istikrar ve gelişimim

kuesge

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2017
84
61
36
benim sorunum istikrar. mesela düzenli çalışmaya alışamadım malesef. mesela diyetime temelli uyamadım. ama çok yoruldum . psikolojik olarak. ve artık istikrarlı bir hayata başlamak istiyorum. buraya da girdikçe not düşcem . bana istikrar için tavsiyelerde bulunur musunuz. nasıl güzel şeyleri istikrarlı yapmaya alıştınız?

istikrar çok ama çok önemli hayat başarı oranını gösteriyor bana göre. bir an önce alışmaya alışmak istiyorum yapmam gerekenlere

Canım bizim topiğe gelsene :) her konuda yardımlaşalım

Merhaba kuesge. Aynen istikrar benim de sorunum. Başladığm işi bitirmek...kararli olmak. Başarinin anahtari kesinlikle bu.

istikrarsızlık = mutsuzluk=zihinsel yorgunluk

Mutsuzluk bizim şeyler( olaylar insanlar ...) hakkındaki olumsuz düşüncelerimizden kaynaklanır.Çok sevdiğim bir yazar,spirütelist der ki mutsuzluğun birincil sebebi içinde bulunulan durum değil, sizin bu durum hakkındaki düşüncelerinizdir. Mesela istikrarsızım demek bile istikrarsızlığı pekiştiren bununla kalmayıp daha sonra denemeye kalkışsanız yine yapamayacağım dedirten yani size öğrenilmiş çaresizlik yapacak olan bir ifade olacak.İstikrar için önce yeterşnce motive olmalısınız,yeterince sebeleriniz de olmalı başlamadan mesela.

Yöntem değiştirmenizi tavsiye ediyorum.Ben işe başladığımda küçük küçük bebek adımlarıyla başlarım mesela,hiçbir zaman da hafife almam .O amaç için yapmamış olsam bile rastgele yaptığım bir şeyi bulurum,motive ederim kendimi mesela.Bilinaltınızı her geçen gün ikna etmiş olursunuz tabi kendinizi de.Zamanla ayırdığınız zaman da artacak ve mutlu olacaksınız.Yapmadığınız zaman olursa çok önemli değil,ertesinde fazlasıyla telafi ederim diyebilmelisiniz.

bayağı olmuş girmeyeli..
istikrarlı biri olacağım. kendime liste belirleyeceğim ve onlar için bebek adımı ya da yetişkin adımı ile ilerlemeye çalışacağım. kolay olmicak ama yapacağım Allah izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…