- 12 Aralık 2017
- 3.067
- 3.399
-
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
Ben de sosyete pazarından 5 tl ye alırdım kıyafetlerimi üniversite zamanında :) O zaman onlar uygundu, hepsi markaydı ama ihraç fazlası vs idi. Şimdi bu ortama onlar olmaz ama :) Klasik ortamlar cidden çok masraflı:)
Hala öyle giyinme imkanım olsa giyinirim ne güzel işte giyime çok para harcamak zorunda değilsiniz :)
kesinlikle. bi de dediğiniz gibi ortamdan kaynaklı. ben muhasebeciyim kesinlikle insanları aşağılamıyorum yanlış anlaşılmasın da, şuan şoförlerle muhatabım bundan önce ki işimde inşaatçılarla muhatap oluyordum. ben zara giysem ne farkeder sosyeteden giysem ne farkeder :)
2000 lira ile senin saydığın mağazalardan bir haftalık kombin ancak zor çıkar. bunun ayakkabısı, çantası, aksesuarı vs... onun dediği mağazalar nereler ki, daha lüks olacak bi de 2000 liraya bi sürü şey alınacak? bence git sor, madem bu parayı bana kıyafet için verdiniz, nerelere gitmeliyim, yol gösterin de.
2000 lira ile senin saydığın mağazalardan bir haftalık kombin ancak zor çıkar. bunun ayakkabısı, çantası, aksesuarı vs... onun dediği mağazalar nereler ki, daha lüks olacak bi de 2000 liraya bi sürü şey alınacak? bence git sor, madem bu parayı bana kıyafet için verdiniz, nerelere gitmeliyim, yol gösterin de.
Patron moda ikonası falan olmasını beklemiyor bence, ki bekleyemez zaten, ama beli bağlı şalvar pantolonla da gelmesini istemiyor haklı olarak, bir kaç kombin çıkar ortaya gayet gidip çok pahalı markalardan zaten alamaz ki biz de alamıyoruz.
iyi de kız şalvar pantolonla mı gitmiş?
Sana Forover New'den 2bin Tl'lik alışveriş yaptım
Bunların hepsi 'İndirim' kısmından ve gördüğün gibi 7 parça var. Elbise tarzı alman daha kurtarıcı olur, senin daha sade bir tarzın var sanırım ama patronun cıvıl cıvıl şeyler görmek istiyor hem şık hem işe uygun :) Bunlar sadece fikir, tulumlara bayıldım çok şıklar bence, kesinlikle siteye bakmalısın
Eki Görüntüle 2185469
Eki Görüntüle 2185468
Eki Görüntüle 2185481 Eki Görüntüle 2185478 Eki Görüntüle 2185470 Eki Görüntüle 2185482 Eki Görüntüle 2185471
YAPMAYIN AMA....
Bunlar çok güzel ama kurumsal bir ortama değil havuz başına falan uygun
Patron yaşına uygun forever den alabilirsin demiş muhtemelen yaşına uygun giyinmiyor ondan herkes foreverdan paylaşıyorYAPMAYIN AMA....
Bunlar çok güzel ama kurumsal bir ortama değil havuz başına falan uygun
Yaşına uygun giyin demiş iş sahibesi. Arkadaş yeterince ciddi giyindiğine göre birazcık daha rahat giyinebilir gibi geldi tabi avukatlık büroları bunları kaldıramaz diyorsanız bilemem
Ama tulumlarım hala çok şık olduklarını düşünüyorum :))
Patron yaşına uygun forever den alabilirsin demiş muhtemelen yaşına uygun giyinmiyor ondan herkes foreverdan paylaşıyor
TartışmaKonu sahibi niye ban yemiş ki? Reklam mı yaptı? Konu sahibi yasaklanınca sebebini öğrensek de ona göre yorum yapsak.
Konu sahibi niye ban yemiş ki? Reklam mı yaptı? Konu sahibi yasaklanınca sebebini öğrensek de ona göre yorum yapsak.
Konu sahibi niye ban yemiş ki? Reklam mı yaptı? Konu sahibi yasaklanınca sebebini öğrensek de ona göre yorum yapsak.
Bir çok alışveriş sitesinde bunlara şalvar pantolon deniliyor da ondan öyle yazdım.he tam şalvar olmasa da belden bağlı spor bir pantolon.