İstersek başarırız inanıyorum hadyi gelin güçlü irademizi ortaya çıkaralık(günlük)

senben60

RabbimNeylerseGüzelEyler
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
5.290
2.694
168
Yaklaşık 10 yıldan fazladır sıgara kullanıcısıydım defalarca denedım beceremedım hep geri dondum bu sefer daha bı zorluyorum kendımı bu sefer olmalı,bırakmak ısteyen arkadaslar gelın bırlıkte destek olalım bırbırımıze motıve edelım bırbırımızı ve basarılarımızı anlatıp biz bırakabılenlerdenız deyıp gururlanalım iradelıyız dıyelım!
Bugun benim 7. günüm..ama ıtıraf etmelıyım cumartesı gunu cok sınırlı bır an gecırdım ve dayanamadım ıctım 1 taneyı bıle tamamlayamadım attım hemen ve pısman oldum ,yola devam...

Allah kolaylık versin arkadaşım
Ins bu süreci atlatir, tamamen kurtulursun
Kendine ayıracak ne cok vaktin olacak artık. . Zaman bereketleniyor resmen

Allah kolaylık versin arkadaşım
Ins bu süreci atlatir, tamamen kurtulursun
Kendine ayıracak ne cok vaktin olacak artık. . Zaman bereketleniyor resmen

Kesınlıkle bunu farkettım 1 haftada yetıstıremedıgım ev ıslerım yok artık heryer derlı toplu=)) siz bıraktınız anladıgım kadarı ile ne kadar oldu bu surecı bıraz anlatırmısınız?

Bugun yagmurlu hava benı zorlasada cok canım ceksedee ıcmedımmm :S

Zorluyor fena ama dayaniyorum hasta oldugum ici bogazim feci icemem istesemde bu iyi denk geldi:)

Bugün 16 günümm evet oluyor başarıyorummmm dahada ileri gidecegım oleyy zorlamadı degıl ama atlatılamayacak gıbıde deıl,,herkes nerede neden kımse yazmıyorrr

Bende istiyorum ama olmuyor (

önce iradeyı guclendırmelı sonra sıgarayı bırakmaya calısılmalı bence ben basarısız oldukca boyle yaptım netten arastır ıradeyı guclendırmek dıye o yazıları oku derım sonra sıgarayı bırakmaya karar vermek gercekten karar vermek kalıyor gerıye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…