Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende istanbulda olucam kac seme dogum yapali ve istmoselinizin boyutu nedir merak ettim sikayetleriniz var mi
Merhaba ben bugün istmosel ameliyatı oldun Ankara tıpta histereskopiyle yapıldı ameliyat sonrası bı sıkıntım olmadı merak edenler için yazdımBenimde ılk dogumum üzerinden 7 sene gectı son 1 yıldır camur renkli gelen akıntı ve gebelik olmayısı ıcın gıttıgımde istmosel denıldı.Kac cm oldugu belli olmaz dedı.Zeynep kamış Hastanesi'ne amelıyata yonlendırdı.Siz hngı hastanede olacaksınız..
Mer
Merhaba ben bugün istmosel ameliyatı oldun Ankara tıpta histereskopiyle yapıldı ameliyat sonrası bı sıkıntım olmadı merakCnm Dr kımdı ek ücret verdınız mı?Bırde gebelik oldu mu??Mer
Merhaba ben bugün istmosel ameliyatı oldun Ankara tıpta histereskopiyle yapıldı ameliyat sonrası bı sıkıntım olmadı merak edenler için yazdım
Ankara tıpta emre hoca cok iyi bir doktor 4 yıldır istmisel vardı ama bebek olmasına engel galibaCnm beb
Benimde ılk dogumum üzerinden 7 sene gectı son 1 yıldır camur renkli gelen akıntı ve gebelik olmayısı ıcın gıttıgımde istmosel denıldı.Kac cm oldugu belli olmaz dedı.Zeynep kamış Hastanesi'ne amelıyata yonlendırdı.Siz hngı hastanede olacaksınız..