İstikbal Regina mutfak yaptıran var mı?

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
772
44
arkadaşlar istikbal reginanın mutfağından yaptıran var mı. kullanışı nasıl, fiyatı nasıl merak ediyorum doğrusu. bilgilendirirseniz sevinirim.

Biz geçen yaz yazlığımıza yaptırmıştık. Ama bizim mutfak biraz büyük olduğu için ve biz mutfaktaki beyaz eşyaları da İstikbal'den aldığımız için (mikrodalga fırın, normal fırın, ocak, buzdolabı, davlumbaz) toplam meblağ biraz fazla olmuştu. Sadece mutfak olursa ne kadardır bilemiyorum ama çok kaliteli malzeme kullandıklarını ve işçiliklerinin çok güzel olduğunu söyleyebilirim.

Biz geçen yaz yazlığımıza yaptırmıştık. Ama bizim mutfak biraz büyük olduğu için ve biz mutfaktaki beyaz eşyaları da İstikbal'den aldığımız için (mikrodalga fırın, normal fırın, ocak, buzdolabı, davlumbaz) toplam meblağ biraz fazla olmuştu. Sadece mutfak olursa ne kadardır bilemiyorum ama çok kaliteli malzeme kullandıklarını ve işçiliklerinin çok güzel olduğunu söyleyebilirim.

meblayı yazmanızın sakıncası varmı bende sızın gıbı beyaz eşyalarla bırlıkte yaptırmak ıstıyorum tek fark mutfagımın buyuk olmaması:)

Meblağ olarak bizimki toplam 20.000 TL civarı tutmuştu, saydığım beyaz eşyaların hepsi Franke idi (sırf mikrodalga 1 milyar kadardı), bi de tezgahı biraz pahalı seçmiştik. Açıkçası bi anlık salaklığımıza denk geldi, ama evi sıfırdan yaptırdığımız için (sırf duvarlar, pencereler ve kapılar vardı) çok yorulmuştuk, herşeyi bir çırpıda alalım diye böyle bişey yaptık. Çok daha uygun fiyatlara aynı kalite çok rahat yakalanır aslında. Biraz daha gezip dolaşıp araştırsaydık keşke diyoruz halen.

Bu arada yanlış hatırlamıyorsam tezgah ve beyaz eşyalar hariç sırf dolaplar 7000 TL civarı bir fiyattaydı. Dolaplar karşılıklı iki duvar boyunca bulunuyor, ayrıca ordasında bir ada var. Ama yanılıyor da olabilirim fiyat konusunda. O kadar çok şey yaptırmak zorunda kaldık ki hepsi birbirine karışıyor kafamda :1no2:

Bi de İstikbal Regina'da bir mimar bayan bize yardımcı olmuştu. Eve gelip mutfağımızın planını çıkardı, sonra bilgisayardan çizimini yapıp bize gösterdi, beraber herşeyine karar verip uygulattık. Çok ilgili çok profesyonel bir yaklaşım sundular. O yüzden ben ayrıca memnun kaldığımızı hatırlıyorum. Zannederim hala aynı hizmeti sürdürüyorlardır İstikbal mutfaklarda.

canım benimde bir arkadaşım ankarada regina da çalışıyor.onunla irtibata geçmiştim.kapa taslak birşey çizdiler bana.6mt uzunluğunda bir mutfak planı yaptılar.10.000TL civarı birşey çıkardılar.içinde davlumbaz-2 fırın-ocak vardı.pahalı geldi bana.annem geçen sene kendi mutfağına yaptırdı ama başka bir yerden.kalitesi çok güzel annemde çok memnun ve 2.000TL ye oldu.sadece dolap+granit bu kadar tuttu.beyaz eşyalar dışarıda daha ucuz canım.istikbal sadece markasından dolayı bu kadar pahalı.istersen bir görüş.gelsinler görsünler ölçüp çizsinler sana fiyat söylesinler sende ister yaptır ister yaptırma.ve ölçüm dizayn felanda ücretsiz :KK66:

teşekkürler arkadaşlar ama çok pahalıymış yaaa, ben beyaz eşya felan istemiyorum , benim mutfağım 4 m2 felan (ölçülere pek aklım ermez) ne çok geniş ne çok dar, ayrıca vestiyerde yapıyolarmış, elaman gelip ölçüp biçip bi fiyat söylüyomuş ve ücretsizmiş bu işlem. tek sorun burda bayii yok. taa kayseriden gelecekler. peşin fiyatına 12 ay taksit özelliğide var. herşeyi göze alıp yaptırsammı diye düşünüyorum şimdi.

teşekkürler arkadaşlar ama çok pahalıymış yaaa, ben beyaz eşya felan istemiyorum , benim mutfağım 4 m2 felan (ölçülere pek aklım ermez) ne çok geniş ne çok dar, ayrıca vestiyerde yapıyolarmış, elaman gelip ölçüp biçip bi fiyat söylüyomuş ve ücretsizmiş bu işlem. tek sorun burda bayii yok. taa kayseriden gelecekler. peşin fiyatına 12 ay taksit özelliğide var. herşeyi göze alıp yaptırsammı diye düşünüyorum şimdi.

canım sen hangi ildesin ? regina artık neredeyse var bir tek sizin oraya mı gitmemişler acaba mirmirmirmir bence bir mimarı çağır istikbalden.ölçüyü alsınlar.planı çizsinler bunu kendi şubelerinde size izletiyorlar slayt olarak sana da fiyatı uygun gelirse neden yaptırmayasın ki ? mutfak ebatlarından dolayı sanırım mekanik olmasından dolayı çok tutuyor.

