İşyeri, kılık kıyafet, kokoş patron

Aldin mi Bunlari? Oleyse gule gule kullan:) Bak ama koyu kumaslarin ozellikle bu trenckotta kullandiklari kumaslarda koyu renkler cabuk soluyo yikayinca.

aldım :) tesekkur ederım
evde hayatda yıkamam dırek kuru temızleme ama evde yıkasam da rengının solmayacagından emınım daha once kullandım cunku bunun kumasını bıldıgım ıcın :)

taş rengi klasıktır bende de var herşeyle uyar sonbaharda kurtarıcıdır güle güle kullanın
cok tesekkur ederım

yüzde yetmiş ındırıme gırınce bu marka artı twıs...t markası seçilmeden hemen atlar daha önceden tespit ettiğim parçaları hemen alırım.ındırımden once değmez çünkü o fıyatlara hem de ınınce verdığım paraya acıyordum eskıden 4 yıldır hep ındırım bekliyorum

ayneeen
indirim candır :)

Benim klasik ama kaliteli parcalarim var dönüşümlü kombin yapıp giyerim hep..Makyajım ojem pek degismez tonlarda..Bakımlı ve temiz olmak zorundayız biz de..Bence sizin tarzınızı sevmemis kadın ve mudahale etmis ..Aslında saygı duymaliydi ben bu tip birinin baska konularda da size mudahale edecegini dusunuyorum iş hayatında taviz vermeyenler daha kalıcı oluyor ve kıymetli kendinizi aman ezdirmeyin.
Güle gule harcayın 2bin tl ye ben çok şık seyler alabilirim şahsen..

Tüzün de ucuz degıl. Ben ordan bi gömlek almıstım 350tl ydi . Kadın kafayı yemis

tatlim 4 yildir adliyede katibim. ondan once de avukat katipligi yaptim. seni cok iyi anliyorum. sen kendin ol degisme. paralari ile insan satin almayi cok iyi bilirler.

Ne takintili insanlar okurken sinir oldum neyseki devletteyim hepimizin maas yakin... o parayla cok fazla bisey alamazsinizki zaten o hamimefendinin istedigi yerlerden max bi takim alirsiniz biter

Ben de aynı sorunla karşı karşıyayım. Müdürüm çok basit giyindiğim konusunda uyardı ve bu nedenden ötürü diğer çalışanlar bana saygı duymuyornuş. 2-3 parça birşey aldım ama her gün farklı giyinmemi istiyor, hatta giyimim de düzelme görene kadar terfi de ettirmeyecekmiş. Kıyafetlerimle başlayan bu süreçin öZel hayatıma müdahele ile devam etmesini bekliyorum. Ofis işi yapıyorum ve müşterilerle nadiren muhattap oluyorum, çalışırken rahat ve hızlı olmam benim için önemli.

Her öğrencinin girmek istediği , mulakatinda ortakların bulunduğu ve ingilizce mulakat yapılan , milyon dolarlık uluslararasi davalara bakan bir hukuk bürosunda staj yaptım .

Bu buronün en iyi okullardan mezun , iyi kazanan avukatı LC Waikiki den pantolon giyiyordu. Yabancı müşterilerle milyon dolarlık davalar alıyordu.

İlk gün onlara ayak uyduarabilecegim mi acaba derken resmi aynı zamanda sık giyinmistim. Hepsinin tarzı casualdi ve babet giymislerdi . Adliyeye rahat gidelim , ofis içinde rahat dolasalim diye .

Burada giydiklerinizden, tanidiklarinizdan çok nitelik önemli idi . Hiçbir torpilim olmadan girme sebebim de budur .

Konu sahibine gelince , kıyafet almak için elinize şans geçmiş . Bence değerlendirin. Güzel şeyler alın . Ama omurluk olsun . Orada iyi deneyim edinmeye bakın . Bir şeyler öğrenin, istekli olduğunuzu gösterin . Sonra daha iyi bir yer bulun .

Hayatinizda her zaman iyi giyinin ( kahve olmasın ) ama az öz kıyafetiniz olsun , bu hızlı tüketim anlayışını hiçbir zaman benimsemeyın.

