- 10 Ağustos 2020
- 109
- 51
- 30
-
- Konu Sahibi Resimlipasta
Annemle mümkün olduğu kadar iyi anlaşmaya çalışıyorum Zaten benle çok kolay geçinilir.Annenizle iyi anlaşmaya çalışın konuşun siz yakın davrandıkça o da yakın davranır.
İş yerinde bence kişiyle alakalı oluyor. Sen ne kadar konuşursan insanlarda senle o kadar konusuyor. Mesela bir grup vardı başta beni de davet ediyorlardi konuşuyorduk falan ama benim içim ısınmadığı için onlara tam yakın davranamıyordum içimden gelmiyordu şimdi onlarda tinmiyor beniO yüzden siz biraz kendinizi zorlayın konuşun muhabbet açmaya çalışın. İllaki bir tık daha yakın gördüğünüz olur. Ya da başka birimlerden de edinebilirsiniz.
Lise arkadaşlarınla tekrar iletişime geç. Arada wpden yazışmak bile iyi gelir. Ben de lise arkadaşlarımla görüşemiyorum ama wp ınsta konuşuyoruz neredeyse her gün.
Hakkında hayırlısı olsun. Bir de sohbetler oluyor dini güvenilir bulduğun birisine katılabilirsin
Annenizle iyi anlaşmaya çalışın konuşun siz yakın davrandıkça o da yakın davranır.
İş yerinde bence kişiyle alakalı oluyor. Sen ne kadar konuşursan insanlarda senle o kadar konusuyor. Mesela bir grup vardı başta beni de davet ediyorlardi konuşuyorduk falan ama benim içim ısınmadığı için onlara tam yakın davranamıyordum içimden gelmiyordu şimdi onlarda tinmiyor beniO yüzden siz biraz kendinizi zorlayın konuşun muhabbet açmaya çalışın. İllaki bir tık daha yakın gördüğünüz olur. Ya da başka birimlerden de edinebilirsiniz.
Lise arkadaşlarınla tekrar iletişime geç. Arada wpden yazışmak bile iyi gelir. Ben de lise arkadaşlarımla görüşemiyorum ama wp ınsta konuşuyoruz neredeyse her gün.
Hakkında hayırlısı olsun. Bir de sohbetler oluyor dini güvenilir bulduğun birisine katılabilirsin
tam boşluktayken yalnızken özgüvensizken asla katılmamalı.Güçlü kişilik olsa kendi kararıyla adım atardı o platformda bir sakıncası olmazdı ama konu sahibi ı ıhhhhhNormal bir şekilde sosyalleşme ihtiyacı duyan , ailesiyle sorunlar yaşayan bir insanı yönlendirdiğiniz sohbetler ; konu sahibi gibi kendisini yalnız hisseden ve bir topluluk içinde yer edinmek isteyen insanların sömürülmesine ve zarar görmesine neden olabiliyor.
Umarım konu sahibi tavsiyenizi dikkate almayacak kadar sağ duyuludur.
Bu her toplulukta olma ihtimali olan bir şey sadece din dedim diye bir ön yargi oluyor bu forumda hemen bi saldırı.Normal bir şekilde sosyalleşme ihtiyacı duyan , ailesiyle sorunlar yaşayan bir insanı yönlendirdiğiniz sohbetler ; konu sahibi gibi kendisini yalnız hisseden ve bir topluluk içinde yer edinmek isteyen insanların sömürülmesine ve zarar görmesine neden olabiliyor.
Umarım konu sahibi tavsiyenizi dikkate almayacak kadar sağ duyuludur.
Bu her toplulukta olma ihtimali olan bir şey sadece din dedim diye bir ön yargi oluyor bu forumda hemen bi saldırı.
Küçük ilçede olduğunu söylemiş kurs yokmuş olsa zamanı uyuşmadığını söylemiş. Yardım toplulukları dernekler diyecektim ama onlarında olmadığını düşünüyorum. Çocukken küçük ilçede yaşadım ve gerçekten hiçbir şey yoktu bir tane uzakta park dışında. Kadınlar ya aralarında gün yapardı. Ya da sohbetlere, kermeslere katılırlardi. İyi de gelirdi. Gün yapınca dedikodu olurken en azından diğerinde dedikodu yapmaz kermes paralarıyla yardım da yaparlardi.
Güvendigi yer yoksa camiye gidebilir.
Din ile ilgili bir şey yazdığım an bir hemen karşıt görüş geliyor ya da ban.
Afedersiniz ama terör örgütü falan önermiyorum. Müslümansa arkadaş tercihleri arasında olabilir. Biri öneri olarak tatile git diyebilirse ben de cami ya da güvenilir sohbet örneğini verebilirim.
Ayrica başka şeyler de yazdım. Tüm olasılıklari yazmaya çalıştım bir cümleye odaklanmasaniz keşke.
İnternetten tanış deseydim bir şey demeyecektiniz ama ona bakarsanız internette de derya deniz sapık kötü niyetli insan var.
tam boşluktayken yalnızken özgüvensizken asla katılmamalı.Güçlü kişilik olsa kendi kararıyla adım atardı o platformda bir sakıncası olmazdı ama konu sahibi ı ıhhhhh