- 11 Ağustos 2018
- 1.257
- 1.619
- 42
-
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
haklısınız,ben direkt konu mesajını okuyup ona göre yorum yaptımEki Görüntüle 2185099 Eki Görüntüle 2185100 Eki Görüntüle 2185101 Eki Görüntüle 2185102 Eki Görüntüle 2185103
Koydugu pantolonu gormedin sen. Belden baglama vs. Bence guzel pantolon ama spor bulmus demekki, mesela bagcigi olmayan bir kumas pantolon.. uzerine mavi bir gomlek.. ince bi kener olsa.. ceketi topuklusuyka.. mis gibi olursun. Bak sunlara mis gibi takimlar.. bu tarz seyleri her yerde bulabilirsin:))
Ilk fotodaki spor cok seviyorum is yerinde olmasada konu sahibi icin carsida pazarda giy mis :))
Ben sanmiyorum ole oldugunu basta bende oyle sanmistim.. taaki bu kizimizin tarzini gorene kadar. Ozel hayatinda sorun yok giyebilir, ama daha klasik olmali. Artik eskisi gibi degilki klasik giyimde cok guzellesti bencehaklısınız,ben direkt konu mesajını okuyup ona göre yorum yaptım
Ama yine de konu sahibinin anlattığı patron, ne giyse beğenmez gibi düşündüm.Çünkü esas sorun patronun 'ucuz' bulması geldi bana
Markaları okurken bile zorlandım.. zavallı ben 400 TL bir manto aldım diye seviniyorum2 bın tl ıle unlu magazadan bırsey alamazsınız kı
beymende duz bır kalem elbıse 2 bın tl
ben size
perspective
ipekyol
journey
chima yı onerırım
genelde bunları tercıh ederım suan ındırım var guzel bır gardılop olusturabılırsınız ofıs ıcın
2 gunde gelıyor kargo ile ınternet sıtesıne gırmenızı tavsıye ederım ındırımlerı daha net goruyorsunuz
elıt tabaka bır ınsan 2 bın tl mı verırmıs yahu bır chanel bır valentino bir versace bır gucci bir dior sonra armani dolce and gabbana , prada bunlardan haberı yok patronun heralde en basıtı beymen yahu 3 bın tl ortalama bır elbıse
Yahu kadin sana renkli civil civil giyin demis yav sen hala napiyorsunŞimdilik şunları kestirdim gözüme yarın deneyeceğim göz dolduruyo mu bunlar ya bi akıl verin kızlar
@Astoria @Bibibella @nooptiontontriko @Milana22 ve nickini unuttuğum daha niceleri
ama zaten 'klasik' giyindiği halde patron beğenmemiş.Ben sanmiyorum ole oldugunu basta bende oyle sanmistim.. taaki bu kizimizin tarzini gorene kadar. Ozel hayatinda sorun yok giyebilir, ama daha klasik olmali. Artik eskisi gibi degilki klasik giyimde cok guzellesti bence
mantoyu sımdı aldıysanız acele etmıssınız hem cesıt azlıgından hem pahalılıktanMarkaları okurken bile zorlandım.. zavallı ben 400 TL bir manto aldım diye seviniyorum
Koydugu pantolon pek klasik degildi diyorum bende:) ozellikle bu sekildd marka telaffyz etmis mi?ama zaten 'klasik' giyindiği halde patron beğenmemiş.
patron diyor ki( benim anladığım);en az network,ipekyol,roman
ayarı giyinsin
sorun kumaşın kalitesi yani,modeli değil
ben öyle algıladımKoydugu pantolon pek klasik degildi diyorum bende:) ozellikle bu sekildd marka telaffyz etmis mi?
Soldaki trenchcoat super guzel harika:))mantoyu sımdı aldıysanız acele etmıssınız hem cesıt azlıgından hem pahalılıktan
sureklı alısverıs yaptıgım bu markalarda suan manto var ozellıkle almıyorum kışın tam manto gıyılecek zamanda daha ındırımlı olacaktır
o sureye kadar trençkot gıyıyorum yenı aldım trenckotları ındırımden trendyoldan gostereyım
Eki Görüntüle 2185110 Eki Görüntüle 2185111
tesekkur ederım :)Soldaki trenchcoat super guzel harika:))
Aldin mi Bunlari? Oleyse gule gule kullan:) Bak ama koyu kumaslarin ozellikle bu trenckotta kullandiklari kumaslarda koyu renkler cabuk soluyo yikayinca.tesekkur ederım :)
ıkısının de kuması yanı yeri aynı sadece modelde fark var bırı daha spor dıgerı klasık dönüşümlü gıyerım dıye dusundum
taş rengi klasıktır bende de var herşeyle uyar sonbaharda kurtarıcıdır güle güle kullanıntesekkur ederım :)
ıkısının de kuması yanı yeri aynı sadece modelde fark var bırı daha spor dıgerı klasık dönüşümlü gıyerım dıye dusundum
kuru temızlemeye verır zaten trençkot yıkanmaz zaten kuzumAldin mi Bunlari? Oleyse gule gule kullan:) Bak ama koyu kumaslarin ozellikle bu trenckotta kullandiklari kumaslarda koyu renkler cabuk soluyo yikayinca.
Benim surmt kahvesi var yikayip yikayip giy.. bise olmadi simdiye kadar:) koyu renk zor geliyo vana:) ben kabanlarimi bile evde yikarim cogu zaman:)kuru temızlemeye verır zaten trençkot yıkanmaz zaten kuzum
polyesteri çoksa kumaşın ozaman evde yıkanabılır onun dışındakiler bozulur amaBenim surmt kahvesi var yikayip yikayip giy.. bise olmadi simdiye kadar:) koyu renk zor geliyo vana:) ben kabanlarimi bile evde yikarim cogu zaman:)
Benim kabanlar krem kirmizi filan. Siyahlari yikamiyorum. Yun galiva cok oranda, makinada yun ayari varpolyesteri çoksa kumaşın ozaman evde yıkanabılır onun dışındakiler bozulur ama