• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu İstikbal kanepe iyi midir?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

pendorde

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
23
0
16
İzmir
Merhaba kızlar,
Bugüne kadar hiç İstikbal mobilya kullanmadım.Şimdi yeni eve oturma grubu ararken İstikbal'in Astana model beyaz deri kanepeleri beğendim.Ama İstikbal dayanıklı,kaliteli midir?İyi midir?Bilen,fikri olan varsa bilgilendirirseniz çok memnun olurum.Karar vermemde yardımcı olacak?Bir de modern bir salon istiyorum uyar mı sizce?Nasıl güzel mi?Bir üçlü bir tekli alacağım.
$astana-white-2128-kol-tk-.webp$astana-white-2128-kol-tk-2 - Kopya.webp$astana-white-2128-kol-tk-3 - Kopya.webp$astana-white-2128-kol-tk-4.webp$astana-white-2128-kol-tk-5.webp$astana-white-2128-kol-tk-6.webp$astana-white-2128-kol-tk-8 (1).webp$astana-white-2128-kol-tk-9.webp

Merhaba kızlar,
Bugüne kadar hiç İstikbal mobilya kullanmadım.Şimdi yeni eve oturma grubu ararken İstikbal'in Astana model beyaz deri kanepeleri beğendim.Ama İstikbal dayanıklı,kaliteli midir?İyi midir?Bilen,fikri olan varsa bilgilendirirseniz çok memnun olurum.Karar vermemde yardımcı olacak?Bir de modern bir salon istiyorum uyar mı sizce?Nasıl güzel mi?Bir üçlü bir tekli alacağım.
Eki Görüntüle 602480 Eki Görüntüle 602481 Eki Görüntüle 602482 Eki Görüntüle 602483 Eki Görüntüle 602484 Eki Görüntüle 602485 Eki Görüntüle 602486 Eki Görüntüle 602487

Benim kayınvalidemler annemler kullanıyorlar... eşimin eski mobilyalarıda istikbalden yıllardır kullanıyorlar hiçbir sıkıntı yok gerçekten sağlam ve kaliteliler tavsiye ediyorum ancak deri koltuklar hakkında pek bir bilgim yok....

İstikbal mi ? Seni eskitir diyebilirim kütük gibi derler ya aynen öyle kütük gibi mobilya ..

marka güzel de, deri sıkıntı..
çok çabuk çizilip yırtılabiliyor.
ha çok uzun yıllar kullanmayacaksan problem olmayabilir.
ama deri istiyorsan en azından sadece kolları ve kasası deri olan bir model seçmeni tavsiye ederim

Benim kayınvalidemler annemler kullanıyorlar... eşimin eski mobilyalarıda istikbalden yıllardır kullanıyorlar hiçbir sıkıntı yok gerçekten sağlam ve kaliteliler tavsiye ediyorum ancak deri koltuklar hakkında pek bir bilgim yok....
istikbal bizim memleketin mobilyası gayet sağlam bir mobilya markası...yalnız artık deri üretmediklerini,suni deri ürettiklerini biliyorum... deri mobilyaları kullanım açısından pek önermiyorlar yani terletme sorunu oluyor diyorlar.beğendiğin mobilyalar gayet şık ve güzeller bence:3::3::3::3:seçim sizin:40::40::40:

istikbal bizim memleketin mobilyası gayet sağlam bir mobilya markası...yalnız artık deri üretmediklerini,suni deri ürettiklerini biliyorum... deri mobilyaları kullanım açısından pek önermiyorlar yani terletme sorunu oluyor diyorlar.beğendiğin mobilyalar gayet şık ve güzeller bence:3::3::3::3:seçim sizin:40::40::40:

birde böyle yorumlar yapılmış:))))

deri koltuk - uludağ sözlük

bende evimde istikbal mobilya kullanıyorum yatak odam bellona onun dışında herşey istikbal canım geyette memnunum beğendiğin model de çok hoş gerçekten...

istikbal kalitelidir arkadaşım. oturma odası grubum istikbal, yemek odası takımım da istikbal ve çok memnunum. annemlerde senelerdir çekyatlarını kullanıyorlar ve onlarda memnunlar. bence hiç düşünme ve al.tek sıkıntı deri koltuk kullanımı biraz sıkıntılı oluyor. terletme yapabiliyor ve oturup kalkarken çıkan o ses çok sinir bozucu oluyor

ben aldım arkadaslar kose takımı hatta sıkayet var a da yazdım bıdaha mı asla ama asla almam gerek hızmet geerek kanepe berbat yaa
daha 1,5 ay oldu

benim oturma grubum da istikbal hatta yemek odası da istikbal.
1 sene kullanabildim. kullanabildim derken taşındık eşyalarımı götüremedim.şimdi bi yerde istiflenmiş bekliyorlar:1:
ben kullandığım süre içinde memnun kaldım
ama ıslak(çok değil) bi sürahi koymuştum konsolun üstüne kabardı sürahinin degdiği yerler.
taşınırken oldu servis çağıramamıştım. tek bu sıkıntısı oldu diğer anlamda gayet memnundum. bu arada kabarma olan yerler nasıl geçerki?

2 sene önce istikbalden aldığım koltuk takımım rezil oldu..yayları batmaya başladı otururken.kumaş nasıl berbat bir kumaşsa su lekeleri kaldı.siliyorum 3-4 gün iyi daha sonra lekeler tekrar ortaya çıkıyor..bir daha hayatımın sonuna kadar istikbalden asla birşey almam...

bizim istikbal takımımız 11 yıldız salonda 4 mevsim kullanırız görseniz yepyeni kesinlikle tavsiye ederim

İstikbalin başları deri olan koltuk takımı kullanıyorum beş aydır gayette memnunum yalnız deri olduğu için çizilince çıkmıyor benher türlü şeyi denedim çıkarmak için hatta bu konuda bazı şeylerde yazdım ama malesef çıkmıyor. tamamı deri koltuk pek kullanışlı değil terleme yapıyor , yapışıyor, kalkarken ses çıkartıyor ayrıca kolay yırtılabiliyor bence tamamıderi olan koltuk olmayın

benim babam kereste işinde çalışıyor ve istikbale de mal veriyorlar evet eskiden istikbal çok kaliteli bir markamış lakin şuan fason çalışıyorlar modelleri mobilyacılara gönderip yaptırtıyorlar üzerine de etiketi basıyorlarmış bu sebeple son zamanlarda istikbal mobilya kullananların çok fazla şikayetleri var tabi kurumsal bi firmadır mallarının arkasında durabilirler bi sorun olduğunda ilgilenirler belkii orasını bilemem karar senin yinde de aklında bulunsun.

oturma odasında ki kanepelerim İstikbal 9 yıldır kullanıyorum taş gibiler ama deri nasıl olur bilmiyorum

istikbal mobılya ıyırdır ama derı tercihin karsısında dusun ıstersen cunku yazın yakar derler en ufak şeyde yanacı delıcı olayda zıyan olur

Back
X