merhabaa herkesee.. isveç diyetiyle ilgili konu başlıkları bulunuyor ama eskiler ve cevap alamadığım için bu konuyu açtım.. önceliklee burası bir destek platformu olsun çünkü bu diyette gerçekten motive edilmesi gerekiyor insanın :) bu diyeti ikinci kez uyguluyorumm :) ve herkesin yorumlarını bekliyorumm :)
yarın bende aranızdayım sonuçları yazıcam 27 ağustosta tatilim var 3 günlük bi ara olursa o zaman olur :)Selam kızlar ben bugün başladım sabah bi kahve yarim sütlü yarışı su bi cay kaşığı şekerle yarim domates ...
öğle yemeğim hazır ama yemedim 2 has yumurta 1 doma te s hi porisyon haşlama. Ispanak ...
tek bir cicibebe kaçırdım bu kadar yapicam yapan var mi diyeti ..sabah 74.6
Bu sabah 73.1 dim yarin 3.günüm bekliyorumyarın bende aranızdayım sonuçları yazıcam 27 ağustosta tatilim var 3 günlük bi ara olursa o zaman olur :)
Çok iyi tebrik ederim 6-7 kilo vermeye ihtiyacım var benimdeBu sabah 73.1 dim yarin 3.günüm bekliyorum
Süper Başarıların devamı bugün tartıldım ve 59.8 çıktım bugünden itibaren sizlerleyim başlıyorum İsveç'e :)Gunaydin dun bi kaç kacamak oldu ama devam
1.gün 74.6
2.gün 73.1
3.gün 72.6 bugün
Boy kaç sen zaten zayıfsınSüper Başarıların devamı bugün tartıldım ve 59.8 çıktım bugünden itibaren sizlerleyim başlıyorum İsveç'e :)
Boyum 1.60 Zayıf Değilim 65 olmuştum yaklaşık birbuçuk ay önce spor dikkat ederek Anca bu kadar oldu kilom ve durdu daha inmiyorBoy kaç sen zaten zayıfsınben 79 dan 69 düşmüştüm simdi 69 olsam super olur 8 aylık oğlum var
Doğum Yaptığın halde yine iyisin ben doğum yapsam herhalde 100 olurum annem ve akrabalarımın hepsi kiloluBoy kaç sen zaten zayıfsınben 79 dan 69 düşmüştüm simdi 69 olsam super olur 8 aylık oğlum var
Ben 1.68 im 70 te baya zayıf oluyor aslında tatil bozdu beni 20 günde 5 kilo almışımBoyum 1.60 Zayıf Değilim 65 olmuştum yaklaşık birbuçuk ay önce spor dikkat ederek Anca bu kadar oldu kilom ve durdu daha inmiyor
Evet boyun iyi maşallah ben içtim kahvemi sade içtim Türk kahvemi büyük fincanda bir bardakta limonlu su içtimBen 1.68 im 70 te baya zayıf oluyor aslında tatil bozdu beni 20 günde 5 kilo almışımbenimde üst taraf kilolu ama orantiliyim benim as nnem çok zayıf ama aileler kilolu 2 çocuğum var simdilik iyiyim ama çıtır olmak istiyorum bu diyetle bata gidecek inanıyorum içtin mi kahveni
Tatilde zaten varya almasanim iyi bende 27 Ağustos'ta 3 gün tatilim var :)Evet boyun iyi maşallah ben içtim kahvemi sade içtim Türk kahvemi büyük fincanda bir bardakta limonlu su içtim
Bir ay var daha verebilirsin bence canımKızlar bende reglim bitince baslicam birbirimize destek olalım. Ben 64 kgyim suan okullar 28 eylülde açılıyor okullar açılana kadar 5-6 kilo verebilir miyim sizce?