İstersen beni boşayabilirsin dedi...

lucky88

Bırak gülüşlerin can evimin penceresi olsun.
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
1.174
15
158
Fikirlerinize ve yorumlarına çok ihitiyacım var.Yaklaşık 2 hafta öncede bi konu açmıştım.eşimle ilgili yatak odası sorunumuzla alakalı olarak.onca sorun onca sıkıntıya rapmen hep alttan aldım ve hiçbir zaman onu kırıcak veya rencide edicek tek bi cümle sölemedim.1 hafta önce yemeğe çıktık.saatlerce konuştuk.1,5 aydan fazla zaman oldu birlikte olmayalı dedim evet dedi farkındayım.sorun bende dedi.(yemeğe çıkmadan önce küçük bi deneme yapmıştık ama başaralı olamadık ) gördün bi türlü olmuyo dedi.doktora gideriz veya bitkisel ilaçlar var onları deneriz dedim.eğer bi derdin sıkıntın varsa bilmediğim söle elimden gelen ne varsa sana destek olurum dedim.bi derdim yok ne evle ne evliliğimle nede işle alakalı dedi ama neden böle oldum bilmiyorum dedi.buraya kadar herşey gayet normal.sonra bana demezmi bak istersen beni boşayabilirsin sana zorluk çıkarmam seni bu durumuma mahkum edemem.ya düzelmezse ne olcak?dedi.eşler bu yüzden birbilerini aldatıyo dedi.olurda yarın bigün beni bi başkasıyla yakalarsa sonra kalkıp ona demicekmişim sen bana en baştan bunları sölemedin diye.şimdiden bana sölüyomuş beni boşayabilirsin diye.şu cümlelere bakamısınız ya.iki medeni insan gibi konuşuyomuş.bu sorunu düzelene kadar ayrıda kalabilirmişiz.ben o an şok oldum yaa ne dicemi ne yapcamı şaşırdım.bu laflara rağmen benim sölediğim cümleler aynen şöle.olurmu hayatım varsa sıkıntımız el ele verip çözücez öle boşanalımla olurmu hiç.hastalıkta sağlıkta diye imza attık biz o kadar basit o kadar kolay değil.ben seni bırakmam yanında olucam senin dedim.bunları sölerken kendimi ağlamamak için çok zor tutuyorum.eve geldik uyu uyuyabilirsen.düşün düşün düşün sabahı ettim.tamam bana karşı kendini eksik hissettiği için böle dedi.pskolojisi o an bunları söylemeyi gerektirdi.onuda kötü etkilemiş ve bana seni kendi durumuma mahkum edemem demesi.yok bi türlü kendimi toparlayamıyorum.aklıma geldikçe hüngür hüngür ağlıyorum.bu kadar kolay beni kenara fırlatıp atmayı nasıl düşünür.nasıl bu kadar kolay vazgeçer benden yaa.beni sevse beni kazanmak için tekrar eskisi gibi olmak için mücadele eder çaba gösterir.ama o ne yaptı en kolayı seçti beni boşayabilirsin dedi ya..çıldırıcam resmen.kafam beynim aklım durdu.ben ne yapıcam sölermisiniz ((

Diğer konununuzu bilmiyorum ama eşiniz gerçekten kendini kötü ve çaresiz hissettiği için size böyle öneride bulunmuş.
Agresifleşebilirdi, bahaneler bulabilirdi.
Ama o durumun farkında, Sadece umudunu yitirmiş biraz.
Ağlamayın. Araştırın. Ne yapılabilir, çözümler nelerdir.
Dik durarak, kararlı davranak ona bu çözümleri sunun.
Ve yapmasını isteyin.
Umutlandırın.

hatırlıyorum senin konunu canım. acaba diyorum eşin bu sorunun çözüleceğine mi inanmıyor. bana sanki eşin hep bu sorunla yaşamayı kabul etmiş gibi geldi. önce sorunun çözülebileceğine onu ikna etmelisin. o da çaba göstermeli tabiki iş onda bitiyor. yoksa tabiki bu şekilde evlilik olmaz geçenlerde bi konu vardı gündemde olan evlilikte cinsellik önemli mi diye ilk başlarda çok merkezinde olmasa da bence çok önemli gün gelecek sen daha çok sorun edeceksin. o yüzden önce bu sorunun çözüme kavuşmasını sağlamalısınız. istersen boşanabilirsin deyip kenara çekilmekle olmaz o zaman hiç evlenmeyecekti. umarım bize müjdeli haberlerini yazarsın

Konunuza baktım.
Konunuzu okumuş ve depresyon belirtileri olduğunu yazıp yorum bile yapmışım.
Yineliyorum.
Eşiniz depresyonda.

bu sekilde bir tanidigim vardi esi hanimiyla iliskiye girmiyor olmuyor falan demisti ayrildilar meger adam baskasiyla birlikteymis..benim aklima gelen bu oldu..Allah korusun tabiki..
suda olabilir esiniz sizinke paylasmadigi bir durummu var bu is düzelmeyecek gibi konusuyor. cözümü vardir bence mutlaka..ayrica erkekler yogun stres altindayken is güc vs özel hayat yatak odasinda birsey yapamiyorlar.. benim aklima gelenler bunalr..siz esinizi taniyorsunuz bence siz durumu daha iyi tahlil erdersiniz..esiniz bu kadar kolay ayril benden demesinin baska bir nedeni vardir bence.

