Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de var, bugün son doktor kontrolüne gidip karar vereceğim, devlet hastanesi ameliyat dedi, özel bir prof a gideceğim ankaradayımBenim var. Farklı görüşler aldım o yüzden artık son karar Ankara'ya gitmeyi düşünüyorum Nisan başında
ben gebe kalamıyorum nasıl engel değilmiş en büyük 3 belirtsinden 1inde kısırlık diyor, kime inanacağımızı şaşırdıkKızlar istmoseli olan var mı 5 profa gittim ameliyat çözüm değil gebeligine de engel değil dedi ever olmadı geçen ay hamile kaldım ama kaybettim şimdi de korkuyorum Allah aşkına ben ne yapacam
Ben kaldım cnm boyutu onemliymisben gebe kalamıyorum nasıl engel değilmiş en büyük 3 belirtsinden 1inde kısırlık diyor, kime inanacağımızı şaşırdık
Valla bana da boyutu değil içinde sıvı birikimi varsa ve rahime akiyorsa sıkıntı dedilerBen kaldım cnm boyutu onemliymis
Cnm hamile kaldım işte kalınıyor yani denemye devam etBen Prof hasan onur topçuya gittim başka şehirden ama sonuç alamadım .Kesinlikle kötü bir doktor diyemem ama sadece bazı şeyler kafama yatmadı( çok uzun hikaye). Şimdi Antalya'da birilerini arıyorum
Yaa yaş da 33 oldu kızım da 6 yaşına gelmek üzere diye acele ediyor insan . Nerdeyse 1 sene olacak tık yok :')Cnm hamile kaldım işte kalınıyor yani denemye devam et
Ovulasyon testi yapıyor mysun ben de 34 oldum 2019lu oğlum var :))Yaa yaş da 33 oldu kızım da 6 yaşına gelmek üzere diye acele ediyor insan . Nerdeyse 1 sene olacak tık yok :')
Ben profa ameliyatla yaktırdım. Zerre kesilmedi kahverengi akıntım. Muayenede temiz deniyor ama kahverengi akıntıyla 3 başarısız tüpbebek geçirdim. Leke yüzünden 4. Yü istemiyorum. Üni Hastanesi'ne gittim bugün temiz bir şey yok diyor. Delirmek üzreyim. En son tüpbebek doktorum bir daha deneyeceksen önce leken için tedavi olmalısın dedi diyorum. Dr susuyor yanındaki hemşirede bitirebiliyorsa kendisi tedavi etseydi diyor. Benim derdim zaten bana yetiyor bir de başlarından atıyorlarKızlar istmoseli olan var mı 5 profa gittim ameliyat çözüm değil gebeligine de engel değil dedi ever olmadı geçen ay hamile kaldım ama kaybettim şimdi de korkuyorum Allah aşkına ben ne yapacam
Düşük mü yapiyorsun yoksa hiç mi tutmadı kuzumBen profa ameliyatla yaktırdım. Zerre kesilmedi kahverengi akıntım. Muayenede temiz deniyor ama kahverengi akıntıyla 3 başarısız tüpbebek geçirdim. Leke yüzünden 4. Yü istemiyorum. Üni Hastanesi'ne gittim bugün temiz bir şey yok diyor. Delirmek üzreyim. En son tüpbebek doktorum bir daha deneyeceksen önce leken için tedavi olmalısın dedi diyorum. Dr susuyor yanındaki hemşirede bitirebiliyorsa kendisi tedavi etseydi diyor. Benim derdim zaten bana yetiyor bir de başlarından atıyorlar![]()
Maalesef hiç tutmadıDüşük mü yapiyorsun yoksa hiç mi tutmadı kuzum
Yapıyorum bazen hiç ikinci çizgi çıkmıyor bazen çıkıyor ama tutmuyor... Hayirlisi. Sizde lekelenme oluyor muydu?Ovulasyon testi yapıyor mysun ben de 34 oldum 2019lu oğlum var :))
Kime ameliyat oldunuz acaba ? Bazen oradaki sıvı kurusun diye antibiyotik veya mukus attırıcı kullaniyorlarmis çok çok araştırdımDüşük mü yapiyorsun yoksa hiç mi tutmadı kuzum
Size histereskopi yapılmış sanırım. Bazen laparoskopi daha etkili oluyor. Cerrah çok önemli. Ben de henüz karar veremedim ankaraya bile gittim. Bu işi herkes beceremiyorBen profa ameliyatla yaktırdım. Zerre kesilmedi kahverengi akıntım. Muayenede temiz deniyor ama kahverengi akıntıyla 3 başarısız tüpbebek geçirdim. Leke yüzünden 4. Yü istemiyorum. Üni Hastanesi'ne gittim bugün temiz bir şey yok diyor. Delirmek üzreyim. En son tüpbebek doktorum bir daha deneyeceksen önce leken için tedavi olmalısın dedi diyorum. Dr susuyor yanındaki hemşirede bitirebiliyorsa kendisi tedavi etseydi diyor. Benim derdim zaten bana yetiyor bir de başlarından atıyorlar![]()
Oluyor cnm 6 gün adet 6 gün leke 12 gün sürüyorYapıyorum bazen hiç ikinci çizgi çıkmıyor bazen çıkıyor ama tutmuyor... Hayirlisi. Sizde lekelenme oluyor muydu?
Hiç ameliyat olmadım önermesi dr olma dedi zaten boyutu büyük değil dediKime ameliyat oldunuz acaba ? Bazen oradaki sıvı kurusun diye antibiyotik veya mukus attırıcı kullaniyorlarmis çok çok araştırdım