Bi zarari varmi ki,bu cayin?:/
severek tüketiyorum canım, kayısı şeftali aromalı tadı da harika. tavsiye ederimBi zarari varmi ki,bu cayin?:/
Deneyecegim teşekürler canimseverek tüketiyorum canım, kayısı şeftali aromalı tadı da harika. tavsiye ederim
20 TL,, 40 adet var içerisindene kadara almıstınız
Merhaba Arkadaslar :) Düğünüme 2 ay kala fellik fellik zayıflamanın yollarını aradım. sonunda buldum. Bunu bazı yorumlarda da paylaştım umarım görüp faydalananlar olmuştur. bi çay duydum. Lakin öyle her söylenene inanmadığım için başlarda kullanmak istemedim. kilolarımdan çok muzdarip olduğum için denemekten zarar gelmez deyip bir kaç aktar gezdim (farklı bir semtte) ama bulamadım. sonunda kendi aktarcıma gittim. oturduğum mahallede. bana bu çayı çok methetti. ve aldım. cuma günü kullanmaya başladım. öncelikle hazımsızlığa birebir. yediklerinizi sindirdiğiniz için kilo aldırmıyor. cuma gününden bu yana 1 kg gitti. çok mutlu oldum. ayrıca tok tutuyor. yani söylendiği kadar varmış gerçekten. bugün gidip aktarcıma teşekkür ettim. :) verdiğim para helal hoş olsun gerçekten. bir de kapsülünü temin ettim. herkese tavsiye ederim. bazıları kötülemiş bu çayı. kesinlikle tek kelimeyle mükemmel bir çay,,ayrıca bol su tüketmek ve yürüyüş şart, ihmal etmemek gerek
BEN AKTARDAN Bİ KARIŞIM ALDIM ADAM KENDİ HAZIRLIYORMUŞ.4 GÜNDÜR ONU KULLANIYORUM 1 KİLO VERMİŞİM ŞİMDİLİK.BAKALIM KULLANAYIM BİRAZ DAHA SONUÇLARI YAZARIM
teşekkür ederim bende sevindimçok güzel ya, sizin adınıza sevindim :)
ÇAYI KULLANAN ARKADAŞIM NİSANDA KULLANMAYA BAŞLADIĞIN ÇAYLA ŞİMDİ KAÇ KİLO VERDİN YAZARMISIN ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?