Gelinlik Modelleri İsveç Prensi Carl Philip le evlenen Sofia Hellqvist in gelinliği

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
İsveç’te tahtın üçüncü varisi olan Prens Carl Philip, geçmişte fotomodellik yapan Sofia Hellqvist ile dün gerçekleştirilen törenle evlendi.
isvec-prensi-carl-philip-eski-fotomodel-hellqvist-ile-evlendi-1054079-664x354.jpg

İsveç Kralı 16. Karl Gustaf ve Kraliçe Silvia’nın tek oğlu Prens Carl Philip (36), geçmişte fotomodellik yapan Sofia Hellqvist (30) ile evlendi. Dün Stockholm Kraliyet Sarayı içinde bulunan kilisede yapılan düğün törenine, Japonya ve İngiltere dahil Avrupa’daki kraliyet ailelerinin temsilcilerinin yanı sıra 550 davetli katıldı. Düğün kortejinin geçtiği caddede yerini alan binlerce İsveçli, Prens Philip ve Prenses unvanı kazanan Sofia Hellqvist’i selamladı.
Geçmişte fotomodellik yapan Sofia Hellqvist 2005 yılında İsveç televizyonunda yayınlanan “Hotel Paradise” adlı programa katılmıştı. 2010 yılında İsveç Kraliyet Basın sözcüsü, Prens Carl Philip ve Sofia Hellqvist arasındaki ilişkiyi doğrulamıştı.

20150614AW449259_02.jpg

CHdWeOgWwAANH9R.jpg:large

Beyaz gelinlik farki iste. Hep beyaz gelinliklerin asil oldugunu dusunmusumdur zaten. Cok guzel. .

O değilde prens çok yakışıklı tam bi beyaz atlı prens yani :KK53:
Prenses biraz yaşlı sanki
Gelinliğe bayıldım :KK68:

Skandallar kraliçesi diyorlarmış bu kıza neden oldugunu bilmiyorum
Prenste hoşmuş ya
Bu arada davetlilerin hepsi taçlı maçlı. Hayalimdeki aile :KK68:

Kate Middleton' ın da bu tarzdı. Demek gerçek prenses gelinlik bunlar :))

Zaten o prenses gelinligi dedikleri, disney prenses gelinlikleri :KK48:

Yoksa sen hiç avrupali prenseslerin öyle genis gelinlikleri giydiklerini gördünmü? Hepsi asil, ve zarif gelinlikler giyerler. O prenses modeli dedikleri seyde, zariflikten çok uzaktir.

Gelinlik benimde hosuma gitti, özelikle duvagi ile beraber. Ikisde çoook mutlu görünüyorlar, ne romantik... :KK51:

Bu arada, damat biraz tras olsaydi güzel olurdu :KK48:

Skandallar kraliçesi diyorlarmış bu kıza neden oldugunu bilmiyorum
Prenste hoşmuş ya
Bu arada davetlilerin hepsi taçlı maçlı. Hayalimdeki aile :KK68:

Haberlerde gördüm, 10 yıl kadar önce çıplak pozlar vermiş dergilere. Prens de halkı onların düğününe yoğun ilgi gösterdiği için minnettar kalmış. Gelin o şekilde tanındığı için. .

Zaten o prenses gelinligi dedikleri, disney prenses gelinlikleri :KK48:

Yoksa sen hiç avrupali prenseslerin öyle genis gelinlikleri giydiklerini gördünmü? Hepsi asil, ve zarif gelinlikler giyerler. O prenses modeli dedikleri seyde, zariflikten çok uzaktir.

Gelinlik benimde hosuma gitti, özelikle duvagi ile beraber. Ikisde çoook mutlu görünüyorlar, ne romantik... :KK51:

Bu arada, damat biraz tras olsaydi güzel olurdu :KK48:

Offf . . Gerçekten çok hoşlar :KK51:

Mükemmel gerçekten.. ama ne yazıkki şimdi bir çok kızımız ben de bundan istiyooooğm diyerek birkaç yıl boyunca bu modelden öğkk getirtecekler bize..

X