isvicrede vatandaslik yardimmmm

BenGulsu

Kiymetlim,Devrimim ve Rüzgarim
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2008
3.187
81
40
slm arkadaslar kizlar benim bi problemim war.esim pasa baswurdu 2ilydir gelcek o arada oglumda oldu 1yil daha bekleyin demisler.arkadaslar ben bu kantondan bl yani basellantta oturuyorum.burdan tasinmak istiyorum.ama gidecegim yer yine basellad yani kanton degistirmicem.esim diyorki watandaslik gelemden tasinmak yasak öyle demisler.artik beklemekten sikildim sizce esim benimi oyaliyor.cünki ailesi burda oturuyor.yoksa beldiye demis olabilrimi.yani posta adrsini desgistirmeden tasinabilirmiyzki,bazilarida öyle diyor.offf yardim kizlaryaaaaaaaaa.kafamçokkarıştı

Merhaba,

Mit Aufenthaltsbewilligung B & C, darf man innerhalb des Kantons den Ort problemlos wechseln.Um den Kanton zu wechseln, braucht man die Erlaubnis des neuen Kantons, das hat er korrekt gesehen.Also es hat nix mit Staatsbürgerschaft zu tun.Die normale Einbürgerung wird von den Kantonen und Gemeinden gehandhabt, deshalb muss man an Ort und Stelle bleiben mindestens einige Jahre, das hängt ab von Gemeinde und Kanton (es schankt zwischen 2 und 5 Jahren)

Son düzenleme:
ah canim yazin icin sagol ama ben tam olarak almanca nlamiyorum.bi tprkceye cewirirsen cok iyi olurya.cok tesekkür ederim ilgilendiigin icin.

canim ne yaptin oldumu vatandaslik normalde ayni sehirdeysen sorun olmaz sen kantondan cikma adres degisikligide bildirilir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…