+1 cok dogru tespitBence bu, sadece bireysel bir sorun değil; çağın bir yansıması. Her şey o kadar hızlı tüketiliyor ki, sabır ve istikrar geri planda kalıyor. Sosyal medya, sürekli değişen trendler bizi hep bir sonraki yeniliğe yönlendiriyor. Bir şeye başlıyoruz, ama heves sönünce bırakıyoruz. Çünkü artık başarı, anlık sonuçlarla ölçülüyor.
Hadi sizin çocuk var zaten tempolu bir hayatınız vardır eminimki benim oda yok. Yanı çalışıyorum ev temızlık temizlik yemek işte standart. Ehliyeti kazanırsınız 4 hakkınız var zaten önemli olan istikrar cidden ben aradan zaman geçmesine rağmen cesaretlendiğimde kısa mesafe de olsa hep kendim tek kullandım işe gidip geldim baya güveniö yerine gelmişti araba varsa altında iş sende bitiyor aslındaAynı ben de öyleyim ama bu huyumdan dolayı kızıyorum kendime.Pilatese hevesle başladım,sabah erken saatlerde olduğu için düzgün devam edemedim.Cocuklar da var.Simdi ehliyet için hevesleniyorum ama kazanamazsam diye kafam da karışmıyor değil.
Evet oda var tabiki ama sanırım bu bende huy olmuş ya.Bence bu, sadece bireysel bir sorun değil; çağın bir yansıması. Her şey o kadar hızlı tüketiliyor ki, sabır ve istikrar geri planda kalıyor. Sosyal medya, sürekli değişen trendler bizi hep bir sonraki yeniliğe yönlendiriyor. Bir şeye başlıyoruz, ama heves sönünce bırakıyoruz. Çünkü artık başarı, anlık sonuçlarla ölçülüyor.
Ne gibi mesela ?+1 cok dogru tespit
Bir gazla ya da dediginiz gibi yenilige yönlendiren trendlerden yol alırken benligimle olan kısmını eşleştirip icinden yararlı ve devamlılıgı olacak herşeye acıgım ve böyle oldugunda hevesimin kacmadıgını fark ettim.
yanlıs konuya yazmısım öncekini düzenleyecegimNe gibi mesela ?
Demek ki 5 kilo vermek senin için yeterliymiş. Mantıklı.Kızlar merhaba hepinize :) ben kendimde şunu farkettim mesela ben bir işe bir aktiviteye heveslenip başlayıp sonunu getıremıyorum. Örnek verecek olursam diyet yapıyorum 5 kilo verdim devamı gelmedi, yeni meslek edindim sektörde duramadım çok yorucuydu ve eski işime geri döndüm halbuki çok hevesliydim azimliydim. Ehliyet aldım baya uzun bir süre kullanamadım sonra bir özel ders alıp çıkmaya başladım sonra araç satıldı zaten. Yani birşeye heves edip azim gösteriyorum ama devamını getiremiyorum. İş konusunda da çevremden çok tepki aldım o kadar emek verdin niye bıraktın devam et vs diye ama suan ki yerimde rahatım daha mutluyum o yüzden kimseyi dinlemedim . Konfor alanımdan mı çıkmak istemiyorum, yoksa ben istikrarlı biri mi değilim? Var mı benim gibi bunları yaşayan nasıl çözebilirim..
Yorumunuz için teşekkür ederim öncelikle :) fakat 5 kilo vermek yeterli değildi toplam 10 kilo daha vermem gerekiyordu diyetisyen desteği ile vermiştim onu da kendim devam edecektim ama maalesef aç olduğum her günün acısını çıkarmıştımDemek ki 5 kilo vermek senin için yeterliymiş. Mantıklı.
İşi bırakma sebebin çok yorucu olmasıymış. O işi bırakınca evde boş durmamışsın ki yeni işe başlamışsın. Şu anki işinde mutluymuşsun. Millet fellik fellik " mutluluk nerede?" diye ararken sen mutluluğu yeni işinde bulmuşsun. Çok güzel olmuş, mantıklı hareket etmişsin.
Araç satıldığı için araba sürmeyi bırakmışsın. Olmayan aracı süremezsin , bunda senlik bir durum yok .
Senin bu anlattıklarının istikrarsızlıkla ilgisi yok.
Belki de diyet programı sana uymamıştır. Sana uyan bir diyet programı olsa eminim 10 kilo verirdin.Yorumunuz için teşekkür ederim öncelikle :) fakat 5 kilo vermek yeterli değildi toplam 10 kilo daha vermem gerekiyordu diyetisyen desteği ile vermiştim onu da kendim devam edecektim ama maalesef aç olduğum her günün acısını çıkarmıştım
sektör yorucu diye çıktım ama sadece 2 hafta dayanabildim kendime bende şaşırdım çünkü 2 çocuklu bende yaşça büyük olan insan dayanıyordu ilerlemek ıcın çabalıyordu benim neden hevesim kaçtı onu anlamamıştım.
Araç satıldı evet ama ben ehliyet aldıktan sonra yaklaşık 1 yıl sonra tekrar başladım sürmeye ama 10 parmağımı geçmez yanı çok fırsatım olmasına rağmen aslımda demek istediğim buydu