'İstiklal' bombacısının kimliği kesinleşti, Mehmet Öztürk

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.836
'İstiklal' bombacısının kimliği kesinleşti
İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısını gerçekleştiren canlı bombanın Mehmet Öztürk olduğu DNA testiyle kesinleşti.

page_istiklal-caddesini-kana-bulayan-canli-bombanin-mehmet-ozturk-oldugu-kesinlesti_050012890.jpg

İstiklal Caddesi’ndeki canlı bombanın kimliğinin belirlenmesine yönelik DNA testi bir az önce tamamlandı. Adli Tıp Kurumunda aile yakınlarından örneklerle parçalanan canlı bombadan kalan örnekler uyuştu. Canlı bombanın Mehmet Öztürk olduğu kesin olarak belirlendi.

CANLI BOMBANIN BABASI VE KARDEŞİ GÖZALTINA ALINDI

Doğan Haber Ajansı'nın geçtiği bilgiye göre, DNA eşleştirmesi sonucu dünkü Taksim saldırısının faili olduğu belirtilen canlı bomba Mehmet Öztürk'ün babası ve kardeşi Gaziantep’te gözaltına alındı.

İstanbul'da meydana gelen intihar saldırısını gerçekleştiren canlı bombanın kimliğini saptamaya yönelik çalışmalar devam ederken, polis patlama sonrası güvenlik kamerası kayıtlarındaki görüntülerden IŞİD'e katıldığı düşünülen ve 'terör nitelikli kayıp şahıs' olarak aranan Mehmet Öztürk olabileceği ihtimali üzerine çalışma başlattı. İstanbul'dan gelen patlama öncesi canlı bombanın fotoğrafları IŞİD şüphelisi Mehmet Öztürk'ün, Gaziantep'te yaşayan fabrika işçisi olan babasına gösterildi. Baba de net olmayan fotoğraftaki kişinin, uzun süredir kayıp olan Suriye'de olduğunu düşündükleri ancak bir süre önce İstanbul'da olduğunu haber veren oğluna benzediğini söyledi.

DNA sonuçları ile kesinleşti
Bunun üzerine DNA eşleştirmesi için Mehmet Öztürk'ün babasından DNA eşleştirmesi için kan, kıl ve tükürük örnekleri alınarak kriminal incelemeye gönderildi. Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre saldırıyı gerçekleştiren canlı bombanın Mehmet Öztürk olduğu DNA testiyle kesinleşti. İçişleri Bakanı Efkan Ala, saat 13.00'te İstiklal Caddesi'ndeki canlı bomba saldırısıyla ilgili açıklama yapacak.

Ayrıntılar birazdan...

http://www.milliyet.com.tr/-istiklal-bombacisinin-kimligi-gundem-2212875/

Kopan kafaya benziyor. Demekki gercekten bombacının kafasıymış o. Pislik.

Pislikkkk, şerefsizzzzz, katillllll, imansızzz, kitapsızzzzzz.......

Gaziantepli bir babanın feryadını okumuştum gazetede.
Şehirde İşid e beyin yıkayıp terörist kazandıran hücre evler, dükkanlar olduğu nu, oğlununda buralarda kandırılıp İşid e katıldığını söylüyor ve devletten oğlunu geri getirmelerini istiyordu.Bu İşid hücrelerinin de emniyete şikayet edildiğini ama hiçbir şey yapılmadığını belirtmişti.
Bir Zaman'lar İşid İ Esad A bela olsun diye görmezden gelen hükümet, şimdi bu pisliklerin bizim Can'ımızı almasının sorumlusu kim?

Allah evlatlarımızı,bizleri korusun kötü insanlardan.. Bunların mayasinda var birseyler ama yinede beyinleri yıkanıyor , ilaç veriliyor.

Kahrolsunlar

İçişleri Bakanı Efkan Ala teröristle ilgili şu açıklamayı yaptı: "Menfur intihar saldırısını gerçekleştiren terörist 1992 doğumlu Gaziantep nüfusuna kayıtlı Mehmet Öztürk'tür. Eldeki mevcut bulgular teröristin DAEŞ terör örgütüyle bağlantılı olduğunu göstermektedir. Başka bağlantılarının olup olmadığı araştırılmaktadır. Bana gelen bilgiler şahsın herhangi bir arama kaydı olmadığıdır. Konu bütün detaylarıyla çok yönlü şekilde sürdürülmektedir. 5 kişi gözaltına alınmıştır"
Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/istiklal...an-canli-bombanin-kimligi-belli-oldu-40072382

Alın bu da Efkan Ala'nın beklenen açıklaması.
Bu bombacıların ortak noktaları var, nedense hepsi en az 2 yıldır evden uzak oluyorlar, ailenin ise hiçbir şeyden haberi yok. Bu canlı bombanın ailesi ise oğullarının örgüte katıldığından haberleri varmış. Ben bir şey demek istemiyorum arkadaşlar...

Kendin patladın gittin de masum insanlardan küçücük bebekten ne istedin :KK62:

Bir bitmediniz gitti, örgütlerinizin adı değişiyor, sizlerin aklı aynı, ha pkk ha daeş, ha o ha bu:KK62:
Teröristsiniz işte, insanların kanları, canlarıyla beslenen kötü ruhlu vahşilersiniz:KK62:
Öldürdüğünüz her canlı yakanıza yapışacak:KK62:

Patlama anını 20 kere izledim ama hangisinin canlı bomba olduğunu anlayamadım 1 tane kadın var garip kıyafetli o arkadakine işaret yapıyo sanki 1 tane de adam var yavaş yavaş yüruyo bakiniyo kadının baktığı yöne bakıyo kamera açısına son anda giren var bide görünür görünmez de patlama oluyo :KK62:

X