- 29 Haziran 2010
- 122
- 76
- 298
- Konu Sahibi Tip2diyabetli
-
Ingiltere diyetini hic duydunuzmu? Uc gunluk detox tabii bu bes gune kadar cikabiliyor bu da halsizlik yapiyor ucuncu gunden sonra ama hergun bir kilo veriyorsun kendimde denedim ise yariyor sadece azim lazim iste ama benim ritm bozuklugu oldugu icin her diyeti yapamiyorum sadece gunluk 1500 kalori ustu cikmamaya gayret ediyorum su tuketiyorum iki gunde bi yuruyorum 45 dk bur cubur yok asit icecekler yok ama iste bazen kacamak yapiyorum ha bu ingiltere diyeti her iki haftada bir yaparsan fazla fazla kilo verebilirsin tabi diyer gunleri abartmicak sekilde
2 hafta içinde -4,4 süpersin benceArkadaşlar merhaba ben yıllardır gördüğüm bildiğim ama asla başlamaya cesaret edemediğim isveç diyetine sonunda başladım bugün 2.günüm.
evlenmeden önce kilo aldım üstüne bide hamilelikte aldığım 20 kilonun 10 kilosuda eklenince artık hiç bişeyi yakıştıramaz oldum kendime ama emzirme sürecinde asla diyet yapmadım 3 ay önce emzirme bitti bu 3 ayda neler yaptıysam asla başarılı olamadım ve çocuktan dolayı düzenli beslenmek mümkün olmadıkca bisküvi çikolatayla öğün geçiştirdim e buda üstüne kilo almama sebep oldu diyet yaptığımdada kilo veremeyince başarısızlıktan hep bıraktım diyetleri 1 kilo veriyorsam 2-3 kilo alıyordum artık en son isveç diyetine başlamaya karar verdim 13gün insan hayatında nedir ki diyerek. Burda kilomu güncel olarak paylaşıp düzenli yazmayı düşünüyorum beni motive edeceğini düşünüyorum
1.gün sabahı 85.6kg
2.gün sabahı 84.6kg (-1 kg)
3.gün sabahı 84.3kg (-0.3kg)
4.gün sabahı 84.1kg (-0.2kg)
5.gün sabahı 83.8kg (-0.3kg)
6.gün sabahı 83.2kg (-0.5kg)
7.gün sabahı 82.6kg (-0.6kg)
8.gün sabahı 82.4kg (-0.2kg)
9.gün sabahı 82.1kg (-0.3kg)
10.gün sabahı 81.8kg (-0.3kg)
11.gün sabahı 81.6kg (-0.2kg)
12.gün sabahı 81.4kg (-0.2kg)
13.gün sabahı 81.4kg
14.gün sabahı 81.2kg (-0.2kg)
2 hafta içinde -4,4 süpersin bence. Artık midende küçülmüştür ve porsiyonların daha küçük olucak ama eminim incelmen baya olmuştur. Şu anda napıyosun devammı?
ben başlayamadım malesef. yarın başlayacağım. Sen ne zaman başlicayaksan beraber başlayalımhurma diyeti yapmak istedim ama bana göre değildi bikaç gün denedim bıraktım sonra bu hafta biraz ara verdim yine isveç gibi kısa bir diyet bulabilirsem haftaya onuda yapmak istiyorum. Şuan diyet yapmama ragmen kilo vermem devam ediyor yani günde 100-200 gr veriyorum bakalım metabolizmamı çalıştırdı isveç diyeti resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?