İstikbal'den yatak odası

deniz23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
16
0
36
Şanlıurfa
istikbalden yatak odası alcam 2 renk var aklımda birisi beyaz birisi kapiçino. istikbalin sayfasında var tual yatak odası mı yoksa bianco yatak odası mı lütfen fiikiirrr

beyaz riskli bir renk herhangi bir şeyin lekesi çıkmaya bilir üzerinden iz kalabilir diğeri daha kullanışlı gibi..

İstikbal e girip baktım bianco daha kullanışlı geldi bana yani beyaz olan, tual biraz eşyalar daha minik gibi ,beyaz daha ferah durmuş

Son düzenleme:
Yeni olduğun için fotoğraf ekleyemedin sanırım.
Tual Yatak Odası:

istikbal_yatak_odasi_tual_2-1024x538.jpg

Bianca Yatak Odası
img-9871[1].jpg

Ben Tual yatak odasını daha çok beğendim, beyaz renk beni korkutuyor (temizlik, çizilme vs. açısından)
Beyaz mobilya alan arkadaşlarımdan duyduğum yorum belli bir dönemden sonra sıkılıyorsun demeleri.
Ama tabii tercih ve zevk meselesi, inşallah gönlüne göre olur, şimdiden hayırlı olsun... :34:

çok yardımcı oldunuzz bu kadar çabuk fikir edindireceğinizi tahmin etmemiştim. tual de karar kıldım. başka konularda danışacaklarımda olacak...

hayır bej olacak diye bir kural yok.ama göz yorucu olmasın yatak odam ferah dingin olsun dersen bu tonlar uygun.mesela benim yatak odam eskitme ceviz ben çok canlı renk sevdiğim için mor yatak örtüsü aldım .uyum sağladı ama önceki yatak örtüm kremdi yatak odam daha soft dingin ferahtı.seçim senin canım kremin bejin modası da geçmez hiçbirzaman.

çok yardımcı oldunuzz bu kadar çabuk fikir edindireceğinizi tahmin etmemiştim. tual de karar kıldım. başka konularda danışacaklarımda olacak...

Hayirli ugurlu olsun insallah simdiden...
Mutlulukla kullanman dilegiyle, senin icine sinsin yeter.. :34:

Back
X