Gelinbaşı ve Gelin Tacı Isvecte yasiyorum, Mardinde veya Diyarbakirda iyi kuaför bilen var mi??

LaJolie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2012
53
3
36
İsveç
Selam herkese,

Bu forumda yeni kayitimi yaptim, yazin Mardin'e gelin gidiyorum, asil Elazigli oldugum icin ve Isvec'te yasadigim icin hic ordaki iyi kuaförleri bilmiyorum. Cok strese giriyorum sacimi makyajimi kötu yaptirirlar diye Hatta hem kinamda hemde dugunumde 2 defa Elazig'a gidip yaptirip Mardin'e dönmeyi dusunuyorum, ama sicakliktan yolda sacim bozulur diye endise ediyorum. Ustelik biraz zor begenen biriyim, hatta yurtdisindan bir kuaför ve maköz getirmeye bile göze almisim, yalniz ucak biletiyle herseyiyle cok pahali olur diye vazgectim. Lutfen kizlar Diyarbakirda ve Mardinde iyi kuaför önerirmisiniz? Bide ilhama biraz ihtiyacim var, eger guzel bir sac modeli bilen varsa lutfen resim postalayin :)

Bu ara makyaj olarak Haifa Wehbe tipinde koyu bir makyaj dusunuyorum, bunu Mardin veya Diyarbakirda yaptirabilen bir kuaför varmidir?

Herkese saygilar

Son düzenleme:
mrh ben D.bakırlıyım,we elazığa gelin gidiyorum:)D.bakırda çok sayıda ii kuaför war,size önerebileceğim iki marka isim war(mustafa asoğlu we metin kendir)ben de elazığda ki kuaförleri bilmediğim için gelin saçımı D.bekirim de yaptırıcam.başka da sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…