- 24 Temmuz 2009
- 1.174
- 15
- 158
Fikirlerinize ve yorumlarına çok ihitiyacım var.Yaklaşık 2 hafta öncede bi konu açmıştım.eşimle ilgili yatak odası sorunumuzla alakalı olarak.onca sorun onca sıkıntıya rapmen hep alttan aldım ve hiçbir zaman onu kırıcak veya rencide edicek tek bi cümle sölemedim.1 hafta önce yemeğe çıktık.saatlerce konuştuk.1,5 aydan fazla zaman oldu birlikte olmayalı dedim evet dedi farkındayım.sorun bende dedi.(yemeğe çıkmadan önce küçük bi deneme yapmıştık ama başaralı olamadık ) gördün bi türlü olmuyo dedi.doktora gideriz veya bitkisel ilaçlar var onları deneriz dedim.eğer bi derdin sıkıntın varsa bilmediğim söle elimden gelen ne varsa sana destek olurum dedim.bi derdim yok ne evle ne evliliğimle nede işle alakalı dedi ama neden böle oldum bilmiyorum dedi.buraya kadar herşey gayet normal.sonra bana demezmi bak istersen beni boşayabilirsin sana zorluk çıkarmam seni bu durumuma mahkum edemem.ya düzelmezse ne olcak?dedi.eşler bu yüzden birbilerini aldatıyo dedi.olurda yarın bigün beni bi başkasıyla yakalarsa sonra kalkıp ona demicekmişim sen bana en baştan bunları sölemedin diye.şimdiden bana sölüyomuş beni boşayabilirsin diye.şu cümlelere bakamısınız ya.iki medeni insan gibi konuşuyomuş.bu sorunu düzelene kadar ayrıda kalabilirmişiz.ben o an şok oldum yaa ne dicemi ne yapcamı şaşırdım.bu laflara rağmen benim sölediğim cümleler aynen şöle.olurmu hayatım varsa sıkıntımız el ele verip çözücez öle boşanalımla olurmu hiç.hastalıkta sağlıkta diye imza attık biz o kadar basit o kadar kolay değil.ben seni bırakmam yanında olucam senin dedim.bunları sölerken kendimi ağlamamak için çok zor tutuyorum.eve geldik uyu uyuyabilirsen.düşün düşün düşün sabahı ettim.tamam bana karşı kendini eksik hissettiği için böle dedi.pskolojisi o an bunları söylemeyi gerektirdi.onuda kötü etkilemiş ve bana seni kendi durumuma mahkum edemem demesi.yok bi türlü kendimi toparlayamıyorum.aklıma geldikçe hüngür hüngür ağlıyorum.bu kadar kolay beni kenara fırlatıp atmayı nasıl düşünür.nasıl bu kadar kolay vazgeçer benden yaa.beni sevse beni kazanmak için tekrar eskisi gibi olmak için mücadele eder çaba gösterir.ama o ne yaptı en kolayı seçti beni boşayabilirsin dedi ya..çıldırıcam resmen.kafam beynim aklım durdu.ben ne yapıcam sölermisiniz ((