slm kızlar! mayıs ayı içinde erkek arkadaşımın ailesiylee ailem tanışacaklar. vee isteme, söz kesimi falan olcak. ailem benim istediğimi biliyor. ama acaba babam ilk seferde ewet demezse diyee aklımaa takılıyorr...kafamçokkarıştı
iştee o yüzden soruoorum isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü mü kara diyeee? :uhm:delikafadulden
Ay canim benim ya ayni durumdayiz desene benimde sevdigim isteyecek bu yaz beni annem falan biliyor ama babam ilk istemede vermez diye dusunuyorum hani kiz evi naz evidir diye...ama insallah dusundugum gibi olmaz ya bence canim sen sevdigine deki belki babam ilk istemede olmaz yada dusunuruz der de tedarikli olsun bence bitanem insallah hersey gonlunce olur sevdigine kavusursun:asigim:
slm kızlar! mayıs ayı içinde erkek arkadaşımın ailesiylee ailem tanışacaklar. vee isteme, söz kesimi falan olcak. ailem benim istediğimi biliyor. ama acaba babam ilk seferde ewet demezse diyee aklımaa takılıyorr...kafamçokkarıştı
iştee o yüzden soruoorum isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü mü kara diyeee? :uhm:delikafadulden
aynısını bende düşünüyorum canım. babam anneme araştıralım felan diyomuş. hahaha. ama eğer 600 km yoldan geldiklerinde; babam, bi düşünelim deyip yollarsa naparım ben. yüzükleri bile şimdiden alıcaz.. nolcak belli değil. erkek arkadaşımın aileside sanki kız ailesi gibi:)) en iyisi akışına bırak. ben öyle yapıcam:))
cnm ben sanmıyorum babanın hemen olur diyeğini genelde biz bir düşünelim kız evi naz evi durumları oluyor bende öyle oldu ikinci geldiklerinde söz gibi oldu hayırlısı olsun cnm herşeyi oluruna bırak zaten istemeye geldiklerinden sonra bir nevi sen ardan çıkıyorsun aileler anlaşıyorlar