Isviçredeki arkadaşlar

BEYAZKAYIK

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2013
61
0
34
Arkadaşlar lycamobil kartlı bir telefonum var.Malesef eşimin kullandığı telefondu.İçi bir kadının resimleri ile dolu çıktı.İnternetten telefonun konuşma detayına ulaşmaya çalıştım fakat içinde kontür olmadığı için mesajla gönderilen parolayı alamıyorum.Benim İsviçre'ye gitmem de mümkün değil.Acaba orada yaşayan bir arkadaş telefonu aktif hale getirebilecek kadar bu karta kontör yüklememe yardımcı olabilir mi? Ya da ben Türkiye'den bu karta nasıl kontör yükleyebilirim?

İsviçreyi bilmiyorum ama
lycamobil diye bir kart Türkiye de bulunmadığı için kontörüde satilmaz

Sanirim yarın kendiniz almalisiniz...

Arkadaşlar lycamobil kartlı bir telefonum var.Malesef eşimin kullandığı telefondu.İçi bir kadının resimleri ile dolu çıktı.İnternetten telefonun konuşma detayına ulaşmaya çalıştım fakat içinde kontür olmadığı için mesajla gönderilen parolayı alamıyorum.Benim İsviçre'ye gitmem de mümkün değil.Acaba orada yaşayan bir arkadaş telefonu aktif hale getirebilecek kadar bu karta kontör yüklememe yardımcı olabilir mi? Ya da ben Türkiye'den bu karta nasıl kontör yükleyebilirim?

ingilterede de var lyca ben internetten yukluyorum bir arastir istersen

o sayfayı ben de bulmuştum ama mylycamobile e girmeye çalışıyorum şifre istiyor.online şifre yok ki.onu almaya çalıştım ama kartta kontür olmadığından şifreli mesaj gelmiyor.problem orda.galiba sonunda tatilde oraya gidip geleceğim

sifresiz yukleniyor top up a tiklayinca :KK34:

sifresiz yukleniyor top up a tiklayinca :KK34:

o sayfada telefon numarası istiyor.isviçredeki numarayı nasıl yazmam lazım?kaç rakam olacak?Bir de yabancı dilim yok aşamalarını yazarsan dua edeceğim inan çok teşekkür ederim.A bir de türkiyedeki bir kredi kartıyla bunu yapabilirmiyim

o sayfada telefon numarası istiyor.isviçredeki numarayı nasıl yazmam lazım?kaç rakam olacak?Bir de yabancı dilim yok aşamalarını yazarsan dua edeceğim inan çok teşekkür ederim.A bir de türkiyedeki bir kredi kartıyla bunu yapabilirmiyim
bundle secme
50 sek yazani sec 17.60 lira en azi bu
telefon numarani ulke kodu olmadan 0la gir
email adresini yaz
sonraki sayfa nasildir bilmiyorum ekran goruntusu cekersen yardimci olurum.

bundle secme
50 sek yazani sec 17.60 lira en azi bu
telefon numarani ulke kodu olmadan 0la gir
email adresini yaz
sonraki sayfa nasildir bilmiyorum ekran goruntusu cekersen yardimci olurum.[/
YAPTIM BAŞARDIM:KK9: MEĞER HERİF BENİ OKULA YOLLAMIŞ KENDİ GÜNDE 25 30 KERE O KADINI ARAMIŞ.BENİM KAZANDIĞIM EKMEĞİ YERKEN,BEN İŞE GİTMİŞİM O KADINLA TELEFONDA COŞMUŞ:KK43:

Yok artik :KK53: esin calismiyor muydu? Bu sekilde ogrenmenize uzuldum insan ne diyecegini bilemiyor. Allah yardimciniz olsun.

X