Rüya Yorumları istihareye daha önce yatan arkadaslarim yardimci olur muusunuz ?

Inanarak yatinca goruluyor.bende istihareye yatmistim.esimi gormustum tabi o zamanlar yabanciydi:)
Yagmurlu bir havada beni alip suan oturdugumuz sitelere getirmisti.oturdugum daire 9.kat.
O zamanda yuksek bi dairede camdan bakiyorduk.
Sonra beni eve birakti.ne zaman geleceksin diye sordum.bana daha zamani var demisti.urpermistim.o ruyami yazdim unutmayayim diyem
Hepsi cikti.hatta ruyamda siteler bombostu.bu siteye ilk oturanlardaniz yani.o ayrintiyi bile sonradan farkediyor insan:KK66:
Benim gördüğümde de bir ortaokull var ve ortaokulun yanonda bir nehir akıyor. Okulun karşısında da bir ev var balkon yemyeşil, beyaz gömlekli siyah pantolonlu bir adam arkasını dönmüş balkonu temizliyor.. Sonra bir kedi doğum yapıyor ve bebeğini nehire düşürüyor nehir alıp götürüyor. Çok üzülyorum. Etrafta kimse yok mu diye bağırıyorum.
Neyse sonra gel zaman git zaman eşim karşıma çıktı ve hep beyaz gömlek siyah pantolon giyiyordu. Evimizi tuttuk balkonu yemyeşil. Evin yanında ortaokul var. Evimizin karşısında bir dere var ve ben çocuğumu evde kimse yokken klozete düşürdüm maalesef :KK43:

Sen benimle dalga mı geçtin? Ben seni anlamadım. Ama ben tabiki de ciddiydim. Neden yalan söyleyeyim ki??
boyle evimin etrafina kadar gordum diince oyle zannettim.ben neden dalga geciim.bir konu actim birsey ogrenebilmek icin.kusura bakma lutfen
yanlis anladim:110:

ben lisede ve yeni olmak üzere iki kez yaptım. Lisedeki erkek arkadaşım için yaptığımda ilk gece bembeyaz koşan at koşarken birden düştü öldü, 7gün devam edin derler ben de devam ettim. Bir keresinde de beyaz çarşafa kan damlamıştı. Nitekim aldatıldım ve ayrıldım.
gelelim son yaptığıma, arkadaştan alıntı yaptım çünkü gördüğüm rüyadan bunu okuyunca daha da etkilendim.
Şuan nişanlı olduğum kişi için 5 gün istiare yaptım, ilk gece yemyeşil kırlarda gördüm ikimizi, nişanlımın üzerinde beyaz kısa kollu gömlek beyaz pantolon vardı, elele koşuyorduk. İkinci gece yine aynı yerde gördüm ikimizi, yine eleleydik tek katlı müstakil bir eve doğru koşuyorduk tahta ev gibi. Yanında da böyle araba vardı.
Bi sonraki gece belki de sıkıntıdan bilmiyorum eski erkek arkadaşımı gördüm, yanımızda karısı var o çıkıp gidiyor ve eski erkek arkadaşım benle birlikte oluyor ama birlikte olduğumuzu görmüyorum, hemen koşup banyoda sabunla yıkanıp evden çıkıyorum.
Daha sonraki gece de, kendimi okulda görüyorum (zamanında ilkokul ve ortaokulu okuduğum okul), içerisi kalabalık akrabalar var, birisi gelip elime bir kız çocuğu veriyor bu senin diye. (nişanlım tanıştığımızdan beri kız çocuğu istiyor bu arada.)
Şimdi bu olanları görünce de daha bi etkilendim.
Bence istiareye yatın Yasin kitaplarında da internette de duası var, kafanızı boşaltmaya çalışıp öyle de uyuyun ve 7 gece tekrar edin.

Benim gördüğümde de bir ortaokull var ve ortaokulun yanonda bir nehir akıyor. Okulun karşısında da bir ev var balkon yemyeşil, beyaz gömlekli siyah pantolonlu bir adam arkasını dönmüş balkonu temizliyor.. Sonra bir kedi doğum yapıyor ve bebeğini nehire düşürüyor nehir alıp götürüyor. Çok üzülyorum. Etrafta kimse yok mu diye bağırıyorum.
Neyse sonra gel zaman git zaman eşim karşıma çıktı ve hep beyaz gömlek siyah pantolon giyiyordu. Evimizi tuttuk balkonu yemyeşil. Evin yanında ortaokul var. Evimizin karşısında bir dere var ve ben çocuğumu evde kimse yokken klozete düşürdüm maalesef :KK43:

İstihare namazının gelecekten haber gibi düşünmemek gerekiyor. Niyet ettiğin şeyi Allah'a havale etmek demektir.
Hayırlı olanı istemek demek. Gaybı sadece Allah bilebilir. Kimse bilip göremez. En fazla mana çıkarılır.

İstihare namazı için illa ki hayati bir karar olması gerekmezmiş. Bir insanın ömründe en az bir kere kılması gerekir diye okumuştum.

Kalbin ne kadar temizki gormussun birebir..Ay inanmiyorum..canim ya..melek olmustur o...bende gecen yil kurtaj oldum ilk gebeligimdi..bi gece ruyamda bebek esimin kucagindaydi yere dusuyor ve tutamiyoruz gidiyor....sonrasi malum.
Ben inanirim ruyalara.hayra yormak lazim..ins bundan sonrada hep guzel ruyalar goruruz:)

Bende yatmıştım.2 rekat namaz kıldım 1.rekatta kafirun 2. rekatta ihlas okudum sonunda istihare duası ettim.Kimseyle konuşmadan sağ tarafıma yattım 1 haftaya yakın denedim.Rüyamda yemyeşil parkta gördüm kendimi kocaman parlak bir güneş vardı.Sonra gittim parkta bir banka oturdum.Kısacıktı ama güzel anlamlara çıktı.Az kaldı evliliğe kısmetse görücez mutlu bir evliliğe çıkacak diyordu yorumunda int bakmıştım.:KK76:Yap bence de Allah hayırlısını versin.

Kalbin ne kadar temizki gormussun birebir..Ay inanmiyorum..canim ya..melek olmustur o...bende gecen yil kurtaj oldum ilk gebeligimdi..bi gece ruyamda bebek esimin kucagindaydi yere dusuyor ve tutamiyoruz gidiyor....sonrasi malum.
Ben inanirim ruyalara.hayra yormak lazim..ins bundan sonrada hep guzel ruyalar goruruz:)
Amin amin inşallah. Hep güzel rüyalar görelim. O zaman küçüktüm çok günahım yoktu belki de ondan öyle gördüm :-)
Ama sen de birebir görüyormuşsun baksana canım..

oyle tabiki canim.ama dinimizdede kim bir is yapmak istoyorsa o is icin istihareye yatsin diye geciyo.yani allahtan riyanda goruyosun oyimi degilmi diye.tabikii dua cok daha onemli.tesekkur ederim bu arada :)
Dinimizde bu ifade nerede geçiyor öğrenebilir miyim?

Bende yaptım nişanlım için hayırlı mi değil mi diye. Yeşil bir halı üzerinde biri yatıyordu öyle gördüm. Onlarda benim için birine yaptırmış yeşil Elma görmüşler. Şuan nişanlıyiz :)

Google'da istihare nasıl kılınır diye yazıp kolayca öğrenmek varken burda sağ elle sol kulağı gösterme çabası nedir anlamadım.

X