İSTİFA MEVZUSU VOL 95461089

1111010001

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Merhabalarrr Merhabalaarrrrr Güzel Hanımlar :KK200:

Ben işimden çıkmaya çalışıyorum ama patron beni bırakmıyor :) Artık yorgunum ve bana çok haksızlık yapıldığı için işyerimden soğudum. Ben işimi bu çalıştığım yerde öğrendim. Patronum bana bazı imkanlar sunacağını, çıkarsam zor durumda kalacağını söyledi. Ama ben istifa edeceğimi daha önceden söylemiştim ve hiiiçççç eleman arayışına girmemiş patronum, beni ikna edeceğini düşünmüş.

Ben patronumla kötü bir şekilde ayrılmak istemiyorum. o beni ikna etmeye çalışıyor çıkmayayım diye, ben onu ikna etmeye çalışıyorum çıkmak için.

Siz benim yerimde olsaydınız güzellikle nasıl çıkardınız, patronla kötü olmadan?- (Bana mesleğimi patronum öğretti. Bu nedenle kötü olmadan ayrılmak istiyorum.)

herkese şimdiden çookkk teşekkür ederim :KK68:

vefa var sanırım aranızda. bu durumda işler biraz zorlaşıyor ama profesyonel davranabilirim derseniz istifa mektubunuzu tarihli bir şekilde patronunuza uzatıp, ihbar süreniz dolduktan sonra çekip gidebilirsiniz.

iş öğretmiş tamam
Ama siz de işine yaramışsınız ki sizi orda tutmuş
Ücretinizi Ödemiş tamam
Ama haksızlıklar yapmış ve sizin orda çalışma isteğinizi yok etmiş
Bu durumda sizden alacaklı değil
Borçlu değilsiniz yani
Vicdan yapmayın gerek yok
Eğer işine yaramazsanız sizi bir salise orda tutar mı?
Hayır
O zaman motive etseydi üzmeseydi yapmasaydı değil mi ? Kendi düşen ağlamaz derler bizde

bence bunları kavga etmeden saygı çerçevesinde nazikçe ve açıkça konuşun ki kendisini haklı görmesin dahası sizden sonrakine bunu yapmasın

Eğer konuşmazsanız iş öğrenip giden nankör olacaksınız gözünde bunu da unutmayın olur mu

Şartlarınız nasıl . maaşınız ne durumda , siz sunacağı fırsatlar neler , kaç senedir oradasınız , çıkınca çalışmaya devam edecek misiniz başka yerde yoksa ara mı vereceksiniz , çalışısırsanız buradaki şartlarınızı alabilecek misiniz. Bunlar önemli sorular. Ona göre karar verin.

İs hayatinda bukadar duygusalliga yer yoktur sen saniyormusunki sen gidince arkandan heep seni iyilikle anacak? Dilekceni yazarsin ihbar suren nekadarsa okadar durup cikarsin bukadar basit. Herkes ise girdigi yerde is ogreniyor sonucta oda babasinin hayrina calistirmadi seni

Patronum bana bazı imkanlar sunacağını, çıkarsam zor durumda kalacağını söyledi. :KK68:

daha ne zaman sunacakmış neyi bekliyormuş

yani neyse o imkan, hemen şu an en azından birazını sunmalı

hani şarkı var ya bana bir koca lazım o da bu gece lazım diye

patronda çalışma şartlarınızı düzeltecekse hemen düzeltmeli

ne bileyim zam yapacaksa söylemeli şubatta maaşın şu olacak diye

araba kira yol yemek tatil ne bileyim ekstra bir ödeme yapacaksa onu söylemeli

seninle ilgili güzel planlarım var deyip bekletilmez ki

Vefa duygusundan dolayı pat diye çıkamıyordum. Patronum imkanlar sunacağını söyledi ama çok da bi şey yapmadı. Yakın zamanda çıkıyorum işten. Ben işi şimdiki çalıştığım yerde öğrendiğim için kendimi borçlu hissettim çok fazla.
@Mune rica etsem konumu kapar mısın

Back
Yukarı