Rüya Yorumları istihare rüyamı yorumlayamadım yorumlayabilir misiniz?

deniz1992

♥ vefasızın sermayesi yalanmış.. ♥
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2009
1.663
135
Mrb arkadaşlar kesik kesik rüyalar gördüm sık sık kalktım hatırladıklarım erkekler bordo giyen kadınları sever diyorum hemen bordo elbiseli kadın beliriyor sonra denizli bir yer var bankalar birleşmiş reklam filmi çekilecekmiş orayı gördüm yalnız sabaha karşı olan ilgimi çekti sanırım sayıkladım anne diye pencerede bir adam var silueti karanlık bana elini uzatmış yardım istiyor ama pencere tamamen nur gibi saçılan bir ışıkla kaplı biraz da korktum kafam karıştı açıkçası bugün tekrar yatmam mı gerek?

İstıhare rüyalarını yorumlıycak kısıler lütfen dıkkat ederek yorumlayalım.ilk yorum her zaman önemlıdır.

ben iyi rüya yorumcusuyum sen bana göre tekrar yat zaten istiharede 7 gün yatılır diye biliyorum. heralde o ğün zor bir ğün geçirmişsin.

ben iyi rüya yorumcusuyum sen bana göre tekrar yat zaten istiharede 7 gün yatılır diye biliyorum. heralde o ğün zor bir ğün geçirmişsin.
forumda cevap gelmeyince ve rüyamdaki olaylara benzer şeyler yaşadığım için yatmaktan vazgeçtim tekrar hayırsızmış sanırım teşekkür ederim yorumlarınız için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…