• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

isveç diyeti ve sonrasi gunlugum :)

khaleesi90

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
212
194
18
34
Merhaba sevgili kadinlar :) 160 boyunda 64 kiloyum. Bu sene başında 57 kiloydum ve birkac ayda stresten tam 7 kilo aldim. Isvec diyetinin cok sagliksiz oldugu soyleniyor ancak benim normal yeme duzenim de cok saglikli sayilmadigindan ve ise giderken zaten kahvalti vs yapamadigimdan bu diyet gozume kolay gorundu. Diyeti 13 gun sureyle yapacagim. 13 gunde muhtemelen 7 kiloyu veremem ancak bir 5 kilo civarinda vermek gibi bir hedefim var. Sonrasinda kilolarin gittigini gorunce de bu diyete olmasa da saglikli bir diyete devam edecegim. Gunluge her gun yazip kendimi kontrol etmeyi amaçliyorum. Sabah tartilip kilomu yazacagim ve 13 gunun sonunda da yeni kilomu yazacagim. Yarin diyete basliyorum, benimle baslayan olursa beraber de zayiflayabiliriz :)

Duzenleme : Ikinci gunu diyeti istemeyerek bozdugum icin 6Eylul yani bugunden itibaren tekrar ilk gununden basliyorum diyetin. Ilk uc gunun sonunda ve sonraki beşer gunde de tartilip kilo bildirimi yapacagim takip acisindan.

4 Eylul (diyete baslamadan once ): 64 kg
6 Eylul (bir gun kacamakli ): 62.7 kg
(6 Eylulde diyete tekrar ilk gununden baslandi ve 9 Eylulde kilo bildirimi yapilacak. )
9 Eylul : 61.7 (isvec diyeti degil normal diyet yapiliyor )

Son düzenleme:
Bu sabah kahve bulamadigim icin kahvaltimi is yerinde bir bardak çay ve kesme seker ile yapacagim. Hatta su an yudumluyorum cayimi :) oglen is yerinde yumurtayi kokar diye yiyemeyecegim. Yumrtanin esdegeri 3 adet kofteymis, onu yiyecegim. Veya biraz tavuk.

Aksam yemegiyle oglen yemeği yer degistirebiliyormus, bu sebeple oglen biftek, aksamsa yumurtami yiyecegim

Oglen biftek ve yagsiz salata yedim. Soylenenin aksine hic halsizlik yok. Yumurta ve ispanagi da aksam evde yiyecegim. Ogun degistirilebilmesi benim gibi calisan kadinlar icin cok iyi bence. Yoksa büro ortaminda yumurta feci kokar muhtemelen.

Aksam yemegi icin iki kati yumurta, ispanak ve bir adet domates yiyecegim. Yalniz yumurtayi haslamak yerine, iki yumurtayi ispanagin ustune kirip yagsiz bir sekilde yiyecegim. Su an pisiyor. Yemeklerimi cok gec saate birakmamaya dikkat edecegim

Dün diyetimin ikinci gunuydu ve yazamadim. Dun sabah kahvaltisinda kahvemi ictim ama gun icinde diyete uyamadim, tamamen bozdum pogaca falan yedim. Bugun korkarak tartildim ve 62.7 kiloya dusmusum :) Bugun kendimi ucuncu gunde mi yoksa ilk gunde mi saymaliyim kararsizim ancak sanirim ilk gunden itibaren tekrar baslayacagim. Yani iki gunde (bunlarin bir gununde diyete uymayarak ) 1.3 kg verdim.

Bugun sabah kahvemi ictim. Oglen iki haslanmis yumurtA ve domates yedim. Aksamsa sıfır yag ile tavuk gogsu pisirdim ve yaninda da limonlu salata yedim. Ilginc bir sekilde ac kalmiyorum ve zorlanmiyorum. Az once de leslie yaptim ancak 2 milini yapabildim.

Bugun sabah kahve yerine bir bardak tek kesme seker attigim cayimi ictim. Oglen biftek ve salata yedim. Aksam yogurdumu yedim. Salam yoktu, oglen de meyve yememistim. Aksam birkac fasulye yedim bu sebeple. Birazdan da leslie yapacagim

Arkadaslar isvec diyetini biraktim cunku dun sabah ayaga bile kalkamadim, feci carpintim oldu. Bunun yerine kendi saglikli menulerimi olusturacagim. Yine de su an an itibariyle isvec diyetine sadece iki gun uydum, kalan gunlerde kendi diyetimi kendim belirledim ve bir haftada 2.3 kg verdim :) menulerimi buradan paylasacagim

Back