Rüya Yorumları istihare rüyamın yorumunu bulamadım:(((

selin34

En büyük ❤aşk❤ ➡➡çocuklarım⬅⬅
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2008
278
0
kızlar benim dileğim için 2 kere arkadaşım istihareye yattı ama rüyalara anlam veremedim anlatayım bana yardımcı olun
1 yattığında 2 miz sahil kenarındaymışız ama deniz yok etrafta zifiri karanlık ateş yakmaya çalışıyorum ben ama yanmıyor daha sonra 4 erkek çocuğunun başını okşuyormuş arkadaşım
buna anlam veremedik tekrar yattı
2 seferde ise 4 tane boş çuvalın 2 tanesine turşu suyu boşaltıyormuş bi an uyanmış geri hemen uyumuş bu seferde renga renk bir balon şişirdim dedi
biz 2 arkadaş bu rüyayı yorumlayamadık sizce anlamı ne dileğim olacakmı acaba.....{olmayacaksada açıkça söleyebilirsiniz kaydirigubbakcemile3 }

denizi görememek murdın için pek hayırlı gözükmüyo ateş yakmaya çalışmak bir iş için uğraşmak demek uğraştığınız bir mevzu var heralde erkek çocuğuna zorluk diyenler vardır
2.rüyanız da bir iş için çabayı gösteriyor turşusuyunu dökmeniz çuvala fena gözükmüyo
bu rüyalarınız siz de farkındaysanız pek iyi değil ama çok istediğiniz birşey varsa dua edin dua istihareleri değiştiriyor

denizi görememek murdın için pek hayırlı gözükmüyo ateş yakmaya çalışmak bir iş için uğraşmak demek uğraştığınız bir mevzu var heralde erkek çocuğuna zorluk diyenler vardır
2.rüyanız da bir iş için çabayı gösteriyor turşusuyunu dökmeniz çuvala fena gözükmüyo
bu rüyalarınız siz de farkındaysanız pek iyi değil ama çok istediğiniz birşey varsa dua edin dua istihareleri değiştiriyor

evet karanlık kötü ama erkek çocuk için genelde iyi derler ama bilmiyorumm her zaman dua ediyorum...

Anlamlarını bilemicem ama başkası başkası adına istihareye yatamazmış..TV de bir hoca söylemişti, herkesin rüyasın kendini bağlar, başkası adına istihareye yatılmaz dedi..

Ben de arkadaşlarımı yatırıyordum eskiden de vazgeçtim şimdi..

Söyliyim dedim bilgi amaçlı, siz bilirsiniz yine de..

Anlamlarını bilemicem ama başkası başkası adına istihareye yatamazmış..TV de bir hoca söylemişti, herkesin rüyasın kendini bağlar, başkası adına istihareye yatılmaz dedi..

Ben de arkadaşlarımı yatırıyordum eskiden de vazgeçtim şimdi..

Söyliyim dedim bilgi amaçlı, siz bilirsiniz yine de..

ben bunu ilk defa duyuyorum her hoca başka bişey diyor ben kendim yattığımda hiç bişey görmüyom bu yüzden genelde arkadaşım yatar ve hepside çıkmıştır.....

erkek cocuk mujdeye delaletmış..
ama dıger ateş ve denız ıle ılgılı gorunenler benım hoşuma gıtmedı..

erkek cocuk mujdeye delaletmış..
ama dıger ateş ve denız ıle ılgılı gorunenler benım hoşuma gıtmedı..

benim kafamı karıştıran da o ama erkek çocuklarını bunlardan sonra sevdiğim için kafam dahada karıştı :nazar:

X