Bende onu anlamiyorum zaten 7-8 kisi bir aile nufuslari ve hizla cogalmaya devam ediyorlar. Bu kadar cok cocuk sahibi olmalarinin nedeni nedir anlamis degilim.Aynen oyle, bende isyan bayragini cektim artik.gecen pazar torbalarima yapistilar napicami sasirdim..az kalsin araba carpacakti panikledim..
bu nedir..misafirse misafirligini bilsinler dicem kii onlari burdan artik sursen gitmezler..
bide dikkatimi ceken birbirinin pesi sira dogmus bebekler ellerinde sirtlarinda kucaginda..hani ya sen savas magduruydun, bi zahmet bu kadar halvet olmayi ver yani..
Boyle yasamak islerine geliyor sanirim. Suriyeli bir dilencinin uzerinde 8 bin tl para bulunmustu. Kamplardan kacip buralara gelmelerinin amaci bu olsa gerek.Bilmiyorum kendimizi onlatin yerine koymuyor degiliz elbette ama, bu kadar pervasiz olmaya haklari yok..
en azindan yetkililer ilgilense oda yok..
Buyuk gecmis olsun öncelikle. Turkiye geneline yayildilar. Sizin yasadiginiz sehirde olmamalarina sevindim.Benim kafama harem otogarinin orada cam şişe firlattilar. Hem de gunduzdu! Sahilde yuruyuse gidiyordum. Hemen polisi aradim ve oradan kactim. Allah'a şükür ist.da yasamiyorum gercekten yasanacak bir hal kalmadi.
Cok tesekkur ederim.Buyuk gecmis olsun öncelikle. Turkiye geneline yayildilar. Sizin yasadiginiz sehirde olmamalarina sevindim.
Zenginide fakiride ayni insan olarak kaba ve saygisizlar. Haftasonu kahvaltiya gitmistik. Bu insanlar menemen istemis fakat garson anlamamis sahanda yumurta getirmis. Oyle bagira cagira bu problemi anlatiyorki herkesin donup onlara bakmasindan hic rahatsiz olmuyorlar. Bu gorgusuz insanlara el pence bu kadar hizmet edilmesinide anlamiyorum.bu konuda hemfikirim,her yerdeler,her an karşımıza çıkıyorlar,nağıra bağıra konuşmaları beni benden alıyor,umursamaz tavırları,sanki kendi ülkerinde biz mülteciyiz gibi,sevmiyorum ben açık ve net
Oda olayin baska icler acisi boyutu malesef.aaa neden oyle diyorsunuz ne kadar suriyeli o kadar oy
anlamayacak ne var para var :) bizim ülkemizde bizim milletimiz değersizdir her zaman,ne hikmetse onlar bizden daha kıymetli,ama bişey olsa yolda giderken veya başka şekilde,ilk koşacak olanlarda biziz haniZenginide fakiride ayni insan olarak kaba ve saygisizlar. Haftasonu kahvaltiya gitmistik. Bu insanlar menemen istemis fakat garson anlamamis sahanda yumurta getirmis. Oyle bagira cagira bu problemi anlatiyorki herkesin donup onlara bakmasindan hic rahatsiz olmuyorlar. Bu gorgusuz insanlara el pence bu kadar hizmet edilmesinide anlamiyorum.
Biz kendi ülkemize bile sigamiyoruz artik. Bu ulkede bir bize yer yok.biz istesek bir ülkede yaşayamıyoruz. bir de türkiyeye bakın yol geçen hanı mübarek.
54 milyon pusulaaaa neden oyle diyorsunuz ne kadar suriyeli o kadar oy