Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstişare renkler ve hayvan rüyaları diye biliyorum. Mesela sevdiğimle evlenecek miyiz diye yattın rüyanda yeşil renk gördün ise hayırlı demektir.Arkadaşlar İstihare rüyası çıkar mi. Hayırlı görünce o olay yasanir mi
Evet 2cocumdada tedaviden öncede sonrada cıktıArkadaşlar İstihare rüyası çıkar mi. Hayırlı görünce o olay yasanir mi
Ne gördün canım rüyandaEvet 2cocumdada tedaviden öncede sonrada cıktı
Bebek transferi sırasında yeğenim istihareye yattı ilk oğlum da yeşil üzüm bağı görmüş bir tarafı çürük bir tarafı yemyeşil ben transfer olduktan sonra iki embriyo konuldu zaten biri tutmadı o zaman gerçekliğine inandım 2 kızım da cinsiyeti çok merak ediyordum tekrar yeğenime rica ettim yine istihareye yattı bu sefer rüyasında pembe desenli porselen bir tabakta ıspanak yemeği yediğini söyledi sonra kızım olduNe gördün canım rüyanda
Beyaz ve yeşil renk hayırlara genelde işarettir tabii görünen rüyalara göre yorumlanır paranın yorumunu da birilerine sor illaki vardır buna da bir alametArkadaşım yattı beyaz renk görmüş bide bir sürü para. Eşim bir işe girmek istiyor görüştü ama haber gelmedi bekliyoruz çok istiyoruz olmasını. ACABA BU RÜYA DA NE ANLAMAM LAZM
Ne kadar etkileyiciBebek transferi sırasında yeğenim istihareye yattı ilk oğlum da yeşil üzüm bağı görmüş bir tarafı çürük bir tarafı yemyeşil ben transfer olduktan sonra iki embriyo konuldu zaten biri tutmadı o zaman gerçekliğine inandım 2 kızım da cinsiyeti çok merak ediyordum tekrar yeğenime rica ettim yine istihareye yattı bu sefer rüyasında pembe desenli porselen bir tabakta ıspanak yemeği yediğini söyledi sonra kızım oldu
Evet hayır biliyorum. Merak ettiğim şey gerçek oluyor mu yaşanıyor mu diye. Ama senin 2 rüyanda çıkmış cevap almışsın sorularına ne güzel ve çok etkilendim rüyalarından. İnşallah bizim de işimiz olur gerçekleşirBeyaz ve yeşil renk hayırlara genelde işarettir tabii görünen rüyalara göre yorumlanır paranın yorumunu da birilerine sor illaki vardır buna da bir alamet
Bende transfer olacağım hayırlısıyla inşallah istihare kendim yapsam olur muBebek transferi sırasında yeğenim istihareye yattı ilk oğlum da yeşil üzüm bağı görmüş bir tarafı çürük bir tarafı yemyeşil ben transfer olduktan sonra iki embriyo konuldu zaten biri tutmadı o zaman gerçekliğine inandım 2 kızım da cinsiyeti çok merak ediyordum tekrar yeğenime rica ettim yine istihareye yattı bu sefer rüyasında pembe desenli porselen bir tabakta ıspanak yemeği yediğini söyledi sonra kızım oldu
Senin rüyanda hayırlısıyla olacak gibiEvet hayır biliyorum. Merak ettiğim şey gerçek oluyor mu yaşanıyor mu diye. Ama senin 2 rüyanda çıkmış cevap almışsın sorularına ne güzel ve çok etkilendim rüyalarından. İnşallah bizim de işimiz olur gerçekleşir
Kendin yapsanda olur ama sen heyecandan odaklanamazsın bence tavsiyem namazlı niyazlı bir genç kıza rica et genc kızların saflığına temiz yureklerine inancım sonsuz biz kadınlar cok fenayızBende transfer olacağım hayırlısıyla inşallah istihare kendim yapsam olur mu
İnşallah valla olursa burda söylüycem. Yani gerçekleşiyor öyle mi görülen rüyaSenin rüyanda hayırlısıyla olacak gibi
Hayırlısı insallahİnşallah valla olursa burda söylüycem. Yani gerçekleşiyor öyle mi görülen rüya