İsveç diyeti bir mucize :)

selsum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2015
71
70
33
merhabaa herkesee.. isveç diyetiyle ilgili konu başlıkları bulunuyor ama eskiler ve cevap alamadığım için bu konuyu açtım.. önceliklee burası bir destek platformu olsun çünkü bu diyette gerçekten motive edilmesi gerekiyor insanın :) bu diyeti ikinci kez uyguluyorumm :) ve herkesin yorumlarını bekliyorumm :)

Bende başlayacağım. Yapanlar yazar mı kaç kilo verdiler

Selam kızlar ben bugün başladım sabah bi kahve yarim sütlü yarışı su bi cay kaşığı şekerle yarim domates ...
öğle yemeğim hazır ama yemedim 2 has yumurta 1 doma te s hi porisyon haşlama. Ispanak ...
tek bir cicibebe kaçırdım bu kadar yapicam yapan var mi diyeti ..sabah 74.6

Son düzenleme:
yarın bende aranızdayım sonuçları yazıcam 27 ağustosta tatilim var 3 günlük bi ara olursa o zaman olur :)

Boyum 1.60 Zayıf Değilim 65 olmuştum yaklaşık birbuçuk ay önce spor dikkat ederek Anca bu kadar oldu kilom ve durdu daha inmiyor
Ben 1.68 im 70 te baya zayıf oluyor aslında tatil bozdu beni 20 günde 5 kilo almışım benimde üst taraf kilolu ama orantiliyim benim as nnem çok zayıf ama aileler kilolu 2 çocuğum var simdilik iyiyim ama çıtır olmak istiyorum bu diyetle bata gidecek inanıyorum içtin mi kahveni

Evet boyun iyi maşallah ben içtim kahvemi sade içtim Türk kahvemi büyük fincanda bir bardakta limonlu su içtim

Kızlar bende reglim bitince baslicam birbirimize destek olalım. Ben 64 kgyim suan okullar 28 eylülde açılıyor okullar açılana kadar 5-6 kilo verebilir miyim sizce?

Bugün regl oldum sabah tartıldığımda 59.7 çıktım vücudum ödem yapmış olabilir regliyken devam edebilirmiyim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…