• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istikbal mobilya:)

LaDy_Dian

Guru
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2010
714
1.003
303
Öncelikle merhaba :34: istikbalden şu 2 takımdan birini almayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim.koyu renk olan göründüğü kadar koyu değil onu da söyliyeyim :)) bir de sizce tüm evi aynı seriyle döşesem sıkılır mıyım bi süre sonra tavsiyelerinizi bekliyorum :)

$eva-yemek-odasi-02.jpg

$istikbal-zenit-yemek-odasi-takimi-120214-7.jpg

koltuk takımı tonu da hangisi daha uygun olur sizce?

$istikbal-estilo-koltuk-takimi-forest-kahve-29082012-1.jpg

$istikbal-estilo-koltuk-takimi-icarus-vizon-09102012-2.jpg

Tatlim yemek takimi olarak 2.te bakma bile birincisi super. Koltuk takimi da çok iyi de kirlenti çizgili yaptirma bi yüzünü, çizgili kismi gicik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende ikinciyi beğendim ya :1:

kızlar istikbalin bu koltuk takımını alan bilen var mı? aynı modeli ben de beğendim
sorum en başta konu sahibine tabi ki

Öncelikle merhaba :KK34: istikbalden şu 2 takımdan birini almayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim.koyu renk olan göründüğü kadar koyu değil onu da söyliyeyim :)) bir de sizce tüm evi aynı seriyle döşesem sıkılır mıyım bi süre sonra tavsiyelerinizi bekliyorum :)

merhaba konu açılalı bayağa olmuş.. bende istikbalden aynı yemek odası modellerini beğendim.. canlı olarak gördüm ve çok kararsızım.. 2. olan zenit modeli daha şık duruyor gerçekte.. internette yorum yada şikayet ararken yazınızı farkettim.. hangi modeli aldınız ve memnunmusunuz.. bir sorun yaşadınızmı diye merak ediyorum..

Kusura bakmayin sorulari yeni gordum :KK43: ben 2 modeli de almadim gittim bellona'dan 2.modelin benzerini aldim 'cordoba' modeli:KK48:

Öncelikle merhaba :KK34: istikbalden şu 2 takımdan birini almayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim.koyu renk olan göründüğü kadar koyu değil onu da söyliyeyim :)) bir de sizce tüm evi aynı seriyle döşesem sıkılır mıyım bi süre sonra tavsiyelerinizi bekliyorum :)

Eki Görüntüle 1014672

Eki Görüntüle 1014673

koltuk takımı tonu da hangisi daha uygun olur sizce?

Eki Görüntüle 1014681

Eki Görüntüle 1014682

Ben birinci mobilyayı beğendim..
Tüm evi aynı seri ile döşemeyin sakın. Düşüncesi bile boğdu beni..
Tabiki herkesin zevki farklıdır ama bana kalırsa salon böyle olsun oturma odası daha renkli olsun. Ev moda mod aynı şekilde sıkar boğar daraltır ;))
Bu arada Allah hayırlı etsin..
Mobilya bakmaya bayılırım..
Bakalım ben nasıl düzeceğim evimi ;)

Back