Istmosel

s3lin07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2018
833
837
103
34
Kızlar istmoseli olan var mı 5 profa gittim ameliyat çözüm değil gebeligine de engel değil dedi ever olmadı geçen ay hamile kaldım ama kaybettim şimdi de korkuyorum Allah aşkına ben ne yapacam

Benim var. Farklı görüşler aldım o yüzden artık son karar Ankara'ya gitmeyi düşünüyorum Nisan başında

Kızlar istmoseli olan var mı 5 profa gittim ameliyat çözüm değil gebeligine de engel değil dedi ever olmadı geçen ay hamile kaldım ama kaybettim şimdi de korkuyorum Allah aşkına ben ne yapacam
ben gebe kalamıyorum nasıl engel değilmiş en büyük 3 belirtsinden 1inde kısırlık diyor, kime inanacağımızı şaşırdık

Ben Prof hasan onur topçuya gittim başka şehirden ama sonuç alamadım .Kesinlikle kötü bir doktor diyemem ama sadece bazı şeyler kafama yatmadı( çok uzun hikaye). Şimdi Antalya'da birilerini arıyorum

Ben Prof hasan onur topçuya gittim başka şehirden ama sonuç alamadım .Kesinlikle kötü bir doktor diyemem ama sadece bazı şeyler kafama yatmadı( çok uzun hikaye). Şimdi Antalya'da birilerini arıyorum
Cnm hamile kaldım işte kalınıyor yani denemye devam et

Ben profa ameliyatla yaktırdım. Zerre kesilmedi kahverengi akıntım. Muayenede temiz deniyor ama kahverengi akıntıyla 3 başarısız tüpbebek geçirdim. Leke yüzünden 4. Yü istemiyorum. Üni Hastanesi'ne gittim bugün temiz bir şey yok diyor. Delirmek üzreyim. En son tüpbebek doktorum bir daha deneyeceksen önce leken için tedavi olmalısın dedi diyorum. Dr susuyor yanındaki hemşirede bitirebiliyorsa kendisi tedavi etseydi diyor. Benim derdim zaten bana yetiyor bir de başlarından atıyorlar 😭

Ben profa ameliyatla yaktırdım. Zerre kesilmedi kahverengi akıntım. Muayenede temiz deniyor ama kahverengi akıntıyla 3 başarısız tüpbebek geçirdim. Leke yüzünden 4. Yü istemiyorum. Üni Hastanesi'ne gittim bugün temiz bir şey yok diyor. Delirmek üzreyim. En son tüpbebek doktorum bir daha deneyeceksen önce leken için tedavi olmalısın dedi diyorum. Dr susuyor yanındaki hemşirede bitirebiliyorsa kendisi tedavi etseydi diyor. Benim derdim zaten bana yetiyor bir de başlarından atıyorlar 😭
Düşük mü yapiyorsun yoksa hiç mi tutmadı kuzum

Size histereskopi yapılmış sanırım. Bazen laparoskopi daha etkili oluyor. Cerrah çok önemli. Ben de henüz karar veremedim ankaraya bile gittim. Bu işi herkes beceremiyor

Benim de kahverengi lekelenmelerim oluyordu adet sonrasında muayenede istmosel olduğunu öğrendim histeroskopi oldum ve gecti 2 ay sonra gebe kaldım 9 haftalik kalp atışı olmadığı için kurtaj olmak zorunda da kaldım. Sonrasında kimyasal oldu aşılama tutmadı derken tüp bebeğe geçtik bu sefer de rahim kurtajdan kaynakli kalinlasmiyor ve farklı yollarla deniyoruz. Yani istmosel 7cin tüp bebek Dr um bu tedavi edilemez yani kapanmaz dedi ama histeroskopi ile en iyi hale getiriliyor bence önemli olan iyi bir cerrah..

Back
X