Merhaba kızlar,
Bugüne kadar hiç İstikbal mobilya kullanmadım.Şimdi yeni eve oturma grubu ararken İstikbal'in Astana model beyaz deri kanepeleri beğendim.Ama İstikbal dayanıklı,kaliteli midir?İyi midir?Bilen,fikri olan varsa bilgilendirirseniz çok memnun olurum.Karar vermemde yardımcı olacak?Bir de modern bir salon istiyorum uyar mı sizce?Nasıl güzel mi?Bir üçlü bir tekli alacağım.
Eki Görüntüle 602480 Eki Görüntüle 602481 Eki Görüntüle 602482 Eki Görüntüle 602483 Eki Görüntüle 602484 Eki Görüntüle 602485 Eki Görüntüle 602486 Eki Görüntüle 602487
istikbal bizim memleketin mobilyası gayet sağlam bir mobilya markası...yalnız artık deri üretmediklerini,suni deri ürettiklerini biliyorum... deri mobilyaları kullanım açısından pek önermiyorlar yani terletme sorunu oluyor diyorlar.beğendiğin mobilyalar gayet şık ve güzeller benceBenim kayınvalidemler annemler kullanıyorlar... eşimin eski mobilyalarıda istikbalden yıllardır kullanıyorlar hiçbir sıkıntı yok gerçekten sağlam ve kaliteliler tavsiye ediyorum ancak deri koltuklar hakkında pek bir bilgim yok....
istikbal bizim memleketin mobilyası gayet sağlam bir mobilya markası...yalnız artık deri üretmediklerini,suni deri ürettiklerini biliyorum... deri mobilyaları kullanım açısından pek önermiyorlar yani terletme sorunu oluyor diyorlar.beğendiğin mobilyalar gayet şık ve güzeller benceseçim sizin
ben aldım arkadaslar kose takımı hatta sıkayet var a da yazdım bıdaha mı asla ama asla almam gerek hızmet geerek kanepe berbat yaa
daha 1,5 ay oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?