepsi harika ama ortama uygun değil:) Ciddi derken patron biraz yaşlı usulü demek istemiş yani daha cıvıl cıvıl giyin manasında ama bu cıvıllık böyle değil tabi:)

Atıyorum benim bebe mavisi takımım var, siyah yerine bunu giyince cıvıl cıvıl oluyorum ama kalem elbise ve ceket olduğundan hala kurumsalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…