Bence patronunuzun dediklerine takmayın bu kadar bana göre biraz da haklı. Sizi çok kırmadan söylediğini düşünüyorum hassas davranmayın derim. Ben bir şirkete girdiğim zaman tabiki önemsiyorum oradaki insanların giyimini. Tamam herkesin lüks markalar giymesini beklemiyorum. Ama her çalışanın özenli ve gösterişli olması beni cezbedebilir. Siz de sakın Zara’dan almayın tekrar. İpekyol ya da roman yargıcı perspektife bir bakın

Birkac parca elbise al bence
Kalem elbise tarzinda
Ama cok günlük olmasin
Topuklu ayakkabiyla sık olursun

Bu arada konu sahibi neden banlandi ki?

Ay tek ben mi böyle dedim tüm hukuk büroları mı kokoş demiştim de bizim gibi olanlar da varmış

Ve hem benim hem sizin verdiğiniz örnekler büyük yerler yani büyümek milyon dolarlık işler yapmak kılık kıyafetle değil bilgi ile duruş ile olan şeylerdir

Ben de sandım ki hatrı sayılır bir yardımda bulunacak.
2 bin TL ye Marka ne alınabilir acaba çok merak ediyorum.
Görgüsüzlük akıyor resmen üstlerinden

B Bremenmizikacisi valla 8 yıllık bankacıyım daha Massimo Dutti den takım alamadım indirimde hep bedenleri bitiyor. Yani sırf marka diye para vermiyorum ben, kaliteliyi uyguna almaya çalışıyorum. İndirim siteleri can dostum, bir de bir kaç markanın Premium ve süit koleksiyonları var uyguna çok kaliteli parçalar oluyor, deri, ipek, kaşmir vs. Benim çok şık olduğumu söylerler ama öyle chanel falan asla kullanmıyorum. Hemen her markanın ürünü var bende, en üst segment dediklerimiz hariç tabi. Ama bazen markaların tek kalmış ürünlerini bulabiliyorum. Allah kolaylık versin bu arada gerçi Nişantasında falan çalışıyorsanız belki ben bile kıra kaçarım sizin oraya

Arkadaşlar bir de her markanın her ürünü iyi ya da kaliteli olmuyor. Polyester gömleğe 300 lira isteyen marka da var, 150 liraya mis gibi ipek gömlek alacağınız marka da var. Ben Zara dan mesela kıyafet çok nadir alıyorum, ceket ve kabanları iyi gerisini pek beğenmiyorum. Ayakkabı ve çantaları çok güzel ama. Mango nun aksesuarları berbat bence. İpekyoldan ipek gömlek alırım her sezon sonu indirimde kaçırmam gibi gibi. Yani her markanın iyi ürünü de oluyor kötü de.

Ayakkabı deri olması çok daha elit olur. Çok çok nadiren suni deri giyilebilir oluyor. Takı için düşük ayar altın kaplama tercih ediyorum hem kararmıyor hem alerji yapmıyor hem kaliteli duruyor. Dün ADL ye girdim 80 tl ye düşmüş kalem etek kumaşı o kadar kötü ki 40 tl bile vermem, ama geçende 100 tl ye Network den yün kumaş pantolon aldım indirimde düşürdüm gibi gibi....

Forever New deyince anladım ben patronunuzu bayılıyorum o markaya çiçek desenli her şeyi ve çok tatlı ama eskiden çok daha uygundu şimdi uçmuş fiyatları. Mesela bak ne yap biliyor musun, sana hangi renk yakışıyorsa atıyorum pembe güzel bir ipek gömlek al. İnce yün kumaştan siyah ya da kırmızı kalem etek ya da pantolon. Deri stiletto, takı da ekledin mi patronun bayılır. Pantolon için Fabrika ve Network e bak. Yün kumaşlı takım bak 4 mevsim giyilir, inceciktir ve çok şıktır, minimum %50 yün karışımı olanlara bak. Takı olarak düşük ayarlı altın kaplama al, sade ve minimal olanlara bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…