• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstmosel

Zorsunbehayat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2021
1
0
1
42
Merhaba arkadaşlar , benim size bir sorum olacak, eğer zaman ayırıp cevap yazarsanız çok sevinirim.regli dönemlerimde yoğun kanama regli bittikten sonra lekelenme şikayetleri ile doktora gittim ve istmosel tehşisi konuldu, bir ay önce ise histeroskopi ameliyatı oldum. Ancak ameliyat olduğumdan bugüne kadar yani bir aydır ya kanama ya da çokça lekelenme hiç bitmedi. Ameliyatı yapan doktor iyi geçtiğini söyledi hatta 20 gün sonra kontrolde gittim kanama regli kanamasıdır denildi,ancak 1 ay geçti hala yer yer çok yoğun yer yer lekelenme tarzındaki kanamalarım aralıksız devam ediyor. Çok endişeliyim. Ne yapmalıyım. Bu konuda bilgi sahibi arkadaşlar lütfennnn cevap yazınn. Çok ihtiyacım var.

Merhabalar öncelikle geçmiş olsun 1 aydır süren benimde ara ara yoğun ara ara hiç olmayan lekelenmelerim oluyo ve bu ay gerçekten nedense herkesin reglinde bi sıkıntı var ama doktorunuz bi sıkıntı olmadığını söylediyse öyledir bence ben doktora gitmeye korkuyorum 😭

Merhaba arkadaşlar , benim size bir sorum olacak, eğer zaman ayırıp cevap yazarsanız çok sevinirim.regli dönemlerimde yoğun kanama regli bittikten sonra lekelenme şikayetleri ile doktora gittim ve istmosel tehşisi konuldu, bir ay önce ise histeroskopi ameliyatı oldum. Ancak ameliyat olduğumdan bugüne kadar yani bir aydır ya kanama ya da çokça lekelenme hiç bitmedi. Ameliyatı yapan doktor iyi geçtiğini söyledi hatta 20 gün sonra kontrolde gittim kanama regli kanamasıdır denildi,ancak 1 ay geçti hala yer yer çok yoğun yer yer lekelenme tarzındaki kanamalarım aralıksız devam ediyor. Çok endişeliyim. Ne yapmalıyım. Bu konuda bilgi sahibi arkadaşlar lütfennnn cevap yazınn. Çok ihtiyacım var.
geçmiş olsun. şimdi hastaneden geldim 3 yıldır bu istmosel denen sıkıntıyla uğraşıyorum, bezdim. ameliyat edemediler istmosel mesaneme çok yakınmış, delinebilirmiş ameliyat sırasında. mirena yani hormonlu spreyl taktılar hiç adet görmedim oh rahatladım 10 yıl rahatım dedim ama bu kezde mirena kaymış. çıkardılar. şimdi tekrar takmak için örnekleme yapacaklarmış kan verdim yarın örnekleme için gideceğim. 1 hafta snr mirenayı tekrar takacaklar sonucum temiz çıkarsa. cerrahpaşa araştırmaya gidiyorum ve tek geçerim çok memnunum ama kadın olmak zor zor yahu Allah yardımcımız olsun. iki çocuğum var hamile kalmayı düşünmüyorum. olurda hastane fikri arıyorsanız okadar dr gezdim doğum yaptığım dr bile anlamazken cerrahpaşa saniyesinde teşhisimi koydu. tavsiye ederim

Merhaba hayat hanım bende istmosel ameliyatı oldum tam 11 gün oldu kanamam bitti sarımsı akıntı bi turlü bitmedi birde afedersin bugün kabız olmuşum biraz zorladım sonra aklıma düştü hemen fitil falan hallettim ama biraz kırmızı akıntı geldi korktum bişeymi oldu diye

Back