İstilacı körfez ülkeleri vatandaslarindan bıktım

Devletin derken pardon senin farklımı oluyr .bu ağızlara Gıck oluyrm sevmyr desteklmyr olsblrsin senin devletin dersen ne olduğunuz belli olur.nyse yapmk istemm siyaset zorla konuştryrsnz iyi günler

Esenyurtta mi oturuyorsunuz?

Gecen aylarda orada oturan arkadasima giderken biseyler alayim diye pastanenin onunde durdum, birden arabanin etrafini bir grup suriyeli cevirdi, arabam minnacik zaten, hepsi arapca biseyler soyleyerek arabanin ustune cikmaya basladilar, salliyorlar... kabus gibiydi, arka koltukta kizim uyuyordu uyandi aglamaya basladi, ben de kornaya bastim, pastaneden adamlar cikip kovaladilar bunlari.
Arkadasim da surekli benzer seyler yasadiklarini anlatti, agladi sinirden ve bikac hafta sonra da tasindi zaten.

Ozetle artik kendi ulkemizde can guvenligimiz yok, adamlar gupegunduz cocuklu bir kadina kabus gibi anlar yasatabiliyorlar ve ellerini kollarini sallaya sallaya geziyorlar.

Gerçekten ailecek bizlerde bıktık bakışlarından kaba hareketlerinden evet savaştan kaçıp geldiler ama hiç mağrur davranmıyorlar sanki burası onların ülkesi biz misafiriz ve ben maalesef döneceklerini de düşünmüyorum.

İstanbul a kadar savaştan kaçılır mı??!! Madem savaştan kaçmış bu işin uluslararası hukuku var. Devletin mülteci kampları var . Dünyanın hangi ülkesinde elini kolunu sallayarak istila edebiliyo diğer ülkenin insanı. Kendi ülkemin açını doyuramıyorken onlara bakmak nasıl zihniyet.

Esenyurtta oturmuyorum fakat o bolgeye yakinim oradada neler oldugunu biliyorum. O bolgede yasayanlar yerlesmisler oraya. Insanlar savastan kacip nasil fırın, restaurant, market acmislar anlamak zor. Bu ulke vatandasi yillarca kredi odeyip kucuk bir isletme acabiliyor kendine. Suriyeliler savastan kacar kacmaz kendi isinin patronu olmuslar. Yasadiginiz olaya uzuldum daha kotu seylerde olabilirdi gercekten can guvenligimiz yok.

Istanbula kadar ne sınırdaki iller zaten ful .dağılacklr tabi .hayvana daha çok değer veriryrz istila kime denir ya.

Musluman degil baska bir dine mensup olsalar yine yardim ederdik. Fakat olay burda boyut degistirdi. Bizim ulkemizden bizi kovacak hale geldiler.

Tesekkur ederim

yanimda kizim olunca inanilmaz korktum. Zaten oralarda soyle bir bakinca turkiye mi arabistan mi belli degil. O yuzden esenyurtta olabileceginizi dusundum.

Bence son günlerin en büyük sorunlarından biri bu. Sonuçta onlar mülteci ama istilacı gibi davranmanın alemi ne ?
Sokakta artık Suriyeli dilencilerden yürüyemez olduk. O kadar aç sefiller sokaklarda izbe yerlerde yatıyorlar madem, arkadaş ne ara çocuk yapıyorsunuz ? İstatistiklere göre bir senede 600 bin Suriyeli bebek dünyaya gelmiş. O bebeklerin günahı ne de açlığa sefilliğe mahkum ediyorsunuz ?
Ayrıca bunu yazdığım için bana çok kişi kızacak ama, zerre kadar acımıyorum böyle bir millet olamaz yahu ! Bu yaptığım faşistlik olarak algılamayın lütfen, tamam insanları sevelim yardım edelim ama hümanistliğin de bir sınırı var...
Onlar kolay olanı seçtiler topraklarını savunmaktansa, kaçmayı başka memleketlerde sürünmeyi yeğlediler.
Vatansız millet sürünmeye mahkumdur. Bilindik bir söz vardır: "Bülbülü altın kafese koymuşlar, ille de vatanım ille de vatanım demiş"
Rahat ve hür yaşamak bedavadan elde edilmiyor. Fedakarlık gerek, can gerek.

