- 10 Haziran 2024
- 138
- 44
-
- Konu Sahibi maaaaviiii
Başka bi merkeze mi gittinizTedavi görmedim ama eşim sperm testi vermişti çok kalabalıktı ve sonuçlara bile ulaşmamız çok zor olmuştu, sisteme düşmedi onun için bile gidip almamız gerekti vs. o yüzden biz orda tedavi görmedik
Bahçeşehir için sormuştum. Neden öyle dediniz?Merhaba,
Ulus mu yoksa Bahçeşehir Liv mi?
Ulus değilse diğerinin yanından bile geçme derim,
Çok şaşırdım gerçekten. Peki önerebileceğiniz bi yer doktor var mı?Kız kardeşim orada kadın doğum uzmanı asistanlığı yapmıştı, doktorlarının çok da iyi olmadığını söylüyordu. Bir kaç defa ben de o hastaneye gittim, çatlak olmayan parmağım için neredeyse ameliyat günü veriyorlardı. Şok olmuştum. Bir defasında da gözümün altında sulu egzama gibi bir şey çıktı, muayene oldum. Doktor ilaç yazmak yerine prim alabileceği BİODERMA nın 1.000 TL’lik göz bakım kremini yazdı. Asla geçmedi tabii ki. Asla güzel bir hastane olduğunu düşünmüyorum
Kesinlikle katılıyorum adım atmıyorum bebde artık çok para odaklı bir hastane tüp bebek konusunda da hiç başarılarını duymadımKız kardeşim orada kadın doğum uzmanı asistanlığı yapmıştı, doktorlarının çok da iyi olmadığını söylüyordu. Bir kaç defa ben de o hastaneye gittim, çatlak olmayan parmağım için neredeyse ameliyat günü veriyorlardı. Şok olmuştum. Bir defasında da gözümün altında sulu egzama gibi bir şey çıktı, muayene oldum. Doktor ilaç yazmak yerine prim alabileceği BİODERMA nın 1.000 TL’lik göz bakım kremini yazdı. Asla geçmedi tabii ki. Asla güzel bir hastane olduğunu düşünmüyorum
Özelden yazarsanız söyleyeyim oranında artı ve eksileri vardı en bilindik yere gittikBaşka bi merkeze mi gittiniz
Merhaba! Canım bennde bahçeşehir tüp bebek bölümü ile görüşme sağlafım bu hafta randevum var ziya kalem hoca ileBu hastane ve doktorlarıyla alakalı başka yorum yapabilecek olan var mı?
Merhaba, ben henüz görüşmedim. Görüştükten sonra iletişimi nasıl ilk izlenim olarak memnun kaldınız mı bana da haber verebilir misinizMerhaba! Canım bennde bahçeşehir tüp bebek bölümü ile görüşme sağlafım bu hafta randevum var ziya kalem hoca ile
İletişim çok iyi ilgili ve alakalı ekipte kalabalık inşallahMerhaba, ben henüz görüşmedim. Görüştükten sonra iletişimi nasıl ilk izlenim olarak memnun kaldınız mı bana da haber verebilir misiniz
Merhaba benim ziya beyde ilk tüp bebek denemem yarın transfer olacağım bana söz verdi anne olacaksın dedi ilgili ve alakalı hemşireleri de keza öyle ne sorarsam cevap verdiler inşallah pozitifi görürümMerhaba, ben henüz görüşmedim. Görüştükten sonra iletişimi nasıl ilk izlenim olarak memnun kaldınız mı bana da haber verebilir misiniz
İnşallah güzel sonuç alırsınızMerhaba benim ziya beyde ilk tüp bebek denemem yarın transfer olacağım bana söz verdi anne olacaksın dedi ilgili ve alakalı hemşireleri de keza öyle ne sorarsam cevap verdiler inşallah pozitifi görürüm
Herkesin süreci kendine göre ve özgü ama rahattım ve negatifi hep beynimden silmeye çalıştı transfer de de çok pozitifdim hemşireleri de öyle güleryüzlü bir ekip gerçekten hastane pahalı sadece inşallah herkes kolaylıkla uğraşırİnşallah güzel sonuç alırsınızsüreç nasıl ilerledi