eşinin yaşadıgı bu sağlık problemi dolayısıyla gercekten cok üzgün. yani sonuçta erkeklik vazifesini yerine getiremiyorum düşünsensine istinaden böyle konuşmuş seninle,yoksa seni bir kenara atma düşüncesinden değil,
sizinde o yemekte destek vermeniz ve onunla konuşmalarınız cok yerinde ve güzel olmuş
tedavisi olmayan bi sorun değil, eşini ve seni daha fazla huzursuz etmeden aranızda yeni sorunlara gebe bırakmadan bence hemen zaman gecirmeden bi uzmana gidin, eşiniz tıbbi tedaviye gerek duyabilir, belkide tamamen psikolojik bişeydir, doktora giderseniz daha hızlı tedavi olur, ve eski mutlu günlerinize dönersiniz inşallah
bu sekilde bir tanidigim vardi esi hanimiyla iliskiye girmiyor olmuyor falan demisti ayrildilar meger adam baskasiyla birlikteymis..benim aklima gelen bu oldu..Allah korusun tabiki..
suda olabilir esiniz sizinke paylasmadigi bir durummu var bu is düzelmeyecek gibi konusuyor. cözümü vardir bence mutlaka..ayrica erkekler yogun stres altindayken is güc vs özel hayat yatak odasinda birsey yapamiyorlar.. benim aklima gelenler bunalr..siz esinizi taniyorsunuz bence siz durumu daha iyi tahlil erdersiniz..esiniz bu kadar kolay ayril benden demesinin baska bir nedeni vardir bence.
Eşi durupdururken yapmamış ki bu teklifi...konu sahibi daha önce eşine dile getirmiş zaten...adamın elinden başka bişey gelmiyorsa bu teklifi yapmış olması gayette normal....
O zaten kendisinin yetersizliğinin farkında...sadece rencide olmadan bu iş sonuçlansın demek istemiş...ama bence fazlısıyla rencide edilmiş durumda adam...umarım farkında değildir!
Konu sahibi diğer konularında eşinin fiziksel özellikleri..temizlik-pisliği hakkında pekçok açıklama yapmış.
Tüm bunlara ilave olarak ta...resmini yükleyip...adını da belirtmiş...
.
Eşi durupdururken yapmamış ki bu teklifi...konu sahibi daha önce eşine dile getirmiş zaten...adamın elinden başka bişey gelmiyorsa bu teklifi yapmış olması gayette normal....
O zaten kendisinin yetersizliğinin farkında...sadece rencide olmadan bu iş sonuçlansın demek istemiş...ama bence fazlısıyla rencide edilmiş durumda adam...umarım farkında değildir!
Konu sahibi diğer konularında eşinin fiziksel özellikleri..temizlik-pisliği hakkında pekçok açıklama yapmış.
Tüm bunlara ilave olarak ta...resmini yükleyip...adını da belirtmiş...
.
resim yüklemiş falan derken anlamadım :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?