• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istmosel,bartholin bezi apsesi ve hamilelik bir arada

Biranne01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2018
1.051
695
43
37
Bayanlar merhaba bu bilmem kac milyonuncu konu acisim ama nolur bilgisi olan fikir versin.3 sezeryan sonra 2 cocugum sag 3.cu ölü dogdu 4.bebegime hamileyim yalniz istmoselim vardi ve tedavi olamadan gebe kaldim simdi istmoseli olan bir gebeyim ve eskiden olan ama iyilesen bartholin bezi apsem yine yavas yavas sismeye basladi ins.gecen seferki gibi sismez diye dua ediyorum (mandalina buyuklugune ulasmisti)sorum ise su 4.sezeryan olacak ve istmoselli gebelik yasayan varmi nasil oldu gidisat bebegi erken alma durumu oldumu yasayan veya bilgisi olanlardan yardim bekliyorum simdiden tesekkur ederim.

Benind eistmoselim var 2018 aralikta amilyat oldum degsen hic visi olmadi simdi hamiellik plabliyorum dojtor tekrar amilyat olman gerekir dedi eger istmosel klinik bulgu vermiyosa ve kucukse amilyata gerek yok dedi

Benind eistmoselim var 2018 aralikta amilyat oldum degsen hic visi olmadi simdi hamiellik plabliyorum dojtor tekrar amilyat olman gerekir dedi eger istmosel klinik bulgu vermiyosa ve kucukse amilyata gerek yok dedi
Ben ameliyat olmadan hamile kaldim hakkimizda hayirlisi ins.sende bir an once iyilesir kalirsin hamile

Rabbim sglikla kucagna almayi nasip etsin insallh nasil geciyo peki hamileligin kacin haftadasin bide ne kadar istmoselin buyuklugu biliyormusun

Rabbim sglikla kucagna almayi nasip etsin insallh nasil geciyo peki hamileligin kacin haftadasin bide ne kadar istmoselin buyuklugu biliyormusun
Sagol Allah razi olsun.buyuklugunu bilmiyorum sormak hic aklima gelmedi ama iyi geciyor sukur 🙏

Merhaba istmoselle hamile kalmak için uyguladığımız bısey oldu mu?Yada istmoselınızın boyutu kucuk muydu?1 yıldır denedim olmadı😕
ben hic bisey uygulamadim hatta ameliyat olmayi dusunuyordum ama kendiliginden kaldim boyutunu hic bilemiyorum yalniz laparoskopi ile ameliyat edicem demisti doktor bunuda cok ölmüsse eger doku on zaman yapiyolarmis 1 senedir hala kalamadiysaniz doktora gorunun ve tedavi olun bence cok gecmis olsun

ben hic bisey uygulamadim hatta ameliyat olmayi dusunuyordum ama kendiliginden kaldim boyutunu hic bilemiyorum yalniz laparoskopi ile ameliyat edicem demisti doktor bunuda cok ölmüsse eger doku on zaman yapiyolarmis 1 senedir hala kalamadiysaniz doktora gorunun ve tedavi olun bence cok gecmis olsun
Evet dusunuyoruz ı inşAllah amelıyat

Back