canım sen hangi ildesin ? regina artık neredeyse var bir tek sizin oraya mı gitmemişler acaba mirmirmirmir bence bir mimarı çağır istikbalden.ölçüyü alsınlar.planı çizsinler bunu kendi şubelerinde size izletiyorlar slayt olarak sana da fiyatı uygun gelirse neden yaptırmayasın ki ? mutfak ebatlarından dolayı sanırım mekanik olmasından dolayı çok tutuyor.

canı m ben yozgatta oturuyorum.ve burda yok. resim eklenemiz mümkün mü?

ah arkadaşlar ah bu ne ya uçmuş bu mutfaklar ŞEMŞAMER senin mutfağın 4 m2 bir milyarla -iki milyar arası ancak tutar tabiki yerel esnafa yaptırırsan birde gözü tok birine denk gelirsen arkadaşlar bir şey yaptırmaya karar verdiğiniz zaman lütfen ama lütfen markaya kapılmayın iyice araştırın yerel esnafa sorun dekorasyon firmalarına sorun gerçi piyasada o kadar esnaf arkadaşımız var ki art niyetli onların yanında bizlerde yanıyoruz kurunun yanında yaşta yanar misali eşimle beraber bizde bu işle uğraşıyoruz ayni şekilde ölçüye gitmek ücretsiz mutfak ölçüsü aldıktan sonra eşlerle oturup ne nereye olsun nasıl olsun gibi şeyleri müşterimizle karar veririz kulp rengine şekline kadar inanın bu iş saatlerce sürer ama olsun önemli olan memnuniyet aslında fiyatlar fiyasata çokk uçuk değil tabiki ben kendi adımıza konuşuyorum çok pahalı yapanlar var ama onlarda aç gözlülükten neyse ben konuyu çok dağıttım ama kusura bakmayın demek içimde birikenler varmış yardıma ihtiyaçı olan varsa mutfak v.s için bilgilemizi paylaşabilirim tüyolar verebilirim...

ah arkadaşlar ah bu ne ya uçmuş bu mutfaklar ŞEMŞAMER senin mutfağın 4 m2 bir milyarla -iki milyar arası ancak tutar tabiki yerel esnafa yaptırırsan birde gözü tok birine denk gelirsen arkadaşlar bir şey yaptırmaya karar verdiğiniz zaman lütfen ama lütfen markaya kapılmayın iyice araştırın yerel esnafa sorun dekorasyon firmalarına sorun gerçi piyasada o kadar esnaf arkadaşımız var ki art niyetli onların yanında bizlerde yanıyoruz kurunun yanında yaşta yanar misali eşimle beraber bizde bu işle uğraşıyoruz ayni şekilde ölçüye gitmek ücretsiz mutfak ölçüsü aldıktan sonra eşlerle oturup ne nereye olsun nasıl olsun gibi şeyleri müşterimizle karar veririz kulp rengine şekline kadar inanın bu iş saatlerce sürer ama olsun önemli olan memnuniyet aslında fiyatlar fiyasata çokk uçuk değil tabiki ben kendi adımıza konuşuyorum çok pahalı yapanlar var ama onlarda aç gözlülükten neyse ben konuyu çok dağıttım ama kusura bakmayın demek içimde birikenler varmış yardıma ihtiyaçı olan varsa mutfak v.s için bilgilemizi paylaşabilirim tüyolar verebilirim...

çok sağol verdiğin bilgiler için canım. şu sıra piyasa durgun aslında yerel esnafa yaptırmanın tam zamanı. ama dedğin gibi iyi birine denk gelmek lazım. regina gerçekten çok pahalı. ama işte kullanımı nasıl. yerel esnafın yaptığında aynı kaliteyi tutturmak lazım. kısmet artık bakalım.

arkadaşım ne yaptırırsan yaptır kulplarından tut,rengine dokusuna kadar iyice düşün,aceleye getirme.
bende intemadan yaptırdım,şuan tezgahı filan yok,uzak şehirde olduğu için üzerinde duramıyorum ve aceleye geldi.belki herşeyi tamamlandıktan sonra mükemmel olacak ama şimdi bitince nasıl olacak diye içim içimi yiyor.problem yok ama bitmediği için inşaat halinde göstermiyor.
arkadaşın dediği gibi yerel esnaftan çok güzel yapılmış evler var.renk,işlev(çekmece,kapak senin ihtiyacına göre)dikkat etmen gereken konular.
benim eşim müteahhit ileride tekrar ev yaptırırsam daha uzun araştırıcam ve seçenekleri kontrol edicem.

canım fotoları çektim ekliyorum..umarım yardımcı olur..
annem yoğurt yapmış mermerin üstünde duruyordu kaldıramadım kaydirigubbakcemile2

mutfak1sc4.jpg

mutfak2pm2.jpg

buranın karşısında da yemek masamız var canım
mutfak3tt2.jpg

biz yaptırdık 2 ay oluyor
çok memnunum benim davlımbaz ocak fırın mıkrodalga seti vardı ankastre
ona uygun yaptı toplam 3,200 tl ye geldi 12 ay taksitle ödüyoruz
bizim mutfak bayağı büyük olmasına rağmen 3,200 çok uygun fiyat :nazar:

X