İsteyen Herkes Zayıflasın Diye, Her Yerde paylaşıcam :)

R4bi4

Bir gün bizim de papatyalarımız açacak..
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
6.969
29.498
498
Merhaba Arkadaslar :) Düğünüme 2 ay kala fellik fellik zayıflamanın yollarını aradım. sonunda buldum. Bunu bazı yorumlarda da paylaştım umarım görüp faydalananlar olmuştur. bi çay duydum. Lakin öyle her söylenene inanmadığım için başlarda kullanmak istemedim. kilolarımdan çok muzdarip olduğum için denemekten zarar gelmez deyip bir kaç aktar gezdim (farklı bir semtte) ama bulamadım. sonunda kendi aktarcıma gittim. oturduğum mahallede. bana bu çayı çok methetti. ve aldım. cuma günü kullanmaya başladım. öncelikle hazımsızlığa birebir. yediklerinizi sindirdiğiniz için kilo aldırmıyor. cuma gününden bu yana 1 kg gitti. çok mutlu oldum. ayrıca tok tutuyor. yani söylendiği kadar varmış gerçekten. bugün gidip aktarcıma teşekkür ettim. :) verdiğim para helal hoş olsun gerçekten. bir de kapsülünü temin ettim. herkese tavsiye ederim. bazıları kötülemiş bu çayı. kesinlikle tek kelimeyle mükemmel bir çay,,ayrıca bol su tüketmek ve yürüyüş şart, ihmal etmemek gerek

adını yazmayı unutmuşum

bu yakışıklı çay sayesinde rahatça kg verebiliyorum.

Merhabalar .... sağlıklı ve keyifli kilo vermeler .. yakın zamandaki düğününüz için şimdiden mutluluklar .

Bahsi geçen çay ve benzeri ürünleri tavsiye ederken ve kullanırken iki şeye dikkat edilmeli ...

İçeriği ve içeriğinin zararları .

Sinameki bitkisi içeriğinde bulunan bu çay uzun süre kullanılmamalıdır .

Sinameki uzun süreli kullanımlarda faydadan çok zarara dönüşecek etkilere sahip bir bitkidir .
Laktasif bağımlılık yani bilenen adı ile bağırsak tembelliği de ilk sıradır.

ve ayrıca bu içerikte bitki çaylarını ...

Hamileler, emziren bayanlar, kronik rahatsızlığı olanlar (kalp, şeker, tansiyon vb.), içerisindeki bileşenlerden herhangi birine alerjisi olanlar kullanamaz.

Merhaba,

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim :)

bu çayı içerken bol su tüketiyorum, bi zararının olacağını düşünmüyorum :) çok memnunum. yine de verdiğin bilgiler için çok sağol :)

Zayıflama ürünleri (hap, çay vb) kullanabilirsiniz ama lütfen bu ürünleri tavsiye etmeyiniz, reklama girebilecek tanıtımlar yapmayınız.

Adı, içeriği ne olursa olsun zayıflama/diyet çayı olarak satılan ürünler karaciğer ve böbrekte kalıcı hasara neden olabilir, diyabet, kalp hastalığı, tiroid, yüksek ya da düşük tansiyon problemi olan kişiler zayıflama çayı kullanmamalıdır.

Zayıflama çayları taşikardi, bağırsak tembelliğine neden olabileceği gibi herhangi bir rahatsızlık sebebiyle sürekli ilaç kullanmak zorunda kalan kişiler için sakıncalıdır.

Bu nedenle yaptığınız diyetlere takviye niteliğinde kullanmayı düşünüyorsanız önce bir uzmana danışınız, aktar, arkadaş tavsiyesiyle tüketmeyiniz.

Kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım... düğünüme bir ay kaldı işten çıktığım için sürekli evdeyim ve kilo alıyorum boyum 1.60 ve 54 kilo oldum ayriyetten (gelinligim gelmiyor) yardımcı olursanız sevinirim

BEN AKTARDAN Bİ KARIŞIM ALDIM ADAM KENDİ HAZIRLIYORMUŞ.4 GÜNDÜR ONU KULLANIYORUM 1 KİLO VERMİŞİM ŞİMDİLİK.BAKALIM KULLANAYIM BİRAZ DAHA SONUÇLARI YAZARIM

BEN AKTARDAN Bİ KARIŞIM ALDIM ADAM KENDİ HAZIRLIYORMUŞ.4 GÜNDÜR ONU KULLANIYORUM 1 KİLO VERMİŞİM ŞİMDİLİK.BAKALIM KULLANAYIM BİRAZ DAHA SONUÇLARI YAZARIM

çok güzel ya, sizin adınıza sevindim :)

ÇAYI KULLANAN ARKADAŞIM NİSANDA KULLANMAYA BAŞLADIĞIN ÇAYLA ŞİMDİ KAÇ KİLO VERDİN YAZARMISIN ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…