eşinin yaşadıgı bu sağlık problemi dolayısıyla gercekten cok üzgün. yani sonuçta erkeklik vazifesini yerine getiremiyorum düşünsensine istinaden böyle konuşmuş seninle,yoksa seni bir kenara atma düşüncesinden değil,
sizinde o yemekte destek vermeniz ve onunla konuşmalarınız cok yerinde ve güzel olmuş
tedavisi olmayan bi sorun değil, eşini ve seni daha fazla huzursuz etmeden aranızda yeni sorunlara gebe bırakmadan bence hemen zaman gecirmeden bi uzmana gidin, eşiniz tıbbi tedaviye gerek duyabilir, belkide tamamen psikolojik bişeydir, doktora giderseniz daha hızlı tedavi olur, ve eski mutlu günlerinize dönersiniz inşallah

Tek istediğim de bu zaten bi an önce eskisi gibi olmak.her zaman destek olmaya hazırım ne olursa olsun o benim kocam.

Eşi durupdururken yapmamış ki bu teklifi...konu sahibi daha önce eşine dile getirmiş zaten...adamın elinden başka bişey gelmiyorsa bu teklifi yapmış olması gayette normal....

O zaten kendisinin yetersizliğinin farkında...sadece rencide olmadan bu iş sonuçlansın demek istemiş...ama bence fazlısıyla rencide edilmiş durumda adam...umarım farkında değildir!

Konu sahibi diğer konularında eşinin fiziksel özellikleri..temizlik-pisliği hakkında pekçok açıklama yapmış.

Tüm bunlara ilave olarak ta...resmini yükleyip...adını da belirtmiş...

.

resim yüklemiş falan derken anlamadım :/

Arkadaşım önceki konunu da okudum ve eşinin kafası çok karışık belli ki. Onunla bir şekilde uzlaşmaya çalış psikologa gitmesi için ikna et, belli ki sıkıntıları var. Çünkü kilosu cinsellik yaşamanıza engel değil. kendisini beğenmiyor olabilir, işle ilgili problemleri olabilir bunların hepsi etkiler cinsel yaşamınızı. Evliliğinizi çözebileceğiniz bir sorun yüzünden bitirmeyi düşünmeyin kesinlikle. Sabırlı olun.

Benimde dikkatimi cekti resim konusu keşke konuşmasaymış yada silinebilir ..

resim ve adimi?? ben daha önceki konulara bakmadim..

cnm eşine kızma.içinde olduğu durumun ne kadar zor olduğunu biliyo musun?bunu yaşamayan bilemez...
Eşin erkek biz bayanlar bile ki niçok bayan var vajinsms onun gbi düşün o durumlrd psikljlri nasıl oluyo eşini anlayşla karşla ve yannd olduğnu hssttr yılmdn denemeye devm cnm hç olmadı gene deme hep dene iste onu ki çabalsn kendne oln güvni de kayblr böyle

eşiniz beni boşayabilirsin dediyse bunu tersten de okuyabilrsiniz.

yani beni bırakma,herşeye rağmen bu zor durumda bile yanımda

ol demek istemiştir..sizde 1 ay oldu cinsellik yaşamayalı diye neden gözüne soktunuz...

eşinizin hassas noktasına oynadınız orası çok enteresan..

kadınların başına nasıl ki vajinismus gelebiliyorsa,erkeklerin başına bu tür sorunlar gelebiliyor..

yapılması gereken tek şey sabır,ince fikir,anlayış,ve tedavisi zaten psikolijk oluyor bu tür sorunların..

1 ay olmadı ,4 ay olmadı gibi çetele tutmaktan da kaçının tabi..

siz sakinleşin ve elinizden geldiği kadarıyla eşinizle iletişimi kesmeyin,geri dönüşü muhakkak olacaktır...

eşin bu sözleri içinden gelerek, isteyerek söylememiştir..
kendini eksik gördüğü için ,sana bu teklifi istemeden,
içinde bulunduğu psikolojik durumun etkisiyle sarf etmiş belli ki..
ikna ederek doktor desteği almayı öner..

eşin içinden geldiği seni sevmediği için değil sana karşı kendini suçlu hissettiği için bu sözü söylemiştir eminim ama bu kadar kolay pes etmesi çok yanlış.eşine ne kadar kırıldığını söyle ve mutlaka bir uzmandan destek alın belki eşinin psikolojik sorunları vardır psikiyatra gidin.umarım en kısa zamanda sorununuz çözülür canım

Çok geçmiş olsun.
Depresyonda mı değil mi teşhis konulmadan bilinmez
ama sağlık problemi olumsuz düşüncelere itmiş eşinizi.
Cinsellik, erkeklerin bir nevi iktidarı demek
kendilerii güçlü ve iyi hissettikleri bir konuda prolem onlar için
biz bayanlara göre çok daha büyük sorun olabilyor.
Eşize destek olun ve eşinizin doktor gözetimi altında tedavi olması grekir
en sağlıklı da bu.

aslında eşini çok iyi anlıyorum ben.bizde çocuk sahibi olamıyoruz sorun bende.bazen ümidimi kaybediyor benimle birlikte bu kaderi paylaşmak zorunda olduğunu düşünüp ona bu haksızlığı yapmamam gerektiğine inanıyorum ve ne zaman isterse ayrılabileceğimizi söylüyorum.böyle bir durumda insan kendi acısınamı yansın karşısındakine yaşattığı acıyamı yansın bilemiyor

bence eşin sana kötü birşey söylememiş sadece bir teklif sende aynı durumda olsaydın eşine bu teklifi yapmazmıydın ,psikolojik bişey bu ,bence eşine destek olmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…