İstiklal Caddesi'ndeki patlamada yaralanan Asya bebeğin...

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.001
448
Kocaeli
İstanbul Beyoğlu'nda geçtiğimiz cumartesi gerçekleşen terör saldırısında yaralanan 2,5 yaşındaki Asya bu sabah uyandırıldı. Yoğun bakımda tedavisi süren Asya Başaran'ın bir gözünü kaybetme ihtimali olduğu öğrenildi.

İstiklal Caddesi'ndeki patlamada yaralanan Asya bebeğin bir gözünü kaybetme ihtimali var

İstanbul Beyoğlu'nda geçtiğimiz cumartesi gerçekleşen terör saldırısında yaralanan 2,5 yaşındaki Asya bu sabah uyandırıldı. Yoğun bakımda tedavisi süren Asya Başaran'ın bir gözünü kaybetme ihtimali olduğu öğrenildi.

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde geçtiğimiz cumartesi günü yaşanan terör saldırısı sonrası 4 kişi hayatını kaybetmiş, Adana'da İstanbul'a gezmeye gelen Başaran ailesinin 2,5 yaşındaki kızları Asya Başaran, ağır yaralanarak Şişli Hamidiye Etfal Eğitim veAraştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

GÖZ TRAVMASI NEDENİYLE...

Asya'nın bu sabah uyandırıldığı öğrenildi. Yoğun bakımda tedavisi süren Asya'nın yoğun şekilde geçirdiği yüz ve göz tramvası nedeniyle bir gözünü kaybetme ihtimali olduğu öğrenildi.

Kaynak: http://www.sabah.com.tr/gundem/2016...sya-bebegin-bir-gozunu-kaybetme-ihtimali-var#

Yavrum benim yaa nasıl kıydılar sana... Daha ne kadar kirlenecek bu dünya. Bu masumlardan kaç tane daha ölecek!! Kaçı bu kötülüklere maruz kalacak... Allah şifa versin..

Oy benim güzeller güzeli yavrum , inşallah tedavisi yolunda gider ve gözünü kaybetmez .

Rabbim şifa versin inşaallah kaybetmez.

Yavrum benim insallah kaybetmez. Insallah eski sağlığına kavuşur.

yavrum benim ayyy ciğerim parçalandı şimdi

En çok zararı en masumlar çekiyor.
Allah yardımcın olsun minik prenses.

Rabbim korusun. Her an hepimizin basina geleblir. Bu illet bitsin artik yola ize cikamiyoruz.

Allah acil şifalar versin,nasıl güzel nasıl masum...

Dünya güzeli yavrum inşallah gözünü kaybetmezsin.
Sana bunu yapanların buna imkan sağlayanların allah belasını versin..

Ya bu sapiklar okumuyor mu bu haberleri.
2,5 yasinda bir mahsum yaralaniyor daha niceleri ölüyor. Siz nasil dersiniz Allah icin yapiyoruz, baris icin yapiyoruz. Siz apral misiniz? Size ilimle cihat yapmak. Kendini gelistirmek ülke ekonomisine katki saglayip ülkeyi korumak zor mu geliyor. Sen şeytansin ey terörist.

Çocuğun hayatı şu andan itibaren çok ama çok farklı seyredecek... Çok üzüldüm bu bebeğe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…