Istifa Sureci

Alys

Nirvana
Pro Üye
6 Aralık 2010
34.491
91.166
Herkese merhaba,

Kizlar benim ihbar surem normalde 1 ay.
Ama beni yeni bir projeye baslattilar, musterinin yerinde calisiyorum ve ilk ay egitim aliyor gibi olacagim.
Bu sebeple ben 2 ay onceden istifami bildirdim, dedim aralik basinda isten ayrilacagim, simdiden soyluyorum ki planinizi ona gore yapin. Beni bu projeden alin, cunku musteri bosuna benim egitimime para odeyecek, ben ondan sonra isten ayrilacagim, haksizlik gibi geliyor.

Neyse ben istifami acikladim ama kendi is verenim bunu musteriye duyurmamami ve egitime devam etmemi istiyor.
Istifami aciklamayi geciktiriyorlar, yasal olan sure 1 aya kadar da aciklamamami bekliyorlar.
Ancak ben cok rahatsizim.
Sizce bu sekilde devam etmek etik mi?
Onun disinda sizce bu durum kariyerime zarar verir mi, kotu referans getirir mi?

(Muhendisim.)

işverenenize eğer yapmadıysanız mutlaka yazılı bildirim yapın işten ayrılacağınız tarihi
bu şekilde hiç bir sorun olmaz

yok benim acimdan yasal bir sorun olmayacak zaten,
ben etikligini dusunuyorum,
ve tabi ki benim kariyerime etkisini.

Durust bulmuyorum bu yaklasimi.

yok benim acimdan yasal bir sorun olmayacak zaten,
ben etikligini dusunuyorum,
ve tabi ki benim kariyerime etkisini.

Durust bulmuyorum bu yaklasimi.

kariyerinize bi etkisi olacağını düşünmüyorum
nihayetinde siz çıkacağınız zamanı bildirmişsiniz. ve çıkana kadar da o firmanın personelisiniz ve onların yönlendirdiği şekilde çalışmanız gerekiyor.

etik kısmı size kalmış, benim açımdan sorun olmazdı

yazılı bildirim kısmını özellikle belirttim çünkü başımıza geldi. bir arkadaş sözlü bildirim yaptı zamanı gelince çıkacam diyince yönetim kabul etmedi bize öyle bişi söylemedin falan dedi. art niyetli insanlar çok

X