Isyan etmiyorum

eguler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2011
22
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım... Öncelikle tüm annelere ve tüm anne adaylarına sonsuz mutluluklar diliyorum... Sizinle 3 senedir yaşadığım ama sahip olamadığım öykümü paylaşmak istiyorum...

İlk gebeliğimi farkında olmadan yaşadım, adet sonrası siyah lekelenmem oldu ve belimde agrılar polipim oldugu için hep ona yordum fakat önüne geçemeyince doktoruma gittim ve benden bir çok test istedi yaptırdım ve teşhis dış gebelik herneyse vakumla alındı polip dahil.... üç ay süre istedi bizden üç ay dolmuştuki tam bebek düşünücez bu kez böbrek taşından dolayı nefrit oldum 6 ay boyunca böbrek tedavisi gördüm sonra tekrar hamile kaldım 5 haftalıkken tam keseyi göreceğimiz gün kanamam oldu kimyasal gebelik dedi.. Sinirlerim harap olmuştu hep kendimi suçladım nerede hata yaptığımı düşündüm ama sonuç hüsrandı 7 8 ay kendimi toplamak için hiç bebek düşünmemeye çalıştım... doktorum beni psikolojive olarak çok yıprattı tüp bebek önerdi niye diye sordugum zamanlarda olmuyo işte dedi ki hiç bir sorun söylemeden ne bir genetik inceleme ne bir test ve ben dokturumu değiştirme kararı aldım çok araştırdım ve sonunda karar kıldım.. Eşimle gittik herşeyi anlattık adam en baştan başlıyoruz dedi önce bizi genetik servisine yolladı 2,5 ay genetikk testlerimizi bekledik ve sonuçta bende kan pıhtışlaşması oldugu kromozomlarda ortaya çıktı folik ve coraspirin verdi bana günlerimizi söyledi ve biz daha ilk denememizde hamile kaldım... Ogünü hiç unutmuyorum... doktorumu aradım hemen geldedi ve bana hemen kan pıhtılaşma ignelerine başladı hergün göbekten clarex 6 mg 10 gün sonra gel dedi bana tam gideceğim gün işyerinde hafif kanamam başladı önce pembe sonra adet kanamaası gibi hemen gittim bana iğne verdi jel verdi keseyi gördü tam 1 hafta hiç kalkmadan yattım... sonra kesildi bir sonraki gidişimde bebeği gördü kalbi atıyordu.. mutluydum ama endişelerim vardı korkuyordum ama çok dua ediyordum 10 gün sonra tekrar görücem dedi sat a göre 7+5 günlüktüm ultrusona grdim doktorun yüz ifadesi değişti ne oluyordedim bebeğn kalbi yavaş atıyo dedi 40 50 arası normalde 100 120 imiş ve ulturosanda 6+2 çıktı... pazartesi gel dedi (yani yarın 7.2.2011) celrax iğnelerimi 2 ye çıkardı

İşte böyle ben bekliyorum zaman keşke su gibi akıp gitse yarın olsa ümit ve ümitsizliklerimle bekliyorum sizden benim için dua etmenizi istiyorum çunki yarın bebeğin kalbi durmuş ise alıcak... Hem korkuyorum hemde Allah ne diyorsa o olur diyorum.... Beklemek zor neyle karşılacağımı bilmiyorum... Psikolojim çok bozuk ama biliyorumki herne olursa olsun ben yine deniycem taaaakiii bebeğimi kucağıma alana dek....

Sevgiler
eguler:58::58::58:

cnm öncelikle umarım saglıkla bebegine kavuşursun ve yarın dr söyledikleri yüzünü güldürür...
bende ilk bebegimi kalbi durdugu için aldırmak zorunda kaldım sonra tekrar hamıle kaldım ve şimdi kollarımda melegim sabır herşeyin ilacı dıye düşünüyorum rabbim bebek isteyen herkeze bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah..isyan etmemek en dogru davranış zaten...kalbinizin istedigini hakkınızdan hayırlısını yazsın rabbim inş...

cnm öncelikle umarım saglıkla bebegine kavuşursun ve yarın dr söyledikleri yüzünü güldürür...
bende ilk bebegimi kalbi durdugu için aldırmak zorunda kaldım sonra tekrar hamıle kaldım ve şimdi kollarımda melegim sabır herşeyin ilacı dıye düşünüyorum rabbim bebek isteyen herkeze bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah..isyan etmemek en dogru davranış zaten...kalbinizin istedigini hakkınızdan hayırlısını yazsın rabbim inş...

Amin canım çok teşekkür ederim Allah herkezin gönlüne göre versin peki sen bebeğinin kalbinin durduğunu kaçıncı haftada öğrendin

10 haftalıktı cnm....olacagı varsa olur zaten cnm olmayacagıda varsa herşey engel olabılır...ben ıkıncı hamılelıgımı hep bu şekılde düşünerek yaşadım....olacagı varmış kı oldu dedım...

Tüm dua larım seninle arkadaşım. umarım kötü bir sonuçla karşılaşmazsınız.
Eğer sonuç kötü ise de (bunu demesi kolay ama yaşamak zor biliyorum) lütfen çok üzülme ve "vardır bir hayır de" lütfen. Böyle zamanlarda polyannacılık yaparak ancak ayakta kalabiliyoruz.
Doğru zamanda hepimiz alacağız kucağımıza meleklerimizi yeterki olumlu düşünelim...

hepinize çok teşekkür ederim dün bebeğimin kalbi tamamen durmuş kesede bozulmaya başlamış... Üzgünüm ama herşeyin hayırlısı diyorum..

hepinize çok teşekkür ederim dün bebeğimin kalbi tamamen durmuş kesede bozulmaya başlamış... Üzgünüm ama herşeyin hayırlısı diyorum..

canım gecmiş olsun uzulme demek istemiyorum cunkju yasamayana bunu demesi cok kolay ama yinede kendini cok bırakma allah buyuk herseyin iyisini o bilir inş en kısa zamanda sen basta olmak üzere tüm isteyenler yavrusuna kavusur allahın izni ve selametiyle canım seni iyi anlıyorum benime basımdan gecti 1 kez ama cok yeni :(

canım gecmiş olsun uzulme demek istemiyorum cunkju yasamayana bunu demesi cok kolay ama yinede kendini cok bırakma allah buyuk herseyin iyisini o bilir inş en kısa zamanda sen basta olmak üzere tüm isteyenler yavrusuna kavusur allahın izni ve selametiyle canım seni iyi anlıyorum benime basımdan gecti 1 kez ama cok yeni :(

canım bunu yaşamayan anlayamaz... iki kelime söylerler ; takma kafana veya geçmiş olsun veya ay inanmıyorum derler geçerler sadece iki kelime... kimse benim veya senin neler yaşadığını bilemez bizde onların neler yaşadığını anlayamayız.. ben herşeyi oluruna bıraktım biliyorumki birgün bende bebeğimi kucağıma alacağım :2::2::2::2::2:

canım bunu yaşamayan anlayamaz... iki kelime söylerler ; takma kafana veya geçmiş olsun veya ay inanmıyorum derler geçerler sadece iki kelime... kimse benim veya senin neler yaşadığını bilemez bizde onların neler yaşadığını anlayamayız.. ben herşeyi oluruna bıraktım biliyorumki birgün bende bebeğimi kucağıma alacağım :2::2::2::2::2:

inş canım hayırlısı saglıklısı olsun inş. bana ucunda ölüm yok ya bile diyen oldu nasıl ucunda ölüm yok bebegim kuzum öldü ötesi varmı:(

Back
X