• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstmosel

Nirayasam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2020
7
0
1
45
İstmosel historoskopik yöntemle Ankara'da ameliyat yapan doktor ismi bilen varsa lütfen yardımcı olurmusunuz

Merhaba bende istanbulda olucam kac seme dogum yapali ve istmoselinizin boyutu nedir merak ettim sikayetleriniz var mi

6 mm dogum yapalı 7 yıl oldu ve son 4 yıldır normal 6 gün adet oluyorum 12 . Günüme kadar çamur gibi akıntım oluyo salı günü bir doktora daha gidicem iki yöntemle yapıyorlarmış ameliyatı karar vericem

Benimde ılk dogumum üzerinden 7 sene gectı son 1 yıldır camur renkli gelen akıntı ve gebelik olmayısı ıcın gıttıgımde istmosel denıldı.Kac cm oldugu belli olmaz dedı.Zeynep kamış Hastanesi'ne amelıyata yonlendırdı.Siz hngı hastanede olacaksınız..

Mer
Benimde ılk dogumum üzerinden 7 sene gectı son 1 yıldır camur renkli gelen akıntı ve gebelik olmayısı ıcın gıttıgımde istmosel denıldı.Kac cm oldugu belli olmaz dedı.Zeynep kamış Hastanesi'ne amelıyata yonlendırdı.Siz hngı hastanede olacaksınız..
Merhaba ben bugün istmosel ameliyatı oldun Ankara tıpta histereskopiyle yapıldı ameliyat sonrası bı sıkıntım olmadı merak edenler için yazdım

Cnm beb
Mer

Merhaba ben bugün istmosel ameliyatı oldun Ankara tıpta histereskopiyle yapıldı ameliyat sonrası bı sıkıntım olmadı merak
Mer

Merhaba ben bugün istmosel ameliyatı oldun Ankara tıpta histereskopiyle yapıldı ameliyat sonrası bı sıkıntım olmadı merak edenler için yazdım
Cnm Dr kımdı ek ücret verdınız mı?Bırde gebelik oldu mu??

Robotik cerrahi yapan Taner hoca var ben çikolata kist ameliyatı olmist çok memnun kaldım tavsiye ederim YouTube instagrami var bakmak isterseniz

Bende Zeynep Kamil e gitmeyi düşünüyorum acaba siz ameliyat oldunuz mu hangi doktor yapacak laparospi mi olacaksınız

Back
X