- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
Benim gördüğümde de bir ortaokull var ve ortaokulun yanonda bir nehir akıyor. Okulun karşısında da bir ev var balkon yemyeşil, beyaz gömlekli siyah pantolonlu bir adam arkasını dönmüş balkonu temizliyor.. Sonra bir kedi doğum yapıyor ve bebeğini nehire düşürüyor nehir alıp götürüyor. Çok üzülyorum. Etrafta kimse yok mu diye bağırıyorum.Inanarak yatinca goruluyor.bende istihareye yatmistim.esimi gormustum tabi o zamanlar yabanciydi:)
Yagmurlu bir havada beni alip suan oturdugumuz sitelere getirmisti.oturdugum daire 9.kat.
O zamanda yuksek bi dairede camdan bakiyorduk.
Sonra beni eve birakti.ne zaman geleceksin diye sordum.bana daha zamani var demisti.urpermistim.o ruyami yazdim unutmayayim diyem
Hepsi cikti.hatta ruyamda siteler bombostu.bu siteye ilk oturanlardaniz yani.o ayrintiyi bile sonradan farkediyor insan
Neyse sonra gel zaman git zaman eşim karşıma çıktı ve hep beyaz gömlek siyah pantolon giyiyordu. Evimizi tuttuk balkonu yemyeşil. Evin yanında ortaokul var. Evimizin karşısında bir dere var ve ben çocuğumu evde kimse yokken klozete düşürdüm maalesef