Istanbula kadar ne sınırdaki iller zaten ful .dağılacklr tabi .hayvana daha çok değer veriryrz istila kime denir ya.
Istanbula gelen suriyelilerin sinir iller doldugu icin mi geldigini dusunuyorsunuz gercekten? Onlar kamplarda kalmak istemiyorlar dilenmeyi gecim kaynagi haline getirmisler. Hayvanlarada deger verecegiz insanlarada yaratilmis her canlinin bu dunyada yasamaya hakki var.

Yine biz bakalım ama ülke içinde değil.Sınıra kurun bir şehir,yada belli bir bölgeye toplayın.Aşınıda verin günlük.Bizim iç düzenimiz bozulmaz hiç olmazsa,onlar içinde bir düzen olur. Artık yapacak birşey yok,düzen baştan olacaktı.
Allah yardımcımız olsun Ülke olarak.

Tesekkur ederim

yanimda kizim olunca inanilmaz korktum. Zaten oralarda soyle bir bakinca turkiye mi arabistan mi belli degil. O yuzden esenyurtta olabileceginizi dusundum.
Trafige takilmamak icin esenyurtun icinden geciyorum bazen. Durum oralarda daha vahim sizde kotu bir tecrube yasamissiniz zaten. Kizinizida sizide Allah korusun.

Araplardan nefret edıyorum

Sadece Turkiye'de karsilastiginiz araplardan yola cikarak boyle bir yaklasimda bulunmaniz cok agir bir soylem. Ben yurtdisinda yasiyorum, bircok arap arkadasim var. Her ulkede oldugu gibi onlarin da iyisi kotusu var, tipki turklerde oldugu gibi. Yasadigim ulkede de turklerden nefret ediyorum diyen cok ama bu kafadaki insanlardan da ben nefret ediyorum.

Sadece turkiye ile sinirlamissiniz kendisinizi. Insanlari irklarina gore degilde kisiliklerine gore degerlendirdigimizde bir yere varabiliriz. Fakat turkiye'nin su an yukunu goturemedigi de bir gercek. Daha gelismekte olan bir ulke icin bu kadar insan cok fazla. Dilenci teroru de su goturmez bir gercek ama bana gore irk olayina girersek isin icinden cikamayiz.

bi coğunuzu anlayamıyorum, o insanlar savastan cıkms sığıncak yer aramıslar bu nefret niye ? tr nin de geleceği pek parlak gorunmuyor ayrıca,bizim soumuzda benemez inşallah. evet cok farklıyız doğru zaten aynı bile olsak ev üstüne ev olmaz burası bizim ülkemiz buda doğru fakat onlardan nefret etmek tiksinerek bakmak yerine kendi hükümetimizi eleştrimemiz gerektiini düşünüyorum

Bana Müslüman Müslümanın kardeşi demeden önce şu soruma cevap verin ;

Kadınlar, çocukları anlıyorum, savaştan kaçıyorlar da ! Binlerce erkeğin vatanını savunmak yerine kaçmasına aklım ermiyor. Erkekler vatanını savunuyor orada dersenizde senede 600.000 bebek nasıl doğuyor ? 600.000 bebek 600.000 erkeğinde bu ülkede olduğunun göstergesi değil midir ? Fakat arap, hindu vs diye ayrım yapılmasına da asla katılmıyorum. İnsan insandır...

Bende onu anlamiyorum zaten 7-8 kisi bir aile nufuslari ve hizla cogalmaya devam ediyorlar. Bu kadar cok cocuk sahibi olmalarinin nedeni nedir anlamis degilim.
Belki de nüfus patlaması yaparak Türk nüfusunu geçmeyi hedefliyorlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…